- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Boşa gitsino o kadarınıda yapamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşa gitsino o kadarınıda yapamadı
Haydi hayırlısıseneye onuda yapmaz
bak demedi deme
şımarık, terbiyesiz!!çeneni kapat
İnsanoğluda toprak oluyor evlenmeye ne gerek vardı dimiEN AZINDAN SENELERCE GİYEBİLİR GÜL ANINDA SOLUYOR YEMEK VE PASTANIN SONUDA TUVALET
Mune sevgililer gününde eşim çiçek satan küçük bir çocuk görmüş, çiçeğin parasını vermiş ama çiçeği almamış çocuğa faydası olsun başkasına satsın diyeBu seneki sevgililer gününde eşine maydanoz alan bile varmış, tvde haber bile oldu:))
Herkesin beklentisi farklı oluyor.
Bu konuda bu kadar kompleksli olmanızın nedeni nedir?BURADA ÖZENSİZLİK VAR AMA SİZ BUBU AYIRT EDEMEMİŞSİNİZ O AYRI İSTEDİĞİM HER ZAMAN KIYAFET ALABİLİRİM ALLAH IMA BİN ŞÜKÜR EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜM VAR
Sizin beklentiniz arşa ulaşmış bence adam ne yapsa kulp bulursunuz gibime geliyor.EN AZINDAN SENELERCE GİYEBİLİR GÜL ANINDA SOLUYOR YEMEK VE PASTANIN SONUDA TUVALET
Cok ince düsünülmüs hediye gercekten esofman takım skskdkkdfkdkdsşişme yelek eşofman takımı aldım
Başka da birşeyin yokalırım Rabbime bin şükür ekonomik özgürlüğüm var
Lisanslı arkadaşlar niye anlamıyorsunuzCok ince düsünülmüs hediye gercekten esofman takım skskdkkdfkdkds
Yani cizgili picama da alabilirdiLisanslı arkadaşlar niye anlamıyorsunuz
Kaç para bi lisanslı eşofman haberiniz var mı ıcıbı
Lisanslı olsun da önemli değil ne olduğuYani cizgili picama da alabilirdi
Ahaha koptumİnsanoğluda toprak oluyor evlenmeye ne gerek vardı dimi
Eşime hiç özel gün hediyesi olarak tuttuğu takımın LİSANSLI eşofman takımını alacak kadar zevksiz olmadığım için ben bilmiyorumLisanslı arkadaşlar niye anlamıyorsunuz
Ben baktım çok pahalı diilmiş. Beğendim de, kocama alcam.Lisanslı arkadaşlar niye anlamıyorsunuz