SEVGİLİM GERİ DÖNER Mİ?

Gercekten istenirse ve terapi ile belki duzelebilir. Ben hic sahit olmadim. Boyle kacarak uzaklastigim bir partnerim vardi, duyduguma gore hala ayniymis, ben coktan evlendim baskasiyla evlendigime de inanamadim hala ona geri donerim diye bekliyormus. Cok erken evlendi demisti ortak arkadaslarimiza

Sakinlikle bekliyorum şuanda. Çok özlüyor ve merak ediyorum. Ama elimden hiçbir şey de gelmiyor. Teşekkür ederim tekrardan

Sonuna kadar okumadım ama anladığım şey şu; çocuğu usandırmışsınız. Fazla Naz aşığı usandırmış işin özü. Ne o öyle ilgi bekledim,peşimden gelsin istedim falan. Bırakın mutlu olsun. Dönmesin. Böyle ilişkilere gelemiyorum.
İnsan nereye kadar kendinden verebilir ? Biraz da almak lazım.

Mutlu etmek için bekliyorum. Hatamı anladım.

Mutlu etmek için bekliyorum. Hatamı anladım.
Mutlaka anlamışsınızdır ama bazen birşeyler eskisi gibi olmaz. Çok sevdiğimiz yemekten bile bazen çok yiyince tiksiniyoruz. Ya da çok beğendiğimiz bi şarkı bile bir süre sonra aynı coşkuyu vermiyor. Yine de oturup bi yüzyüze konuşun derim. Hayırlısı olsun

Valla o zaman belki de "bu denli" sevmiyorsunuz da kaybedince öyle sandınız. Kör ölür badem gözlü olur hesabı.
Hayır her şeyi bir kenara bıraktım. Her şeyi. O hiçbir şeyden taviz vermeyen, önce ben diyen gururlu kız değilim artık. Sevginin ne olduğunu anladım. Hayatımda onu nereye koyduğumu gördüm.

Hayır her şeyi bir kenara bıraktım. Her şeyi. O hiçbir şeyden taviz vermeyen, önce ben diyen gururlu kız değilim artık. Sevginin ne olduğunu anladım. Hayatımda onu nereye koyduğumu gördüm.
Ben anlamadım değiştim diyorsunuz, "gururlu" kız değilim diyorsunuz ama anladığım kadarıyla gözle görülür bir çabanız da olmamış. Elbette yalvarin falan demiyorum ama en azından beklemedeyim modundan çıkabilirsiniz madem değiştiniz?
Onu rahatsız etmeden alanını işgal etmeden bir hediye gönderebilirsiniz. Gönderdiyseniz eğer yine de onu çok özlediğinizi belirtip bir kahve teklifi yapabilirsiniz.

Siz tamamen nötr duruyorsunuz. Değişmek değil sizinki, kaçan kıymetli olmuş ama konfor alanınızdan çıkacak kadar da anlam ifade etmemiş.

Bu arada gerçek gurur bu değil. Bu burnundan kıl aldırmamak.

Aranızdaki herşey bitmiş uzatmaları oynamissiniz. Ayrıca zırt pırt ayrılmak nedir? İlgiyi bu şekilde aramanız aşırı çocukça.

Hayır yaptım. Farklı şehirlerdeyiz. Yanına gittim. Soğuk davrandı. Sözlerimle davranışlarımla pişmanlığımı dile getirdim. Barıştık mı dedim zorla barıştık dedi ama soğuk davrandı. Geri döndüğümde de hep soğuk davranmaya devam etti. Beni bırakma bile dedim. Sensiz yapamam dedim. Çok şey söyledim. Aradım mesaj attım. İstemiyorsan bile yüzyüze konuşalım öyle bitirelim dedim. Yanıma gelecekti. Hazırlık yaptım hediyeler aldım. Fotoğraflarımızla süsledim evi şiirler yazdım. Sevdiği yemekleri yaptım tatlı yaptım. Biletini bile aldım. Ama otobüs saati arayıp gelmeyeceğini söyledi. Telefonda bağıra bağıra ağladım. Neden dedim. Neden? Evet sana haksızlık yaptım ama gerçekten hatamı anladım. Gerçekten. Bunu göstermeme bile izin vermedin. Ben ağladım. O da ağladı. Veda bile etmeden kapattı. O andan itibaren artık yapacak neyim var ki? Varsa bir fikriniz lütfen söyleyin.

