- 4 Ağustos 2011
- 92
- 2
ayy o kadar kavruk bişey olmak istemem38 olsam yeter de artar bana ahhh keşke olabilsem
Ben de istemem açıkçası biraz dolgun olmak gerek hiç kadınsı görünmüyolar.Biz bu şekilde devam edlim inşallah istediğimiz ölçülere kavuşuruz
ayy amin inşallahbeğendiğim pantolon ve ceketlerin içine girebileceğim günleri 4 gözle bekliyorum
yapamazsın diyenlere de ibret olucak, başarıcaz tabi. zayıflayanlardan neyimiz eksik
insan kendini iyi hissediyor, sevmeye başlıyor bedenini
kesinlikle canım insan bedenini gerçekten seviyor ve değer veriyor. şimdi ki uğraşımı yıllar önce verseymişim diye de üzülüyorum bazen. ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır
bir de çok saçma ama ben internette beğendiğim kıyafetleri klasörde topluyorum. istediğim kiloya gelince üzerimde asıl duracaklarını hayal edip motive oluyorum.
inşallah gerçek hallerini de üzerimizde taşıyıp, kilolarımıza yan gözle bakanları çatır çatır çatlatıcazzzzz
yürü canım yürüyebildiğin kadar hafif veya tempolu nasıl yapabiliyorsan. yeterki yürü açılsın bacakların. ben dün gitmedim bugün yorgun hissediyorum kendimi:2: akşama ne yapsam diye düşünüyorum. çorba ve ıspanak istiyor canım ama çok kaçıyor bu sefer :26::26:
benide aranıza alın yüffennnn:)
benide aranıza alın yüffennnn:)
bence çorbA ve ıspanak çok iyi hatta ıspanağı yoğurtlu yaparsan daha güzel olur bence :)
hoşgeldin elalembialem nasılsın bakalım
tontoncan anlat kız niye sustukne var iftara
sorma ya lahmacun var evde çoğunluk ne isterse o oluyor sizinki iyiymiş ya ben ne yesem acaba
kırmızı eti pek sevmiyorum ben nedense. tavuktan başkası çok ağır geliyor. yediğim zaman günlerce karın ağrısı çekiyorum. sende çorba yap ilk sıcak sıcak indir mideye10 dk sonra da salata ye. ne bilim seviyorsan patates haşla salatası çok güzel oluyor. geceye doğru acıkınca da meyve yersin.
bende kırmızı eti çok sevmiyorum ama lahmacun istisna ona hayır diyemiyorum genelde :9
az ye ama
şimdilik aç dğilim zaten ama yersemde az yerim senin boyun kaç sevgi meleği
ayy amin inşallahbeğendiğim pantolon ve ceketlerin içine girebileceğim günleri 4 gözle bekliyorum
yapamazsın diyenlere de ibret olucak, başarıcaz tabi. zayıflayanlardan neyimiz eksik
insan kendini iyi hissediyor, sevmeye başlıyor bedenini
Ben zaten kilolu görünmüyorum yapıca biraz iriyim bir de boyum çok uzun onun etkisiyle kiloluymuşum gibi durmuyo çok ama bel bölgem ve basenlerden sıkıntılıyım işte böyle bellerim yanlardan çıkınca sinir oluyorum
benimde basenlerim
bugün yürüyüş yapmak istemedim. bir saat kadar bacaklarım için olanları yaptım hareketlerin. çok ağrıdılar
sen ne yaptın ?
Ben de 40 dakika filan yürüdüm geldim halsizim biraz ya hareketlerimi yapmadım