Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

tamam canım haklısn onuda baktırırım. artık denemediğim yol kalmadı. termal şortlardan bile aldım. :KK59: ramazanda inş azda olsa veririm. zaten ramazandan sonra yine sıkı bi şekilde başlıcam.

aslında çok aşırı bir kilon yok bunun içinde yavaş yavaş veriyor olabilirsin. sen yine de baktır. akşam yürüşe çık mutlaka. ben o şortları sağlıklı bulmuyorum nedense boğuluyorum içinde. :KK1:

canım evde twist ve step yapıyorum. akşamları arkadasımla yürüyüş yapıyoruz ilk önce bi 20 dk kadar. sonra sitenin içine geçen yıl belediye spor aletleri kurmuştu. orada da yapıyoruz. bi 40 dk da orda yapıyorum. yine evde vakit bulabilrisem ebru şallının selülit savarını yapmaya çalışıyorum. benim sorunum basenlerim ve bacaklarımda çünkü. ama genel olarak iftardan sonra 1 1.5 saat kadar dısardayım. evde yaptıklarımı hergün yapamıyorum babam evde oluyor genelde.

bnm sorunda basen etkili oluomu bari

aslında çok aşırı bir kilon yok bunun içinde yavaş yavaş veriyor olabilirsin. sen yine de baktır. akşam yürüşe çık mutlaka. ben o şortları sağlıklı bulmuyorum nedense boğuluyorum içinde. :KK1:

basenlerim çok kötü üst tarafımda sorun yok. ama o basenler beni nasıl mutsuz ediyor anlatamam. Kendime güvenim bile kalmadı artık bu yüzden:KK43: Açık renk pantalon almak hayal gibi benim için. bi mağazaya gittğimde mutlaka düşük bel olması lazm die başlıyorum söze:KK43: evet şort cok bunaltıyor hatta kızarıklık olustu ondan ara verdim. ramazandan sonra yürüyüşle kullanıcam. İşe yararmı bilmem ama gerçekten çok terletiyor. eve su içinde geliyorum hatta utanıyorum bundan dolayı:KK60:

Akşam iftara davetliyiz diye 40 dakika aletlerde spor yapıp geldim:KK61: Yürüyüşe anca ramazandan sonra gidebilirim akşam çok geç oluyor diye annem huzursuz oluyor. ama aletler çok yakın.

merhaba bayanlar herkes yaptıklarını yazmış, anlatmış bende yazmak istedim :)
Diyet serüvenim tartıda 89u görmem ve hıçkıra hıçkıra ağlamamla başladı. 1 hafta oldu. Ramazana denk gelmesi çok iyi oldu aslında yardımcı oluyor zayıflamada...
Hergün mutlaka spor ve yürüyüş yapıyorum. Süt ve süt ürünlerini mümkün olduğunca iftar ve sahurda almaya çalışıyorum. yani peynir, yağsız süt, yoğurt gibi...
asitli içecekler bilirsiniz ramazanın olmazsa olmazı bundan vazgeçemeyen ben haftada bir bardak da olsa da içiyorum malesef.:KK14: ama ardından hemen spora :)
kuru kayısı ve su yine olduğu gibi kurtarıcı oluyor. bunu gece yatarken yapıyorum. hem dinç tutuyor hemde tatlı ihtiyacını gideriyor. günde 2 litre su içemiyorum malesef.. :KK43: ama 1 litre kesin içiyorum.
zaten wc ile kanka modundayım bu yüzden su içmeye korkuyorum, hatta dün içtiğim çay yüzünden korktum desem daha doğru :KK1: neyse... örnek bir iftar ve sahur menümü yazayım:
İFTAR

Orucu açtıktan 5-10 dk sonra;
1 kase çorba
az yağlı salata

Çorbayı içtikten 10-15 dk sonra;
2 köfte büyüklüğünde tavuk
1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayran
6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği
1/8 dilim pide

SAHUR

1 adet yumurta ve 1 ince dilim beyaz peynirli menemen
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates – salatalık
1 adet meyve ( ben şeftali yedim )
1 su bardağı süt

diyete başladığım kilom 89, 6 günün sonunda 86.... daha vermem gereken 31 kilom daha var...
benimle birlikte zayıflamak isteyen bayanalrı beklerim :))

merhabalar tebrik ederim seni bende zayıflamak istiyorum ramazan da ipin ucunu kaçırırım diye korkuyorum birde adana çok sıcak spor yapmak çok zor oluyor ama mesajını okuyunca kendime geldim başaracağım inşallah