Sizin gurur dediğiniz şey sevgilinizin peşinde koşacağınızı bilmenizden geliyormuş.
Bakin ilk defa gelmemiş neler olmuş.
Sizin gibi davranan arkadaşlarım oldu zamanında ordan biliyorum.

Bırak dönmezse dönmesin ya. Sen onun seni sevmesini sevip onun kadar aşık olmadığın halde ne kadar şımarıklık yapsan da eninde sonunda asla onun sana çevirdiği gibi sırt çevirmemişsin hep kıyamayıp barışmışsin. Senelerdir birliktesiniz ama birbirinizi tanımıyorsunuz. Çok tanıdık geldi bana bu hikaye o yüzden bu yorumu yaptım.

Senin sürekli işi ayrılığa getirip daha çok ilgi beklemen, kendinin de söylediğin gibi adama aşık olduğundan değil onun seninle ilgilenmesini, seni sevmesini sevdiğinden. Bu tür adamlar da başta garantiye alana kadar deli gibi ilgi gösterir sonra iş monotona dönünce elini eteğini keser. Öyle olunca sen bunalıma girmeye başlarsın. Sen onun peşinden gidersin. Senin o halini görünce seni yola getirdiğini düşünüp kötü davranmaya devam eder. Sen elini çekince de o yine peşinden koşar vs. İnanılmaz yorucu.

Ortada gerçek bir sevgi aşk olsa kimse kimseye kıyamaz. Ne sen ondan bu kadar basit kavgalarla ayrılırsın ne de o bunca senenin hatrina son kez görme isteğini reddeder.

Sana tavsiyem kan ağlasan bile tek bir iletişim kurma

Sizin gurur dediğiniz şey sevgilinizin peşinde koşacağınızı bilmenizden geliyormuş.
Bakin ilk defa gelmemiş neler olmuş.
Sizin gibi davranan arkadaşlarım oldu zamanında ordan biliyor

Hiçbir zaman deli gibi ilgi göstermedi. Her zaman normaldi her şey. Olması gerektiği gibi. Bilmiyorum. Hatalıyım ama böyle olmamalıydı. Bana olan sevgisini sevmedim. Ben onu sevdim. Sadece onun beni sevdiğini bilmenin verdiği rahatlık vardı. Şımarıklık yaptım. Bunca senenin hatrına gelmemesi zaten beni durdurdu. Artık elimden gelen bir şey yok. Her şeyi yaptım. Hiçbir şey yapamam artık.

Öyle bir şey değil.
Öyle bir şey.
Şimdiye kadar çok gururlu kızdım ne oldu bana yazıyorsunuz.
Eee şimdiye kadar adam gururunuzu kırmanıza neden olacak bir şey yapmamış hep gelmiş hep vermiş.
Birden kesince eyvallahı olmayan kişi gitmiş birden nedense işte.
Onun davranışlarına göre şekil almışsınız hep kusura bakmayın.
Gururlu olmak böyle bir şey değil.
Bir de ne kadar ayrılsanız da onun gibi sırt çevirmemişseniz diyen olmuş ya orası komik işte.
Kendinizi tanıyın önce lütfen onu demek istiyorum

Neden sırt çevirsin onu da anlamadım. Seven, ilgi gösteren,her türlü nazını kahrını çeken, sonsuz kredin olduğuna inandığın birine neden sırt çeviresin? Büyük marifet cidden aman Allah'ım.

Hep o vermiş değil. Tabiiki ben de çok fedakarlıklar yaptım. Ben sevgisini içinde yaşayan birisiydim sadece. Göstermeyen. Hep onu düşünür ama hiç belli etmezdim. Saçma ama böyle. Gurur dediğim de istemediği halde ona yalvardım. 1 ay kadar. Bu.

Neden sırt çevirsin onu da anlamadım. Seven, ilgi gösteren,her türlü nazını kahrını çeken, sonsuz kredin olduğuna inandığın birine neden sırt çeviresin? Büyük marifet cidden aman Allah'ım.
Sırt çevirmek değil. Çocukça bir şey. Benimle daha çok ilgilensin. Bazı problemleri önemsemiyordu. Bu şekilde yaparak beni anlamasını istedim.

Siz ne fedakarlıklar yaptınız?
Sırt çevirmek değil. Çocukça bir şey. Benimle daha çok ilgilensin. Bazı problemleri önemsemiyordu. Bu şekilde yaparak beni anlamasını istedim.
Bazı problemler nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…