Sevgilim Kredi Kartımı İstedi

+1 Canim bir de ozur mi diledin? Canim sen ne yaptin ya? Gozunu ac sonra da hic kapama. Ataga gecme vaktin gelmis. Ufak ufak su kalan 3500'u tahsil etmeye basla. Kendisi ayrilir zaten senin bir sey yapmana gerek yok.
para istemiyordum zaten artık. çünkü olay soğudu ve benim de artık çok ağrıma gidiyor para istemek, "borcunu öde" demek. o yüzden o mevzuyu kapatmıştım ama dün tekrar kart isteyince o mevzular açıldı patladım resmen. sinirle "o kadar basitse git çek kredi bir bankadan benim için" diyorum. "ne var ki çekerim" diyor. çok çirkin muhabbetler aslında.

Canım bence doğrusunu yapmışsın özür dilemişsin tamam ama sakın taviz verme bu konuda.Kendi çıkartsın kart çok kullanmak istiyorsa ki bence bankalar vermiyordur ona o yüzden sen de güvenmemelisin ve ciddi adımlar atılabilecek birisi değil gibi sevgilin,daha 7 binlik borcu ödeyemiyorsa evlenince evin sorumluluğunu seninle paylaşamaz ki.Bak daha nişanlı bile değilmişsiniz yazık olmasın sana

Bencede gözü açık olmalısın içinde kuşku var zaten bence doğru olanı yaptın bende aynı şekilde vermezdim ki zaten aynı hatayı daha önce yapmışsın hiç kendini suçlama..

böyle adamlara sinir oluyorum yaaa . çok doğru yapmışın kartını vermemekler

asla asla asla

konuyu okumadan yanitliyorum ki, "verme, net!"

bi erkek sevgilisne asla o parayı ödetmez..eğer erkek gibi erkekse..biz eşimle sevgiliyken arada bir ben veriridim eşim ona bile ititraz ederdi. zorla kabul ederdi..bence siz ayrılın..cimri yani belli

gecen ki tecrubenden tamam birşeyler ters gitmiş diyecegim iyi niyet gösterecegim desem o kredi kartı borcunu sen niye kredi cekerek odeyemeye çalıştın da o kredi çekerek odemedi hepsini ???
sakın verme

Bir hikaye daha anlatayim. Esimin kiz kardesine zamaninda biri talip oluyor. İnanilmaz seviyorMUŞ kizi. Ustu basi cok iyi, zengin bi ailebin cocuguymus. Bizim gorumce evlenecekmis bu cocukla. İsler ciddiye dogru gidince benim limitim dolu senden alalımlar başlamış. Esim o zamanlar bankaciymis. cocugun tcsi ile araştırdığında cocugun muhtelif bankalara yaklasik 300bin borcu oldugunu ogrenmis.

Kredi karti yoksa buyuk ihtimalle icralik borclari vardir. Verme hic birsey hatta ayril.

İyiki patlamışsın
Bunun önüne geçmen gerek
Sana güvenip iş yapmayı bıraksın
Birde kredi ödüyormuşsun insaf
Adamın işine öyle geldiğinden hemen kapanır o mevzu
Zaten verecek olan çıkarır verir sanki bilmiyor mu onun yüzünden kredi ödediğini
Soruyor istemeyeceğini bildiğinden

Nıye ayrılmıyorsun

Ben de "kizim aç gozunu" diyorum. fesatlikla ne alakasi var? daha onceden guveninizi kirmis borcu odeyememis zor durumda kalmissiniz zaten. diyelim ki daha onceden boyle seyler olmadi yine de verilmez bana gore. aranizda resmiyet yok; baķın soz ya da nişan demiyorum, RESMIYET yani nikah yok. kredi kartinizi alip harcamalari yapipta terk edip giderse ne olacak? valla cok iyi yapmissiniz agir konusmakla da. bu nedir ya! cok sinirleniyorum kiz arkadasindan para isteyen erkeklere. ozrunuzu kabul etmiyosa da sakin yumusayip kartinizi vermeyin, sakın!!

Ay sakin sakinn vermeyin düsmeyin bu hataya, olurmu ya sevgili de kim oluyormus? Aranizda ne nisan var ne evlilik o kagit üstünde hic biseyiniz bir yabanci. Üstelik terkedip tekrar gelmis bence para icin geri döndö ama duygusallikla kapatmak istiyor sevgili ayaklariyla. Sakin sakin ben olsa terkederdim kendini kullandirtma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…