• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk sevgililer günü

Şunu düzelteyim ben bu konuyu yazarken ortada çiçek de yemek de yoktu hatta hiç lafını bile açmamıştı ben konu açmak için aceleci davranmışım. Sonrasında hediye alsın diye bi beklentim olmadı zaten
Konuyu öğlen açmışsınız zaten. Tabldotçuya öğlen yemeğine mi götürecekti adam? 😂😂😂

Başlıktan da ve günden de anlaşılacağı üzere ilk sevgililer günümüz ama hediye bile almadı aslında sevgililer gününe çok önem veren biri değilim ama bir çiçek en azından beklemiştim. Lafı bile geçmedi sanki sıradan bir gün gibi davrandı bende açıkçası lafını yapıp kendime zorla hediye aldırmak istemedim. Özel bir gün olmadan hediye alır normalde belki bugüne önem vermiyodur ama çevremde de gördükçe üzüldü kendi kendimi doldurdum sizce ne yapmalıyım trip vs atmalı mıyım
evet trip atın tabi. nasıl başlarsa öyle gider. tepki vermezseniz seneye yine hediye almaz

Ceket aldım sonradan
ne kadar çiğ bir davranis. Adam size bir sey yapti diye gidip iade-i ziyaret ceket almak.
adam rahatsiz olmadi mi? hediye dedigin o verir sen verirsin acar sarilirsiniz falan:) o sana vermis. sen de eve giderken adamla beraber magazaya girdin o begendi kasada parasini mi odesin? yoksa oglen bir gorustunuz? aksam bir görüştünüz bir de ceket icin gece mi buluştunuz? yoksa 15 subatta mi verdin?
adam kazulet vs olabilir ama sen sanki cok mu incesin?
alsaydin hediyeni cantanda gezdirseydin tüm gün, baktin adamdan hamle yok hic vermeseydin geri iade etseydin - baktin adamdan hamle var "askim bu da senin" diyip verseydin hediyeni.
yol yordam sifir
Ay bunları yapmış da hediye almamış diye mi bu kadar yaygara?
evet sabahın köründe kapisinda güllerle belirmesini bekliyormus heralde :)

ne kadar çiğ bir davranis. Adam size bir sey yapti diye gidip iade-i ziyaret ceket almak.
adam rahatsiz olmadi mi? hediye dedigin o verir sen verirsin acar sarilirsiniz falan:) o sana vermis. sen de eve giderken adamla beraber magazaya girdin o begendi kasada parasini mi odesin? yoksa oglen bir gorustunuz? aksam bir görüştünüz bir de ceket icin gece mi buluştunuz? yoksa 15 subatta mi verdin?
adam kazulet vs olabilir ama sen sanki cok mu incesin?
alsaydin hediyeni cantanda gezdirseydin tüm gün, baktin adamdan hamle yok hic vermeseydin geri iade etseydin - baktin adamdan hamle var "askim bu da senin" diyip verseydin hediyeni.
yol yordam sifir

evet sabahın köründe kapisinda güllerle belirmesini bekliyormus heralde :)
Hediye vermedi çiçek verdi hayır kendisiyle beraber almadım hediyeyi beklentim sabahın köründe kapıma çiçekle gelmesi olsa belirtdirdim burda da ya da sonradan çiçek alınca yine lafını yapardım ama konu benim açımdan kapanmıştı burda yorum yapılınca cevap verdim sadece

Hediye vermedi çiçek verdi hayır kendisiyle beraber almadım hediyeyi beklentim sabahın köründe kapıma çiçekle gelmesi olsa belirtdirdim burda da ya da sonradan çiçek alınca yine lafını yapardım ama konu benim açımdan kapanmıştı burda yorum yapılınca cevap verdim sadece
iste ben de merak ettim ne zaman verdiniz?
sabah gorustunuz hediyeniz yoktu
aksam görüştünüz hediyeniz yoktu
donus yolunda hediye alip gece bir daha mi görüştünüz yoksa "iadei ziyaret" hediyesi alip ertesi gün de siz mi verdiniz?

hedıyenız onun ıcın hiç bi anlam taşımamıştır şey die düşünmüştür belkide adam ,

yemek yedirdim ya karnı doyunca aklı başına geldi herhalde oda benim onun sevgilisi olduğumu hatırladı falan die .

iste ben de merak ettim ne zaman verdiniz?
sabah gorustunuz hediyeniz yoktu
aksam görüştünüz hediyeniz yoktu
donus yolunda hediye alip gece bir daha mi görüştünüz yoksa "iadei ziyaret" hediyesi alip ertesi gün de siz mi verdiniz?
Ben o hediyenin alındığına da inanmadım açıkçası. Hadi diyelim alındı, insan utanır sonradan vermeye.

e o zaman konudaki dusuncesiz, incelikten anlamayan, sevgilisine deger vermeyen kisi sen oluyorsun:)
hic vermesen daha iyiydi. karsidaki kutladi diye ertesi gun sevgililer gününü kutlaman cok çiğ bir davranis. ben olsam sinir olurdum sevgilinin yerine.
o sevgililer gününde bir sey dusunmeyince, ozenmeyince, unutunca yerlere vuralim sen sevgililer gününde bir sey dusunmeyince, ozenmeyince, unutunca (sonucta hatirlasan neden kutlamayasin) coook normal sen kadınsın
🧿🧿🧿

Back