Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

Yaninda asla elimi cebime atmama izin vermez asla para harcatmaz. Bir de bu yönü var durumun. Bunları düşünüp vicdan azabı çektim o kadar sert konuştum diye. Herşeyi dogrusu neyse onu yazıyorum da objektif yorum yaparsınız diye arkadaşlar.

Paranda gözü var ne diye sanki sen suçluymuşsun gibi özür diledinki bence az bile söyledmişsin erkek adam bi kızdan para onuruna yediripde alamaz ! yanımda bana harcatmaz demişsinde al işte hepsini toptan gerisini ödetiyor göz boyama sadece boyamışda ....

Ayy ne sinir oldum eşiniz degil ne hakla istiyoki sadece sevgilisiniz.onceden 7000 tl almasıda ayrı Bi pişkinlik.kesinlikle vermeyin sizi enayi olarak goruyo heralde.cok ihtiyacı varsa başkasından alsın

Kendi kredi karti yokmu? Icine bir kere düsmüs süphe (ki cokta haklisin). Öbür borcununda yarisini ödeyip hepsini ödedeigini idaa etmesi pek iyi seyler düsündürmedi bana

Biz sevgiliyken ben biriktiremediğim için şimdiki eşime veriyordum maaşından. Öyle bir 5000 birikti sonra ben ondan bir ödeme için 7000 aldım bir kısmını ödedim sonra o almadı nişanlısından almaz insan dedi. Ben ikramiyemi ona verdim o benim kredilerimi ödedi ama bunlar olurken biz birbirimizi zor durumda hiç bırakmadık. Sizin durumda da destek olun derdim ama iyi niyet sezmedim erkek arkadaşınızda.

saf mısın canım sen?
15 yaşında mısın da aynı adama ikinci kez kanacak hale geliyorsun?

Kendi kredi karti yokmu? Icine bir kere düsmüs süphe (ki cokta haklisin). Öbür borcununda yarisini ödeyip hepsini ödedeigini idaa etmesi pek iyi seyler düsündürmedi bana
Sürekli kısım kısım ödedi. O ay ekstre 2500 geliyordu mesela. Bana 500 lira veriyordu. Kalanını ben ödüyordum. İki ay sonra 1000 lira veriyordu mesela. Yani düzensizce. Banka bekler mi bizim keyfimizi. Kredi çekmesem kim bilir icralık bile olurdum.

Üç gün sonra yatiricam diye istedi. Ben de yatirmayacakmis da borç bana kalacak gibi muamele yaptım. Olay ordan çıktı.
ya yatırmazsa diyelim yatırdı sonrası daha yüksek miktar güvenini kazandı bu sefer alamazsan ? hiiç para konularına girme seni yormasına izin verme

Iyi yapmissiniz.madem isleri icin kredi karti daha avantajli cirarsin kendine bir kredi karti.artik butun bankalar neredeyse yoldan cevirip kart dagitiyorlar.zor birsey degil yani

Yemek sinema vs. ısmarlamak isterim izin vermez. Ama kart deyince şartellerim attı öncesinde böyle bir durum olduğu için
yemek sinema vb masrafin 7 bin tl yi buldu mu? ona yüklü borç taktın mı, lüks harcama yaptırdın mı?
hayırsa, sen normalsin, sevgilin tatlı su kurnazı.

Israr etmedi zaten sorduğuna pişman oldu. Konuyu kapatalım dedi ama ben yine de patladim. Tutamadim kendimi. Beni o zor duruma nasıl iter tekrar diye kendimi doldurdum.
İyi yapmışsınız hiç geri adım atmayın. Daha önceki borcunu kapatmadığı halde sizi amiyane tabirle salak yerine koyup ödedim diyen insana kart verilmeyeceğini anlamış olmalısınız.
Bu konuda net olun.Daha önce yaşadığınız zorlukları unutmayın,karşı tarafada unutturmayın.
Zaten doğru bulmuyorum ortada bir sorun olmasa dahi para alışverişini ortada resmi bir durum yokken. Ucu dolandıricılığa kadar gidebilecek bir durum.

daha önce ağzın yanmış zaten. verme kartı. çok lazımsa çıkarsın kendine bitane. ayrıca madem zengin değilsin neden kartın limiti 7000 lira? limiti düşürmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…