SEVGİLİM GERİ DÖNER Mİ?

Ben de hak veriyorum. Hatamı anladım. Bundan sonra asla böyle olmayacak. Ama yine de güvenmiyor. Haklı yapacak bir şeyim yok. Veya varsa bana tavsiyeniz dinlerim.

Ben de hak veriyorum. Hatamı anladım. Bundan sonra asla böyle olmayacak. Ama yine de güvenmiyor. Haklı yapacak bir şeyim yok. Veya varsa bana tavsiyeniz dinlerim.
Şu an yapabileceğin tek şey sessizlik.
Araman sorman onu daha çok kaçırır.
Engelleme falan onlara gerek yok.
Bırak seni görsün.
Sen hayatına odaklan .
Eğer sevgisine yenilirse bir adım atar sana.
Çünkü adamın seni gerçekten sevdiğini hissettim.
O yüzden zamana bırak .
O gelince de oturun konuşun .
Evlilik vs de deme önce sorunlar hallolsun.

Sessizce bekliyorum. Gelirse güncellerim burayı.

10 yıl neden beklediniz ki adam sogumustur ki artık sogumakta haklı hiç kusura bakmayın okulunuz bitmiş calisiyorsunuz bu kadar 10 sene uzatmanın mantığı nedir ?

Evet haklısınız. Bundan çok iyi ders çıkardım kendime. Sadece onun da bunu görmesini istiyorum. Zaman bize neler gösterecek bekliyorum.
En son kocam bana ayrılma blöfü yaptığında elinde boşanma kağıdını buldu. Ağladı zırladı ama dönmedim. Bence sevgiliniz çok çok ama çok sabırlı biriymiş. Siz de benim eski ahmak koca gibi gitmez diye düşünmüşsünüz. Ama o işler öyle olmuyor. Giden dönmüyor. Kalan ise kendini ağlama duvarında buluyor. Zaman size hicbirsey göstermeyecek. Eğer akıllı adam ise dönmez. Bunun asla ama asla şakası olmaz.

Yani bence çok asık degıl gıbısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…