- 13 Mayıs 2017
- 1.647
- 7.316
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Tabii, bu kadarı normal bir ilişki dinamiği için fazla olur, eleştirim çok üstüne düşmeyin artık demek olurdu. Sizde durum biraz farklı. Üzülerek söylüyorum otobüs saati gelmeyeceğini söylemesi gerçekten gelmek istemediği için. Nazlanma cart curt değil.Hayır yaptım. Farklı şehirlerdeyiz. Yanına gittim. Soğuk davrandı. Sözlerimle davranışlarımla pişmanlığımı dile getirdim. Barıştık mı dedim zorla barıştık dedi ama soğuk davrandı. Geri döndüğümde de hep soğuk davranmaya devam etti. Beni bırakma bile dedim. Sensiz yapamam dedim. Çok şey söyledim. Aradım mesaj attım. İstemiyorsan bile yüzyüze konuşalım öyle bitirelim dedim. Yanıma gelecekti. Hazırlık yaptım hediyeler aldım. Fotoğraflarımızla süsledim evi şiirler yazdım. Sevdiği yemekleri yaptım tatlı yaptım. Biletini bile aldım. Ama otobüs saati arayıp gelmeyeceğini söyledi. Telefonda bağıra bağıra ağladım. Neden dedim. Neden? Evet sana haksızlık yaptım ama gerçekten hatamı anladım. Gerçekten. Bunu göstermeme bile izin vermedin. Ben ağladım. O da ağladı. Veda bile etmeden kapattı. O andan itibaren artık yapacak neyim var ki? Varsa bir fikriniz lütfen söyleyin.
Bu saatten sonra kafanızı toparlayıp son bir mesaj daha atmanızı tavsiye ederim. Yazılı değil ama bir video çekin. Uzun mesajları ben de okumuyorum. Max iki dklık bir video falan olsun. İlişki bittiği için üzgün olduğunuzu, ancak son konuşmanızın veda bile etmeden olmasına çok üzüldüğünüzü söyleyin. Çok duygusal davranmadan ağlamadan sakin durun. Adam sizin ortanızı hiç görmemiş ya ayrılma ya da ağlama krizlerine şahit olmuş. Sakin tatlı bir dille sevginizi anlatın ve sonra salın. Sizden bir daha bir şey gelmeyince de merak edip dönme ihtimali yüksek zaten. Tedavinize de devam edin. Mutluluklar dilerim.