• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ile aramizda 20 yaş fark var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Bunları ona anlatsan ne olacak adam yaşını mı değiştirebilecek 😂🤣😂😂😂
Kesin zengin falandır ama herşey parayla çözülmez hele ki gönül işlerinde

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Yaşın 21 delirdin mi çocuğum.Daha çocuk yaştasın sen.Hesabı sen yapmışsın zaten.O adamda utanmıyor mu 20 yaşında bir çocukla arkadaşlık yapmaya.Seni kandırır dikkatli ol ve bence bitir bu işi.O yaşlarda anne babalar genç kuşak farkı sorunlar yaşanıyor bunu düşün 20 yaş büyük adamla yarın aynı evde neler yaşayacaksın.Daha önce yaşadığın bu ilişki için örnek olamaz olmamalı.Yarın evlenince anlarsın anyayı konyayı.Ben böyle birini biliyorum.Adam 80 yaşında şu an alz.hasta 20 yaş küçük eş ona bakıyor düşün artık.

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Aklını kullan o zaman.
Sen 40 ta hayat benim derken o 60 da ahirete hazırlık yapayım diyecek.
Sen 60 da artık oldum derken o 80 de ben öldüm diyecek.
Daha nasıl abartabilirim bilmiyorum ama 20 yaş çok fazla anlayın bunu lütfen.

Canım yaş farkı çok fazla olmaz senin o sevgi sandığın şey korunma isteği birine sığınma isteği babanla aran nasıl?

Öncelikle Ailenizle aranız nasıl size yeterince sevgi veriyorlar mı?Ben nedense sevgi eksikliğiniz o adamla doldurmak istediğiniz düşünüyorum . Sakın böyle bir hata yapma daha çok gençsin böyle tip adamlar çok iyi manüpüle ediyor insanı . Daha önce yaşadığınız aldatma olayından dolayı bunun yaşı büyük gözü dışarı kaymaz tüm ilgisini bana verir derseniz yanılmış olursunuz .Konuştuğunuz kişinin normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası kim kendinden 20 yaş küçük biriyle olmak ister ki ? Sordunuz mu peki neden bu yaşına kadar evlenmediğini? Lütfen arkanıza bile bakmadan kaçın .

Öncelikle Ailenizle aranız nasıl size yeterince sevgi veriyorlar mı?Ben nedense sevgi eksikliğiniz o adamla doldurmak istediğiniz düşünüyorum . Sakın böyle bir hata yapma daha çok gençsin böyle tip adamlar çok iyi manüpüle ediyor insanı . Daha önce yaşadığınız aldatma olayından dolayı bunun yaşı büyük gözü dışarı kaymaz tüm ilgisini bana verir derseniz yanılmış olursunuz .Konuştuğunuz kişinin normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası kim kendinden 20 yaş küçük biriyle olmak ister ki ? Sordunuz mu peki neden bu yaşına kadar evlenmediğini? Lütfen arkanıza bile bakmadan kaçın .
Evet sordum dediki doğru düzgün kalbim o insana karşi ısınık birisi çıkmadi dedi birde para biriktiriyormuş ben gelecekteki karima gelecekti çocuklarima maddi tarafdan eksik etmeyeceğim diye

Adamla aranızda 20 yaş var, bu çok büyük sorun, bunu geçtim de 20 yaşında bir insan neden evlenmek ister? Bu yaşlar çok yanlış kararlar alınabilecek yaşlar, otur bir düşün bakalım ben ne yapıyorum diye.

Çocuğu var mı? Bir de konu bana çok troll geldi. İnsan herkesin olumsuz yorum yapacağını bile bile neden şu konuyu açar?
Hayir evli değil hiç evlenmemiş bu güne kadar araştırdım bende evli adam ile yuvasini bozup neden konuşayım ki

Evet sordum dediki doğru düzgün kalbim o insana karşi ısınık birisi çıkmadi dedi birde para biriktiriyormuş ben gelecekteki karima gelecekti çocuklarima maddi tarafdan eksik etmeyeceğim diye
İnanmayım yok para biriktirmiş yok kalbi ısınacak birisini bulamamış bunlar sizi kandırmak için söylenen şeyler başınızı yakmak istiyorsanız evlenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back