- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Bizimki batman sevmiyor alamamBen baktım çok pahalı diilmiş. Beğendim de, kocama alcam.
Eki Görüntüle 3008218
Uygunmuş da oysa
Hiç giymese 2 3 yıl giyiyormuş sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki batman sevmiyor alamamBen baktım çok pahalı diilmiş. Beğendim de, kocama alcam.
Eki Görüntüle 3008218
Allahım derde bakeşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Ben çok üzüldüm sizin eşinize.
Ben baktım çok pahalı diilmiş. Beğendim de, kocama alcam.
Eki Görüntüle 3008218
Kıskandınız demi hediyeyi duyunca hemen almak istemişsinizBizimki batman sevmiyor alamam
Uygunmuş da oysa
Oğlun sana ne aldı asıl önemli olan bu.Kıskandınız demi hediyeyi duyunca hemen almak istemişsiniz
Bn sevgililer gününde oğluma lisanslı sweat aldım o da sayılır mı
Sipiderman, süperman falan da var, beğenir bence birinden birini. Bu romantik hediyeyi kaçırmamalısın.Bizimki batman sevmiyor alamam
Uygunmuş da oysa
Hiç bişi almadıOğlun sana ne aldı asıl önemli olan bu.
O zaman çocuk esirgemeye bırak benceHiç bişi almadı
AboooO zaman çocuk esirgemeye bırak bence
Bence lisanslıysa sayılırKıskandınız demi hediyeyi duyunca hemen almak istemişsiniz
Bn sevgililer gününde oğluma lisanslı sweat aldım o da sayılır mı
Hulk yok mu veya iron manSipiderman, süperman falan da var, beğenir bence birinden birini. Bu romantik hediyeyi kaçırmamalısın.
Bence lisanslıysa sayılır
Hulk yok mu veya iron man
Kocama daha uygun sanki
Özellikle hulk
Kadın en az beş yüz lira harcamış bi kere lütfen(!) lisanslı takım eşofmanı dedi ve şişme yelek demişti. Takım olunca 200-300 oluyormuş eşofmanlar. Gerçi Adam da pastaya 100 güle 100 restorana 300 verdiyse aynı hesabı ödemişler ama sorun onların gece sonunda tuvalete bırakılması olduğundan kızıyor zaten kadın hiç de anlamıyorsunuz kadımı. Halbuki saksı gülü alsaydı bari en azından bir sene daha giderdi
Restorandan 300 liraya kalkılıyor mu ya? En son geçen yaz sonu gittik yemeğe 600 lira verip kalktık. Ondan sonra da dötümüz yemediKadın en az beş yüz lira harcamış bi kere lütfen(!) lisanslı takım eşofmanı dedi ve şişme yelek demişti. Takım olunca 200-300 oluyormuş eşofmanlar. Gerçi Adam da pastaya 100 güle 100 restorana 300 verdiyse aynı hesabı ödemişler ama sorun onların gece sonunda tuvalete bırakılması olduğundan kızıyor zaten kadın hiç de anlamıyorsunuz kadımı. Halbuki saksı gülü alsaydı bari en azından bir sene daha giyerdi
Gitmesin o zaman tuvalete bi sure, tutsun icinde bzbxhdhKadın en az beş yüz lira harcamış bi kere lütfen(!) lisanslı takım eşofmanı dedi ve şişme yelek demişti. Takım olunca 200-300 oluyormuş eşofmanlar. Gerçi Adam da pastaya 100 güle 100 restorana 300 verdiyse aynı hesabı ödemişler ama sorun onların gece sonunda tuvalete bırakılması olduğundan kızıyor zaten kadın hiç de anlamıyorsunuz kadımı. Halbuki saksı gülü alsaydı bari en azından bir sene daha giderdi
Yani bu cimri eşle adamcağız alkollü restorana götüremez. Ben mahalle dönercisi yada tavuk dünyasından hesapladım. Rakı balığa götürse kadının o anda tansiyonu düşer çünkü ben bu balığa bu parayı vermem akşama nasıl çıkarırım derRestorandan 300 liraya kalkılıyor mu ya? En son geçen yaz sonu gittik yemeğe 600 lira verip kalktık. Ondan sonra da dötümüz yemedi
Aziz nesinin pırtlayan bal hikayesindeki adam gibiGitmesin o zaman tuvalete bi sure, tutsun icinde bzbxhdh
Çıkarmaz, tutar içindeYani bu cimri eşle adamcağız alkollü restorana götüremez. Ben mahalle dönercisi yada tavuk dünyasından hesapladım. Rakı balığa götürse kadının o anda tansiyonu düşer çünkü ben bu balığa bu parayı vermem akşama nasıl çıkarırım der
Eşofmanlar eskiyene kadar meselaGitmesin o zaman tuvalete bi sure, tutsun icinde bzbxhdh