- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
- Konu Sahibi ceyarceyar
-
ben benimkine yap dedim yapmadıSevgiliniz de ayilip bayilsaymis ya , madem isler boyle halleliyor o ailede .
Sorun ne istememesleri daha önce evlenip boşanmış olman mı ?Merhaba sevgili kadınlar. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama yorumlardan da korkuyorum.
Sevgilimle 1 yıla yakın zamandır birlikteyiz. Kendisi doğu kökenli ben değilim. 30 yaşındayız. Kamuda çalışıyoruz.
Bu yaşta pek olmaz ama gerçekten ilk görüşte birbirimize tutulduk. Daha ilk gün bile ciddi düşündüğümüzü ifade ettik.
Asıl çekindiğim ise şu ben yaklaşık 4 yıl önce evlendim ve bir yıl sürmeden de boşanmıştım. Kendisi de bunu ilk günden biliyordu. Sorun etmedi.
Artık evlenip aile kurmak istiyoruz ve o da ailesine söyledi ama aile beklediğinden de büyük bir tepki verdi. Bunu tabiki bekliyorduk ama bu kadarı da değil . Annesinin kendini yerden yere atması fenalaşması küsmesi daha neler neler . Hatta her gün arayan anne şimdi de aramıyor da .
Biz de ne yapacağız şaşırdık ayrılmak istemiyoruz. Bir kaç kere acaba ayrılsak mı dedik ama yapamadık . Bazen ben onun kapısındayım bazen o benim kapımda . Ama devam da edemiyoruz.
Yanyana yürüyoruz bazen saatlerce yan yana otruuyoruz ama biz çözüm bulamıyoruz .
Kötü insanlar değiller biliyorum ama tepki çok büyük oldu ve biz de ne yapacağız şaşırdık. Ailesinin rızasını almadan evlenmek istemiyoruz ama alabilecek gibi de değiliz.
Sadece çok sıkılmış ve boğulmuş durumdayız belki birileriniz derman olacak bir şey söyler ve bize farklı bir bakış açısı sunabilir.
İyi yapmışsınız, aileden önce bu duruşsuz adamdan çekerdiniz zaten.Merhaba kadınlar . Açıkçası mesajların bir kısmını okudum bir kısmını okuyamadım da çünkü kafamı pek toplayamadım. Fatklı şeylerle kafa dağıtmaya çalıştım ama olmadı . Uykusuz ve yeri geldi kabusla gecen çok gecem oldu malesef . Nihayet biraz daha iyiyim .
Açıkçası ilk başta devam edelim bir yolu buluruz dedik ama yeğeni yazın evlenmişti daha önce evlilik yapmış bir kadınla. Aile red edip üstüne bir de şimdi boşansınlar diye uğraşıyormuş. Yani insanlar kendi evlatlarının yuvasını yıkmaya çalışıyor, mutsuzluğu için mücadele ediyorsa o insanlar düpedüz kötüdür. Kendime ve iyi yürekli ailemi asla böyle kötü kalpli insanlar ile karşı karşıya getirmek istemem.
O nedenle ilişkimi geri dönüşü olmayacak şekilde sonlandırdım .
İyi kötü yazan herkese teşekkür ederim . Artık kendime odaklanıp hayatıma devam edeceğim .
Ay adam bilmiyor mu yahu ailesini en başta. Doğu kökenli deyince direkt dedim aile istemez diye ben buradan.Merhaba sevgili kadınlar. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama yorumlardan da korkuyorum.
Sevgilimle 1 yıla yakın zamandır birlikteyiz. Kendisi doğu kökenli ben değilim. 30 yaşındayız. Kamuda çalışıyoruz.
Bu yaşta pek olmaz ama gerçekten ilk görüşte birbirimize tutulduk. Daha ilk gün bile ciddi düşündüğümüzü ifade ettik.
Asıl çekindiğim ise şu ben yaklaşık 4 yıl önce evlendim ve bir yıl sürmeden de boşanmıştım. Kendisi de bunu ilk günden biliyordu. Sorun etmedi.
Artık evlenip aile kurmak istiyoruz ve o da ailesine söyledi ama aile beklediğinden de büyük bir tepki verdi. Bunu tabiki bekliyorduk ama bu kadarı da değil . Annesinin kendini yerden yere atması fenalaşması küsmesi daha neler neler . Hatta her gün arayan anne şimdi de aramıyor da .
Biz de ne yapacağız şaşırdık ayrılmak istemiyoruz. Bir kaç kere acaba ayrılsak mı dedik ama yapamadık . Bazen ben onun kapısındayım bazen o benim kapımda . Ama devam da edemiyoruz.
Yanyana yürüyoruz bazen saatlerce yan yana otruuyoruz ama biz çözüm bulamıyoruz .
Kötü insanlar değiller biliyorum ama tepki çok büyük oldu ve biz de ne yapacağız şaşırdık. Ailesinin rızasını almadan evlenmek istemiyoruz ama alabilecek gibi de değiliz.
Sadece çok sıkılmış ve boğulmuş durumdayız belki birileriniz derman olacak bir şey söyler ve bize farklı bir bakış açısı sunabilir.
Zaten bu zihniyete bir aile ile mümkün değil, çatışırdınız her konudaMerhaba kadınlar . Açıkçası mesajları çok okuyamadım da çünkü kafamı pek toplayamadım. Farklı şeyler yaparak kafamı dağıtmaya çalıştım ama uykusuz ve stresli çok geçem oldu .
Ilk başta her şeye rağmen devam edip ilişkinin arkasında durmak istedik . Ama yeğeni yazın yine evlenip boşanmış bir kadınla evlendi ve yeğenini evlatlıktan reddetmeyi bırakıp şimdi de boşansınlar diye uğraşıyorlarmış .
Kendi çocuğunun yuvasını yıkmaya çalışan insan zaten düpedüz kötü insandır.
Yani evlensek diye sırf haklı çıkmak için boşanmamızı isteyeceklerdi belli ki .
Haliyle bir daha dönüşü olmayacak şekilde ilişkiyi bitirdik. Böylesi çok daha hayırlı olacak ona inanıyorum .
Hepinize teşekkür ederim . Her ne kadar stresten mesajları doğru düzgün okuyamamış olsam da cevap yazmanız dahi kafiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?