Sevgilim ile aramizda 20 yaş fark var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kel falan değil bu arada saçlarida var tipi falan hiç yaşını göstermiyor

Çok doğru söylüyorsun

Doğru

Çok doğru söylüyorsun

Daha çok gençsiniz orta 20'lerinize geldiğinizde fikirleriniz çok değişecek.
Birde adam iyi niyetli degil, erkekler genç kadıları ancak iyilik ve ilgiye boğarak elde edeceğini çok iyi biliyor. Yani sandığınız gibi iyi değiller.

Son düzenleme:
Yeni bir hesap ve kaotik bir konu

Kel falan değil bu arada saçlarida var tipi falan hiç yaşını göstermiyor

40 yaşındaki bir adam kendine iyi bakmasa bile yaşını göstermeye bilir fakat 40' karının ortalarından sonra hızla yaşlanmaya başlayacak. O zaman babanız gibi görünecek. Ayrıca genç göstermeye ihtiyacı olmayan genç adamlar varken ne gerek var bu kadar büyük birine.

Bakin ben size instagram sayfami vereceğim aynan siz lütfen bana ordan mesaj atabilir misiniz özel bir şey söylecektim size kendi konum bu arada

lütfen instagram sayfama yazin

Son düzenleyen: Moderatör:
Affedersizniz ben Adamin maaşi için evleneceğim demiyorum ki size çok mu zengin yada fakir mi diyorsunuz o yüzden maaşli diye maaşini söyledim

Ee! Bu daha kötü. Yaşlı adamlarla evlilik çok para varsa sürüyor sizinki de oda yokmuş. Hiçbir artısı olmayan bu adam sizi aldatan erkek arkadaşınızdan çok daha büyük zarar verecek ama farkında değilsiniz.

21 bence hala ergen denilebilecek bir yaş maalesef. Asla sağlıklı düşüneceğin bir dönemde değilsin. Ki yaptığın tercihten net olarak bunu görebiliyoruz.

Henüz evlilik için çok gençsiniz zaten.
Ne gerek var böyle şeylere, önce bir hayat tecrübeniz oturmalı.
Evlilik daha sonra olması gereken birşey.

20 yaş çok fazla, araya kuşak farkı giriyor. O yüzden, en güzeli siz kendi yaşınıza daha uygun bir ilişki içinde olmanız daha mantıklı olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…