SEVGİLİM GERİ DÖNER Mİ?

Tabii, bu kadarı normal bir ilişki dinamiği için fazla olur, eleştirim çok üstüne düşmeyin artık demek olurdu. Sizde durum biraz farklı. Üzülerek söylüyorum otobüs saati gelmeyeceğini söylemesi gerçekten gelmek istemediği için. Nazlanma cart curt değil.

Bu saatten sonra kafanızı toparlayıp son bir mesaj daha atmanızı tavsiye ederim. Yazılı değil ama bir video çekin. Uzun mesajları ben de okumuyorum. Max iki dklık bir video falan olsun. İlişki bittiği için üzgün olduğunuzu, ancak son konuşmanızın veda bile etmeden olmasına çok üzüldüğünüzü söyleyin. Çok duygusal davranmadan ağlamadan sakin durun. Adam sizin ortanızı hiç görmemiş ya ayrılma ya da ağlama krizlerine şahit olmuş. Sakin tatlı bir dille sevginizi anlatın ve sonra salın. Sizden bir daha bir şey gelmeyince de merak edip dönme ihtimali yüksek zaten. Tedavinize de devam edin. Mutluluklar dilerim.

Siz ne fedakarlıklar yaptınız?

Bazı problemler nelerdir?
Mesela o hafta şöyle bir şey olmuştu. Ailesi onun yanındaydı ve biz bir haftalık bir tatile çıkacaktık. Memleketimize gitme planınız vardı. Ben istedim ki ailesi de onla gelsin ve benim ailemle tanışsın. Ama o başka bir zamana bunu planlamıştı ve ailesine öyle söylediği için onlar memlekete gitmek istememiş. Bunu bana açıkça söylemedi. Her sorduğumda daha konuşmadım dedi ki konışmamıştı gerçekten de. Ben buna çok önem vermiştim. Çünkü onlar gelseydi hep birlikte gidecektik. Gelmezlerse ben ona göre bilet alacaktım. Orada Sorumsuz davrandı. Ondan öncesinde de ufak da olsa sürpriz hediye vs beklemiştim. Birbirimizden uzağız ben ona alıyordum hediyeler. Ama o almıyordu son zamanlarda. Bu tip şeyler gönlümü kırıyordu. Söylemiştim ama önemsemedi. Ben de çareyi ayrılmakta buldum. Ama şuan hepsi bana saçma geliyor.

Evet haklısınız. Kendimi toparlayabilirsem söylediğinizi yapabilirim. Teşekkür ederim.

Yorulmuş, bezmiş ve içinde ne varsa tüketmiş sanırım..hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.

O göstersin istemişsiniz hep işte.
Sizi sevdiğinden emin olduğunuz için de hep daha fazlasını göstersin istemişsiniz.
Siz gösteremezken,içinizde yaşıyorsunuz ya, o hep daha fazlasını göstersin diye oyuncak etmişsiniz adamı bir nevi.
Ben sevgilinizin ilgisiz biri olduğuna da inanmıyorum tam tersi ilgili imiş ama size yetmemiş o ilgisi.
Ama size yetmeyen ilgisine güvenip daha fazlasını istemişsiniz.
Şimdi o sizden %30 daha az makul birine denk gelse bile- bakin sizin yarınız demiyorum -maden buldum zanneder.
Artık ona yağdırır ilgisini,sevgisini.
Bu işler böyle. Önceki ilişkiler yeni ilişkilerin sağlam temel atmasını da sağlıyor çoğunlukla.
Siz de çok ders aldım diyorsunuz ya ileriki ilişkiniz için sağlam temel olur bu ilişkiniz.
Zaten ayrıldım bumerang gibi döndü hep dediğiniz erkek zor bulunur şu devirde ne yazık ki.

Hayır böyle değil. Detaylarını bilmediğiniz konuda kesin yargılarla konuşmayın. Aşk böyle bir şey mi? Yüzde 30 falan.

Hayır böyle değil. Detaylarını bilmediğiniz konuda kesin yargılarla konuşmayın. Aşk böyle bir şey mi? Yüzde 30 falan.
Aşkla ilgili %30 falan diye yorum yapmadım ç. Öyle bir hale gelmiş ki biraz daha azı maden gelir aşk meşk bile düşünmeyebilir dedim illa aşık olur demedim.
Ama şıraya konu açanların %80i sanırım ne yaşadığımı biliyor musun ki,detayları biliyor musun ki diyor. O kısma eminim bakin.
O zaman konu açarken her detay mı verilmeli?
Ya da konu sahibinin verdiği kısıtlı bilgilerden kısıtlı yorum yapılıp hep sen haklısın mı denmeli?
Hatalarınızı kabul ettiğiniz yerlerden yola çıkarak yok olmamış diyoruz.
Gururluydum derken de karşınızda başka erkek olsa acaba nolurdu baya sevgisine güvenip at koşturmuşsun diyoruz pardon diyorum.
Ama siz hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz.
Kendi fikriniz ve kabul ettiğiniz hatalarınız ile konuyu açmışsınız başka hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz.
Tekrar diyorum bu konuyu okusa da gelmez erkek arkadaşınız.

