- 4 Mart 2025
- 33
- 4
- 1
- 20
- Konu Sahibi Mun1sattr5
-
Parası var Normal insanlar gibi işi gücü var çok zengin de değil
Ne demek anlatamıyorum? Zorla mı berabersiniz? Az çok babanız da o yaşlardadır, sizin yaşınızda biriyle beraber olması normal mi sizce?Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Eğer konu birlikte iyi vakit geçirmekse yaş farkının önemi yok. Ama evlilik odaklı düşünüyorsanız çok zor. Kendi ailemde gördüğüm için biliyorum. Bence evliliği en cazip kılan şey "birlikte yaşlanmak". Bu kadar yaş farkı olan bir ilişkide birlikte yaşlanamıyorsunuz. Hatta 20-25 yıl sonra siz ister istemez biraz bakıcı durumuna geliyorsunuz. Çocuğunuz olsa onun için ayrı bir travma
Ay saçmalamayın onun ailesi neden karşı çıksın, ondan 3 yaş büyük olsaydınız görürdünüz cümbüşü.Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Sevsin bi zahmet bulmuş çıtırı. Anlaşamama şansı yok ki bi de. Zaten bunların ortak özelliği yaşlarını hiç göstermemeleri. Bi tane de gösteriyor diyene daha denk gelmiş değilim.Çok doğru söylüyorsun ama gerçekten beni de çok seviyor anlaşamiyoruz değil iyice anlaşıyoruz beni anlıyor yani tipi falanda o kadar yaşını göstermiyor gerçekten
Göstermez tabi. Bu aralarında hatrı sayılır yaş farkı çiftlerin başına gelir hep. Büyük olan hiç yaşını göstermez, çok enerjiktir. Bu sizin ilişkiniz için olmazsa olmaz.Çok doğru söylüyorsun ama gerçekten beni de çok seviyor anlaşamiyoruz değil iyice anlaşıyoruz beni anlıyor yani tipi falanda o kadar yaşını göstermiyor gerçekten
Çok doğru
Bir taraftan buda doğru bir tarafdan hayatimi öyle böyle erkek ile harcayacağima daha ne kadar ömrüm kaldi Allah bilir hayatimi az senesini olsada mutlu mesut geçireyim diyorum ama etrafimizdaki insanlar bu duruma nasıl bakacak çok iftira negatiflar gelecek onlari düşündükçe bir anda daha derin düşün ileriyi düşün diyorum kendimeSiz 40 ında hayatın pik noktasında olacaksınız, yaşamadığım birkaç şey var köşeye çekilmeden yaşayayım bitsin diyeceksiniz, o çoktan içliğini giyip koltuğuna oturmuş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?