Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

Ne iş yapıyor sevgilin ne ürünü alacak kendi iş yerimi var.

Sakın vermeee niye güvendin vaktinde zatenödemez geri ve sen verdikçe ister o borcu daha ödeyemedim de yada annem babamda de kart ona Lazım de bence bu işin sonu iyi değil

Saymışsın oh aferin dedim sonra özür dilerim dedin o kötü olmuş işte..verme tabiki yüzsüz erkekler de çekilmez Yani henüz ciddi bir durumunuz yok seni bu denli zor durumda bırakıyor bir de olsa o zmn da eşim değil misin öde der kalırsın.. bu adamla devam etmek istediğine emin misin

Bencede AC GOZUNU. Iliskide isin icine para girip bir taraf yamuk yapiyirsa o iliski bitmistir. Siz zaten 7000 lik bir olay yasamis agzinizin payini almissiniz. Para mevzusu sorun olmasin mutlu olayim bu adamla diyorsan maad kartini kredi kartlarini simdi eline ver.

Bir kere durust biri degil. Seni zorda birakmis. Sen olmasan islerini nasil halledecekti düşündün mu?

Beu ne rahatlim ya madem önce 2000 yatirsinda guvenini kazansin. Kullaniliyorsun.

Bir de sen istesen ayni fedakarlıklari yapar mi cevabi cok merak ettim

Sevgili olaylarında araya para girmemeli.Sebep ne olursa olsun bir erkeğin bir kızdan para isteyecek kadar küçülmesiBi de borca harca girmişsin ödememiş inkar etmiş.Bırak gitsin Allah aşkına.Değer mi bu insan için vaktini harcamaya

Birbirinize güveniyorsanız sorun olmaz derdim ama insan borcu konusunda özellikle de sevgilisine yaptığı borç konusunda hassas olur. Yani borcunun yarısını ödediği halde tamamını ödediğini iddia etmiş, insan ne kadar ödediğini bilmez mi, burada size yalan söylüyor yani. Hadi o an ödeyemedi, üzerinden zaman geçtiği halde borcu tamamlamamış. Bu kötü bir durum ya şüphe duymakta haklısınız.

Sakın verme. Burda mağdur olan çok insan gördük. Yapacağını yapmışsın zamanında dersini de almışsın. Artık özür falan da dileme lütfen.

Bence de aç kızım gözünü.Elin oğluna kefil olmayın,kredi çekmeyin,kredi kartınızı vermeyin.Sonradan ödemeyince kötü olacağınıza baştan kötü olun ama paranız cebinizde kalsın,

Oh iyi demissin..evli olsan neyse ama bu farkli bnce..daha oncede alip borcunun yarisini odeyebilmis..paran yoksa harcama yapma kardesim

Allah aşkına konu sahibi, lutfen kafanı kullan.LUTFEN.
Daha onceki konunuda hatırlıyorum senin.
Hala nasıl barisabildin hayret ettim doğrusu. Evet seni resmen kullanıyor. NET

onun yok mu kartı? ona şnu söyleyin: the person you have called cannot be reached at the moment

Bazı kişiler erkek sevgilisinden borç alamaz, alırsa küçülür demişte, neden alamazmış?
Sevgili güvenilir biriyse zor zamanıdır borç verilir de alınır da. Bunda bir sakınca görmüyorum.
Ama kişiyi enayi yerine koyma durumuna getirenler var, işte orada durmak gerek.

Kendini bu kadar kullandırma! Keşke özür dilemeseydiniz. Aranızda resmi hiçbir şey yok, bir kere aynı konuda büyük kazık yemişsin, tekrar aynı şeyi nasıl düşünürsün? Çok çok saf olman lazım böyle bir şey yapmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…