Adam bi kere çok sinsi Access, çook. Evlilik danışmanını bile kandırır, oynar, kendini haklı çıkarmaya çalışır pasta ve gülle. Buradaki kadınlar bile kocaya hak vermişler, konu sahibinin ne kadar büyük bir tehlike içinde olduğunun farkında değiller. O pasta ah o pastayla başlar işte her şey. Bir gülle başlar. Nereden mi biliyorum? Çünkü aynısı kaynım. Kaynımda yaşadık bunu.
Eltim çok hissiyatlı bir kadındı. Kaynımla evliliklerinin ilk senesinde kaynıma lisanslı baksır almış, seksimiz gelince lisanslı lisanslı giysin diye. Böyle de ince düşünen, fantezilere açık, hoyrat bir kadındı eltim ayıptır söylemesi. Peki kaynım ne almış dersiniz? Pasta ve gül!! Eltim önce hiç şüphelenmemiş, çok sevinmiş. Pastaları yemiş, gülleri reçel yapmış. Sonraki sene peki kaynım ne almış dersin? Yine pasta ve gül!! Eltim tabii yine yiyor bunları. Artık kaynım gelenek haline getiriyor, evlilik yıldönümünde, sevgililer gününde, doğum gününde pasta pasta pasta. Eltim 367 kilo olunca anladı kaynımın hain oyununu ama artık çok geçti. Yazık. Çok üzüldük biz. Kaynım ise sonra yeni bir kadın buldu, eltimi boşayıp onla evlendi. Peki durdu mu, hayır! O kadına da pasta ve gül alıyor. Yeni eltimi uyardım ben "Böyle başlıyor, bak kaynımı tanıyoruz biz" dedim ama dinletemedim. İşte, kader...