Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

ayy iğrenç. yani böyle bir adamı mideniz nasıl kaldırıyor. dur ben sana bişey anlatayım.
bir tanıdığım var adı ayşe olsun. ben öğrenciyim bir elektrikli ürün alıcam taksitle ama kimse vermiyor öğrenciyim diye. sonra bu ayşe bana kefil olacak. aldığım şeyde 100 lira falan. neyse biz almaya gidiyoruz dükkana vardık. ayşe yeni evlenmişti o vakit. dükkanda eşi var. şaşırdık noluyor diye. meğer ayşe aldığı çeyizlerinin taksidini eşine vermiş yatır diye o da yatırmamış. oraya gideceğimizi öğrenince koşa koşa birazcık taksit kapatmaya çalışmış. tabi ayşe baya çöktü orda.
aradan yaklaşık 10 yıl geçti. ayşenin 2 çocuğu var. sorumsuz bomboş eşi var. ailesinden gelen malı mülkü vardı eşinin onları da batırdı. ayşe tek başına çabalıyor. asgari ücretle 2 çocuğuna yetmeye çalışıyor. abu adam için intiharı bile göze aldı. hergün dayak yedi abilerinden ayrıl diye. şimdi diyor ki ailesine neden bana engel olmadınız ben şok oldum öyle dediğini duyunca.
bir insan değişmez. ayrıl kurtul böyle yiyici boş adamdan.

kartı verme .
beşpara etmez sevgilinden ayrıl.
gerçi ayrılmışsın geri dönmüşsün.
başarabilirmisin bilmem

hayatının hatasını yaparsın sakin derin tabi yine sen bilirsin

arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim bir dönem. sevmeye sevilmeye ihtiyacım var. galiba bu yüzden yanıldım. göremedim birşeyleri. söyleyip söyleyip pişman olma huyum da var. bu yüzden haklıyken haksız duruma düştüğüm de çok oluyor.

Neden Özür diliyosun ki böyle asalak bir adamdan. Yıllar geçtikçe geriye bakıp çok pişman olacaksın böyle biriyle günlerini harcadığına

Yıllar önce erkek arkadaşım vardı. çok uzun zamandır birlikte değildik. yurt dışında çok iyi bir iş bulmuştu ama giderken teminat için bir miktar para gerekiyordu. ben o dönem fazla saftım verdim borç diye elimdeki tek birikmiş paramı. sonra bir sürü sıkıntı yaşadım parasız kaldım, hatta en son evime gelip elektriklerimi kestiler. o arada da ayrılmıştık aldatmaya yeltendii için. bir gün arayıp ağzıma geleni saydım. elektriklerim de kesilince. sadece fatura borçlarımı ödedi. paranın geri kalanının üzerine soğuk su içtim.

sen aklını başına al gözünü aç diyen tarafı dinle.

Daha önce sizi iki üç kat zor duruma düşürüp oralı bile olmamış üstelik ödedim diyerek çirkefe yatmış. Ve siz hala bu adamı af mı ettiniz? Üstelik sizin ne sıkıntılar çektiğinizi umursamamış borcuna, sözüne sadık bile kalmamış. Ödeyeceğim diye söz vermiş ödememiş. Sözünden dönene adam demezler bizim oralarda..

e sen burda anlatmışsın 7 bin tl borç yaptı ödemedi zorlandım sonra yarısını ödedi vs diye e biz ne diyelimki şimdi tabiki verme. hem gitsin kendi kartını kendi çıkarsın kredi kartı almak için bankanın önünden geçmek yeterli

Yani sevgilinizin kart çıkarması çok mu zor anlamadım ki.
Çok ihtiyacı varsa gidip çıkartsın.Ayrıca o dediğiniz indirimler nakit ödemede oluyor diye biliyorum.Kredi kartına üstelik % 20 indirimi ilk defa duydum.Vermeyin bence.Daha önce tecrübe de etmişsiniz üstelik.

Daha önce zaten bu kişiden kazık yemişsiniz maddi anlamda, ayrılıp barıştığınıza göre zaten aranızdaki ilişki de harika değil(eski konuları bilmiyorum ama).
Bu kişi yüzünden kredi çekmek zorunda kalmışsınız, ne düzenli ödemiş borcunu, ne de yarısından fazlasını. Dalga geçer gibi tekrar mı istiyor?
Çok lazımsa ya kendi kart çıkarttırsın ya da ihtiyaç kredisi çeksin.
Bu kişinin sizi maddi anlamda sömürmek için tekrar barışmadığına emin misiniz? Kısa bir süre önce barışmak istedi diyorsunuz, zamanlama manidar değil mi?

Asla verme asla...
Kendini çok zeki sanıyor çakal

Kızı saf buldu ikinci kez şansını denedi tutmayıncada kızı toptan kaybetmeyeyim diye tamam tamam demeye başladı

Fırsatını bulunca ilerde şansını yine deneyecek.Bu devirde 7000 lira limiti olan kız kaçırılırmı.Nikahta kıyarsa tamamdır

Son düzenleme:
Sevgiliyken beyefendiye kartla 7000 TL harcama yapıyorsun, borcunu ödemiyor, sana kalıyor.
Ayrılıyorsunuz, tekrar barışıyorsunuz ve barışır barışmaz tekrar kredi kartı istiyor .
Bence de artık uyanın, resmen maddi olarak sömürüyor sizi.

Aç gözünü der,bu devirde sevgiliye para vermek cesaret işi derim..
Fesat değilsin sadece seni kullanmaya çalışmış para konusunda..

Bencede aç gözünü zaten öncesinden ödemediği ni ödedim diye iddia etmemişmi,ne koparsam kar diyor adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…