Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

Sevgili olmayi birak, nisan soz olsa yine kimseden para almamda vermemde, hic para muhabbetinede girmis degilim. Yok onu bölüştük, bunu bolüstük, şunu ortak yaptik gibi seyler sevgililikte bana cok sacma geliyor.

Yok aradaki yillarin samimiyeti bilmem neyi. Iyiyken hersey iyidir zaten ama ayrilinca hicte samimiyet filan kalmayabiliyor buna şahit olmuslugumda vardir. Ailesi, dostu kalmamis gibi davranmanin alemi yok bence bir sen mi kalmissin borc isteyecek. Ayrica seni feci zor bir durumda birakmis bunu bile bile ne yüzle tekrar usteyebiliyor insanda utanma olmali.

arkadaşım bildiğin kefil oldu dükkan accak diye borç batakligna girdi ödüyor mu bilmiyorum ama ole diyor yalnız bu arkadaş onun kocası gibi goruyordu.. soracak olursan düğün yapamam durumum yok diyen adam başkasıyla evlendi onu bırakıp. .. artık güvenip güvenmemek sana kalmış güvenmek en büyük kumardir derim hep..

Aynı dusuncedeyim çok güzel yazmışsınız.para aile içi bir konudur.evlenip aile olmadiysan para mevzularina girilmez.sevgililer arasında ortak para falan bana saçma geliyor

Az ama öz olucam benim boşanmak üzere olduğum sevgili kocamın eski sevgilisi bana o yanındakine söyle benden aldığı paraları veri versin diye mesajlar attı durdu. o sadece biriymiş o ayrı konu. yani güvenme. yani adam olan adam senden para almaz alması gerekse bile yerin dibine girer

Sakın.... Sakın vermeyin. İlişkinize parayı bulaştırmayın. Zaten asıl amacı paraysa, vermediğin için gidecektir. Gitsin, güle güle... Erkeklerin sevgililerinden para istemesini anlamıyorum ya.

Benim bir arkadasimvar onu yazdı acaba dedim
Ayy canım ya bukadar da saf olunması
İlginç ,etrafında var 3,5 kız boyle adamlar kartlarını alıp sonra da bırakıyorlar ortada

Niye özür diliyorsunuz ki? Verilen para belli alınan belli, hala sizi enayı gibi görüp "ben parayı verdim" diyebiliyor. Bence uzak durun. Olan 7 bininize olur.

Kesinlikle verme canım. Tecrübeyle sabit Öyle duygu sömürüsü yaptığına da inanmayın derim. Hem ne nişan ne evlilik var ortada. Zararlı çıkarsınız

Daha once agziniz yanmis vermeyin benim daha once gorustugum biri vardi sevgili yolunda ilerledigimiz cok ugrasti kabul edeyim diye neyse bi gun bana eski sevgilim cok rahatsiz ediyo surekli ariyo dedi bende yeni hat al dedigimde bilinmeyen servislerden buluyo sen alirmisin kendi adina hat dedi ve hayatimda yaptigim en buyuk salaklikti aldim mal gibi aradan kisa sure gecti tabi o ara kredi karti gelmisti bana 3000 tllik onuda istedi vermedim kapattircam kart kullanamam Ben dedim sozde harcayip odeyecekmis neyse hat aldiktan bi sure sonra arayip sormamaya basladi ustune dusmedim bende bi ay sonrada hattin servisinden aradilar 350 tl borc var odemezseniz avukata verilecek bide bu 6 sene once falan yani allahtan ailesini taniyodum yillardir tanidigim insanlar yani ogullarida kendileride gittim babasina boyleyken boyle dedim adam faturalari odedi makbuzlari bana teslim etti iyiki kartida vermemisim dedim adamda bana dert yandi adamin adina hat cikarmis odememis odememis avukatlik olmus yine baska kizlarin and kredi kartlarini odememis yine babasi odemis yani dedigim gibi agziniz yanmis zaten vermeyin artik kart cikartmak okadarda zor degil iki uc gune veriyolar kendine kart alsin sizinkini omur boyu kullancak degil ya yine lazim olcak sonucta borcunu odeyecek adam kendine kart cikartir

Adam hem 3500 takmış sana hem de yal söylüyor. 3500 lira fark edilmeyecek para mı? Sen de sona problem olunca bu paradan vaz geçmişsin adam rahatlamış. İlk fırsatta tekrar 3500 liranın konusunu aç. Ayrılırsa da ayrılsın boşver. Dünya da başka erkek mi yok.

haklısın sakın ozur dıleme
hatta ılk basta hıc vermemelıydın kartı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…