SEVGİLİM GERİ DÖNER Mİ?

Onu çok seviyorum. Kaybetmekten korkmuyordum öyle bir düşüncem yoktu. Kaybedince anladım değerini. O da zaten evlenince de aynı şeyleri yapar diye düşündüğü için gitti. Şuan ben hatamı çok iyi anladım. Geriye dönerse her şey çok güzel olacak eminim.

Bunu arkadaşım için yazmıştık çok eskiden. 26 yaşındayım.
Bir hesabı birden fazla kişi kullanmak da konu silmek de yasak. Maalesef birazdan banlanacaksınız ve konunuz da geri gelecek. Bir de arkadaşım için yazdık gibi şeyler forumda pek inandırıcı bulunmaz.

Geri gelse de sizin ilişkiniz gecici olarak düzelir ama yine aynı forma geri dönerdi o yüzden gittigi için üzülme hiç
İlk kez hatalarımı bu kadar net gördüm ve anladım. Aslında her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum geri dönerse. Dönmezse de tabii ki kendi kararı. Yapacak bir şey yok.

Her şey güzel olacağı konusunda kendinizi kandırmayın bence. Ayrıl-barış ayrıl-barış olan hiçbir ilişkinin devamı güzel olmuyor. Dönse bile 2 gün sonra yine biter. Bundan ders alırsanız ne ala çünkü aynı şeyin periyodik olarak size yapıldığını düşünün? Belli bir süre sonra ayrılığın anlamı kalmaz ve gerçek bir ayrılık olduğunda da canınız acımaz çünkü kendinizi buna hazırlamış olursunuz.

Nerde deger veren adam var hemen kopek cekem. Nerde it kopek var kapisina kul olam. Hic sasmaz

Aşırı ilgi istiyorsunuz gereğinden fazla. Böyle naz yapınca, trip attığınızda peşinizden koşsun diye şekilden şekle girmişsiniz ama bunlar itici hareketler yapmayın. Erkek kadın hiç fark etmez sürekli yoktan küsen biri aşkı da öldürür sevgiyi de. Şahsen ben o '' kavga ilişkinin tuzu biberidir '' lafına bile gıcığım. En azından benim için değil aksine tartışmamak adına çabalayan biri olsun isterim kendimde öyle davranırım. Ergen değilsiniz sonuçta böyle ilişki zaten sağlıklı ilerlemez.

Evet aslında daha çok o kendisini de suçluyor. Sana böyle yaptıran benim demek ki sen mutsuzsun diye düşünüyor. Yani seni hep sevdim ama sana yetmedi diyor.
Bence cabalayin. Siz ilhi ve sevgi beklemek icin yapmissiniz elbette hata. Ama sira sizde brnce siz de bir muddet daha devam edin biraz da siz ilgi alakayi arttirin alttan alin. Eger kesinlikle arama gibi net ifadeler kullanmazsa bir muddet emek verin . Zaten hep o emek vermis biraz da siz verin bakalım. Yine olmazsa birakirsiniz. En azindan hatanizi evlenmeden once farketmissimiz

Çabaladım çok uğraştım. Arama falan demedi ama konuşmadı cevap vermedi. Ben de artık pes ettim. Zamana bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…