• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ile aramizda 20 yaş fark var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir taraftan buda doğru bir tarafdan hayatimi öyle böyle erkek ile harcayacağima daha ne kadar ömrüm kaldi Allah bilir hayatimi az senesini olsada mutlu mesut geçireyim diyorum ama etrafimizdaki insanlar bu duruma nasıl bakacak çok iftira negatiflar gelecek onlari düşündükçe bir anda daha derin düşün ileriyi düşün diyorum kendime
Bunun evlenınce öyle böyle olmayacağının garantisi yok. Dolu var yaşça büyük kocam evlenmeden önce bana tapıyordu şimdi yüzüme bakmıyor diye şikayet eden kadın. Kıymetim bilinecek derken dikkat edin adam sizi kendine hak görmesin.

Cinsel hayatınız biter zaten siz 35 40 olana kadar. Ondan sonra ya boşanırsınız yada ömür boyu ah vah edersiniz.
yani bugün ayrılmasanız 35ye ayrılacak baştan bir ilişki arayışınız olacak.
Bunu tercih ediyorsanız devam edin .

Ya ben parasina falan takıldığım yok ki insanliğina baktim onun dinine imanina baktim bana olan saysina baktım Allah diyen bir insan 5 vakit namazda kılıyor maaşida 45 bin tl etrafinda mi öyle
Ay bi de maaşlı. Hiç yoktan maddi refah vadetse, napacaksınız dayıyla emekli maaşı kuyruğuna girersiniz ancak.

Ya ben parasina falan takıldığım yok ki insanliğina baktim onun dinine imanina baktim bana olan saysina baktım Allah diyen bir insan 5 vakit namazda kılıyor maaşida 45 bin tl etrafinda mi öyle
Evet tek namazında niyazında olan adam da budur gerçekten bravo kaçırmayın aman.
45 bin lira maaş için 30 yaşınızda 50 yaşında adamla gezeceksiniz.
Şimdi 40larda belli olmuyor o yaş farkı daha durun. Siz 35 yaşa geldiğinizde o 55 yaşında olacak daha amca tipinde kalacak yanınızda.
Arkadaşlarınız genç kocalarıyla sevişirken dağ bayır gezerken siz evde emekli kocanızla televizyon çay keyfi yaparken de ama namazında niyazında canım dersiniz 😁

Parası da yokmuş. Çekilmez. Hem parasız fakir hem de yaşı babanızla aynı. Max.15 yıl cinsellik yaşanır,sonra köh köh kalır. Napacaksınız dini imanı,onun imanıyla cennet kapısı size mi açılacak?

Evet tek namazında niyazında olan adam da budur gerçekten bravo kaçırmayın aman.
Şimdi 40larda belli olmuyor o yaş farkı daha durun. Siz 35 yaşa geldiğinizde o 55 yaşında olacak daha amca tipinde kalacak yanınızda.
Arkadaşlarınız genç kocalarıyla sevişirken dağ bayır gezerken siz evde emekli kocanızla televizyon çay keyfi yaparken de ama namazında niyazında canım dersiniz

Teşekkür ederim fikriniz için çok doğru söylemişsiniz

Bunun evlenınce öyle böyle olmayacağının garantisi yok. Dolu var yaşça büyük kocam evlenmeden önce bana tapıyordu şimdi yüzüme bakmıyor diye şikayet eden kadın. Kıymetim bilinecek derken dikkat edin adam sizi kendine hak görmesin.
Zaten normal kafada bir adam bu kadar genç kadın kovalamaz. Büyük ihtimalle yaşına başına bakmadan 60ında da sanal seks peşinde koşar, genç eskort kovalar.
Böyle yaş farkını seven adamlar genelde hep daha da gencine gider. Daha da gencini arar.
Konu sahibi 30-40 olduğunda adamın gözü de 20lerde olacak tekrar.
Adamın mantalitesi bu.

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
emin ol pişman olacaksın. geçici heves bunlar

Arkadaşlarınız genç kocalarıyla sevişirken dağ bayır gezerken siz evde emekli kocanızla televizyon çay keyfi yaparken de ama namazında niyazında canım dersiniz 😁
Affedersizniz ben Adamin maaşi için evleneceğim demiyorum ki size çok mu zengin yada fakir mi diyorsunuz o yüzden maaşli diye maaşini söyledim

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Öncelikle nedense konudan fake gibi bir hissiyat aldım.
Gerçek olduğunu farzederek; 20 yaş kadın, 40 yaş erkek ilişkisi bana hiç de normal gelmiyor. 40 yaşında bildiğin hayat tecrübesi olan kelli felli adamla 20 yaşında hayatının baharında genç bir kadın ilişkisi bana göre normal değil hatta bir tık iğrenç geliyor kusura bakmayın.
Hiç bu tür maceralara gerek yok. Herşey denginle ve dengede olursa güzel.

neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan

Sevgiliniz asla iyi birisi değil tam tersine hayatınızı berbat edecek bencil biri. 20 yaş çok fazla. Olgun olduğu için hoşunuza gitmiş fakat bir süre sonra bu kadar olgunluğun hiçte iyi bir şey olmadığını anlayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back