Neyi kabul etmiyorum pardon? Olmayan şeyi neden olmuş gibi söyleyeyim ki? Evet hatalıyım hata yaptım. Ama bu şekilde asla beraber olunamaz bir insan gibi konuşmanız doğru değil. Hatalarından ders çıkartmış aşık biriyim. Haklısın vs demenizi beklesem hatalarımı söylemezdim zaten. Ama bazılarınız empati yapmadan saldırıyor. Şaşırıyorum. Beni günlerde ağlatan sağlığımı bozan sonunda psikiyatri kliniğine götüren bir vaziyetin içerisindeyim. Hiç düşünmeden şöylesinis böylesiniz sizden bir şey olmaz oh iyi ki gitmiş asla gelmez gelmesin zaten vs demek zorunda değilsiniz.

Tamam asiksiniz, geri donsun istiyorsunuz. Ama karsi taraf acikca istemiyorum yapamam demis, bilet almissiniz sizi yuzustu birakmis. Kendi hayatiniza odaklanip bittigini kabul etmekten baska ne yapabilirsiniz ki?

Iliskiler iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegiyle bitebilir. Hem sizin zorunuzla donmus ama sizi istemeyen biriyle mutlu olamazsiniz. Bazen mutsuzsa gitmesine izin vermek de sevdaya dahil oluyor.

Benim yaşadığım ayrılıklarda ne zaman ben vazgeçtim o zaman geri döndüler dönmeyen olmadı.Bu işi çözemiyorum sensör mü takıyorlar beynimize nasıl vazgeçince geliyorlar?6 ay sonra dönen olmuştu ve onu bu halde göreceksin derler inanmazdım.Ayrıldıgımız zaman iki gün boyunca aradım mesaj attım asla cevap vermemişti.O dönünce bir güzel rezil ettim.Demem o ki sessizlikten başka çare kalmamış bu saatten sonra ben uyumu geri dönecekten yana kullanıyorum.Hatalarınızdan bunalmış bellli ki.Geri dönmesi için özlemesi gerekiyor özlemesi için onu serbest bırakmalısınız

Zaten öyle yaptım.

Emin olun ki her şey çok güzel olmayacak çünkü adamın gözü açılmış bi kere. Yaptığınız psikolojik şiddetten bunalmış ve roller değişmiş. Artık geçmiş olsun siz kapısına kul köle o istemem yan cebime koy olacak bundan sonra.

Psikolojik şiddet falan yapmadım abartmasanız mı? Her kadın ilgi alaka ister. Karşındakinden görmeyince kendimce böyle bir yola başvurdum. Yanlış evet ama şiddet falan. Abartılı cümleler. Herhangi bir rol de değişmedi. Kul köle falan değilim kimseye.

Psikolojik şiddet dediğim sürekli ayrılmakla tehdit etmek.

Ama sonunuz ne olacak merak ettim, gelişme olursa bilgilendirme yaparsan güzel olur:)

Bu hikaye bana çok tanıdık geldi. O yüden o haklı bu haksız kısmına girmeden şöyle bir yorum yapıcam,eğer bir ilişkide ilgi çekmek ya da sevildiğini hissetmek vs. gibi şeyler için ayrılma blöfü kullanılıyorsa sürekli o ilişkinin rafa kaldırılma zamanı gelmiştir. O yüzden bırak dönmesin daha iyi böylesi ikiniz içinde en doğrusu.

Her tartışmada ayrılık diyen birine ben asla güvenmem.
Tabiki kırgınlık olur tartışma olur uzaklaşms olur ilişkilerde 10 sene dile kolay.
Ama bu şekilde olmaz.
İlişkini toksikleştirmişsin.
Çabasını görmek istiyordum diyorsun da bu hastalıklı bir bakış açısı.
İnsanlar kaç yıllık evliliklerini çoluk çocuk olmasına rağmen bitirebiliyor kimse vazgeçilmez değil.
Adam hem sıkılmış hemde evlilik gibi ciddi bir kararı almak için sana güvenmiyor.
Ve bence çok haklı.
Ben de böyle ayrılık diyen birine güvenmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…