Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

Bir kere borcuna sadık olmayıp, sizi zora sokup hala utanmadan nasıl kart isteyebiliyor? Cidden büyük yüzsüzmüş. En nefret ettiğim şey sözüne ve borcuna sadık olmayanlar. Kardeşim olsa borç vermem böyle birine..

zamanında bir sevgilim vardı, benden borç istedi vermedim paragöz oldum iyi ki de vermemişim diyorum şimdi ben şunu anlamadım mesela o sevgilim benden para istediğinde direk ona karşı olan saygımı kaybettim ve gözümde çok küçüldü size bunları yaşatan ve borcuna sadık kalmayan bu adama karşı nasıl saygı ve sevgi hissedebiliyorsunuz lütfen kendinizi bu topun altına sokmayın para kolay kazanılmıyor

gerçekten çok zor duruma düştüm. maaş hesabım bile eksilere düştü. tek borcum kart olsaydı yine hallederdim. dün de tekrar isteyince yine aynı şeyleri yaşayacağım diye saydım da saydım. o dönem bana kısım kısım verdiği paraların duruma yettiğini zannediyor. ekstre geliyordu 3000 lira mesela. o bana veriyordu 500 lira. elinde olan para o çünkü. hiç planımda olmadığı halde kredi çektim. şimdi bir de taksit taksit o krediyi ödüyorum. o krediye de hiç yardım etmiyor zaten.

O 7 bine ne aldı sorması ayıp, çok zaruri bir harcama mıydı yoksa keyfi mi?

Yani eline ayda 500 tl geçen adam neden 7 bin tl borç yapar?

O 7 bine ne aldı sorması ayıp, çok zaruri bir harcama mıydı yoksa keyfi mi?

Yani eline ayda 500 tl geçen adam neden 7 bin tl borç yapar?
o dönem bir talihsizlik yaşadı maddi yönden. şu anda mesela eline 5000 tl civarı para geçiyor aylık ama yine yardımını göremiyorum. yalan olmasın bazen söylüyor sana para vereyim diye ama ben istemiyorum. çünkü olay soğudu ve bana yanlış geliyor para almak şu anda. istemiyorum deyince de o an kapanıyor mevzu bir şekilde.

Ben senin yerinde olsam limitini haberi olmadan 2000 ne düşürür verirdim zaten 2000 borcun varms kapatr harcamasni yapardı odemesede zoruna gtmz sonuçta senin borcun varms zaten

Para konusunda zaten zamanında yüz göz olmuşsunuz yeterince ve bu olayların üstüne adam tekrardan maddiyat konusuna giriyor insanın aklına olumsuzluklar geliyor,erkekler genelde para mevzularında hassas olurlar, ben olsam tekrar sevgili olmazdım hiç güven vermiyor sevgilin. Sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek yemelisin bence,baksın başının çaresine,kendi kart çıkartsın,çıkartacak durumu yoksa da zaten sen hiç bulaşma onun işlerine.

Ben senin yerinde olsam limitini haberi olmadan 2000 ne düşürür verirdim zaten 2000 borcun varms kapatr harcamasni yapardı odemesede zoruna gtmz sonuçta senin borcun varms zaten
2000 tl yi bile göze alacak durumum yok. ben sevdiklerimden asla para esirgemem. ama kredi kartı deyince şartellerim attı. sonucu da kötü oldu.

+1 Canim bir de ozur mi diledin? Canim sen ne yaptin ya? Gozunu ac sonra da hic kapama. Ataga gecme vaktin gelmis. Ufak ufak su kalan 3500'u tahsil etmeye basla. Kendisi ayrilir zaten senin bir sey yapmana gerek yok.

ya o dönem o kadar yıprandım ki. abim hesabına yatıracak parayı diyordu. hesap numarası istiyordu. veriyordum. ama yatırılmıyordu para. söyleyince tartışıyorduk. dün borca battım o yüzden psikolojim bozuldu ve sana o lafları söyledim dedim ama onu bile yanlış anlıyor. ne gerek var ödeyemeyeceğimiz borçların altına girmeye? biraz ciddi adımlar atalım artık diyorum. bazen güzel konuştum bazen patladım kötü konuştum saydırdım. keşke hiç konuşmayıp eve gitseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…