- 14 Ağustos 2018
- 20.200
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.966
- 598
- Konu Sahibi Mun1sattr5
-
Çocuğu var mı demiş, evli mı diye sormamış kimse.ÇoCUĞU YOK YA ÇOCUĞU YOK ADAM EVLİ DEĞİL hiç evlenmemiş bir insan BEN EVLİ insan ile birde neden konuşayım ki evli olsa zaten konuşmazdim
Evli olmazsa çocuğu nereden yapacak Allah AllahÇocuğu var mı demiş, evli mı diye sormamış kimse.
Yapıp boşanılabiliyor ya hani.Evli olmazsa çocuğu nereden yapacak Allah Allah
Yapıp sonra boşanabiliyor veya cinsel ilişkiye girmek için evli olmak gerekmiyor ya hani daha bunu bile düşünemiyor musun?Evli olmazsa çocuğu nereden yapacak Allah Allah
Yaşını göstermeyebilir ama bu kimlikte ki yaşını değiştirmiyor bende yaşımı gostermem ama gercekte öyle değil.Kel falan değil bu arada saçlarida vartipi falan hiç yaşını göstermiyor
Sevginin gözü kapali diye buna söylerler belkide
Yoksa o yaşlı adam sen misin Mahmut dedişYa ben parasina falan takıldığım yok ki insanliğina baktim onun dinine imanina baktim bana olan saysina baktım Allah diyen bir insan 5 vakit namazda kılıyor maaşida 45 bin tl etrafinda mi öyle
Ben yazdığım yorumu mesajimi nasıl silebilirim birisi yardımcı olursa çok sevinirimYaşını göstermeyebilir ama bu kimlikte ki yaşını değiştirmiyor bende yaşımı gostermem ama gercekte öyle değil.
20 yaş çok fazla ailen karşı çıkar mı filan demişsiniz de emin olun onun ailesi karşı çıkmaz aksine oğlumuz genç kızla evlendi diye gerile gerile gezerler.
Kendi yaş grubumda ki sevgilim aldattı demişsiniz de 40 yaşında ki aldatmaz mi böyle bir garantisimi var.
Annenize babanıza yazık kim bilir sizin için ne güzel hayaller kuruyordur gelecekte şöyle olacak böyle olacak diye.
Bu kişiyle evlenseniz annenize babanıza anne -babami diye hitap edecek kendi yaş grubunda ki insanlara yol yakınken dönün sonra pişman olursunuz evlendik çocuğum var bosanamiyorum ailem arkamda degile kadar gider olay eğer bitirmeZseniz.
Feyk falan değilim canim evet yeni üyeyim ama açtığım konu hiç feyk falan değil benNedense fake olduğunuz düşünüyorum insanlar size doğru olanı göstermeye çalıştıkça kendi bildiğiniz yapmaya çalışıyoruz. Madem kendi bildiğiniz yapacaktınız buraya neden konu açtınız ki?Ayrıca platform dışına yönlendirmek yasak
Kim o MahmutYoksa o yaşlı adam sen misin Mahmut dediş
Ee ablacığım napacaksın bir tek artısı olmayıp pek çok eksisi olan adamı? Sokakta yaşıtların varken.Hayir çokta zengin değil normal insanlar gibi
2 sene sonra sevgilim dediğine dedem diyeceksen evlenÖncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Çünkü hepsi spor yapıyor, o yüzden yaşlarını hiç göstermiyorlar. Hepsi sabah akşam spor salonunda, her sabah işe gitmeden önce 8 km koşuyorlar, çok enerjikler.Sevsin bi zahmet bulmuş çıtırı. Anlaşamama şansı yok ki bi de. Zaten bunların ortak özelliği yaşlarını hiç göstermemeleri. Bi tane de gösteriyor diyene daha denk gelmiş değilim.
Ee hesabın da evlisin feykciğim? Allahım bunlar nasıl beyinlermunisa_besli
Silemezsiniz yasak çünkü sadece yorumlara kapatılır yöneticiye yazarak yada etiketlereyerek.Ben yazdığım yorumu mesajimi nasıl silebilirim birisi yardımcı olursa çok sevinirim
Feyk falan değilim canim evet yeni üyeyim ama açtığım konu hiç feyk falan değil ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?