30 dk yürüdüm 30 dakika dans+spor :-)

süpersin :) haftada bir gün dinlenme ayırdı kendime bugün çıkmadım. ama büyük bir temizlik yaptım spordan daha fazla yoruldum :KK1: ne dansı yaptın bu arada göbek mi attın kız :KK9: bende bayılırım oynamaya. :KK69:

merhabalar tebrik ederim seni bende zayıflamak istiyorum ramazan da ipin ucunu kaçırırım diye korkuyorum birde adana çok sıcak spor yapmak çok zor oluyor ama mesajını okuyunca kendime geldim başaracağım inşallah
Merhaba güzelim teşekkür ederim :) sıcak havada spor zor oluyor haklısın ama yağlar daha güzel eriyor :KK1: kaçırmazsın canım korkma sen istedikten sonra kilo vermeyi inan önüne tepsi tepsi baklava koysalar yemem diyosun :KK61: spor yapmak hiç de zor değil. bunu kilo vermek içinde yapma ayrıca. sağlık açısından da gerekli birşey. ben başlayalı bir hafta oldu ama daha rahat nefes alabildiğimi görüyorum. gözümde büyüyen yolları artık yürümeyi ben istiyorum. zor deme hele bi yemeye başla sen iştah ardından gelir :KK34:

basenlerim çok kötü üst tarafımda sorun yok. ama o basenler beni nasıl mutsuz ediyor anlatamam. Kendime güvenim bile kalmadı artık bu yüzden:KK43: Açık renk pantalon almak hayal gibi benim için. bi mağazaya gittğimde mutlaka düşük bel olması lazm die başlıyorum söze:KK43: evet şort cok bunaltıyor hatta kızarıklık olustu ondan ara verdim. ramazandan sonra yürüyüşle kullanıcam. İşe yararmı bilmem ama gerçekten çok terletiyor. eve su içinde geliyorum hatta utanıyorum bundan dolayı:KK60:

Akşam iftara davetliyiz diye 40 dakika aletlerde spor yapıp geldim:KK61: Yürüyüşe anca ramazandan sonra gidebilirim akşam çok geç oluyor diye annem huzursuz oluyor. ama aletler çok yakın.

tatlım tenini boş yere tahriş etme. bende senin gibiyim inan göbek yok basen öylece dikakt çekiyor. basenlerime oturan pantolanların bacakları ve beli hep bol kalıyor biçimsiz bişey bu basen ya. sinirini bozuyor insanın. kendine güven, başaracağım de. o bölgen için ağırlıklı olan hareketleri yap. güzel düşün mutlaka giyeceksin o renkleri mutlaka :)) bak o konuda çok haklısın ifardan sonra baya geç oluyor. eve daha da geç geliyorum sonra sahur hazırla falan anca vakit oluyor.

yazmayı unutmuşum :)
bugün iftarda bir adet patates ve bir adet domates yedim. canım hiçbişiy yemek istemiyor bu ara. iftarı dört gözle beklemiyorum ne yalan diyim.
sahurda da yine domates, bir tane çarliston biber, küçücük peynir ve bi bardak çay.
bol bol su içtim iftardan sahura kadar. gecede bir tane aktivia kayısılı.
spora gitmedim haftada bir gün gitmeyeceğim. bu arada göbeğinden ve bacaklarından şikayetçi olanlar platesin lastikle yapılan hareketlerini mutlaka yapmalı...

Son düzenleme:
Merhaba güzelim teşekkür ederim :) sıcak havada spor zor oluyor haklısın ama yağlar daha güzel eriyor :KK1: kaçırmazsın canım korkma sen istedikten sonra kilo vermeyi inan önüne tepsi tepsi baklava koysalar yemem diyosun :KK61: spor yapmak hiç de zor değil. bunu kilo vermek içinde yapma ayrıca. sağlık açısından da gerekli birşey. ben başlayalı bir hafta oldu ama daha rahat nefes alabildiğimi görüyorum. gözümde büyüyen yolları artık yürümeyi ben istiyorum. zor deme hele bi yemeye başla sen iştah ardından gelir :KK34:

teşekür ederim sevgi meleği dün yürüdüm yarım saat bugünde yürüyeceeğim evde spor da yapacağım sağol canım başaracağım

inan benimde senin gibiydi. bir gün yapıyordum iki gün yapıyordum asla üçüncü gün olmuyordu. şimdi daha bir hafta olmasına rağmen yapmazsam suçluluk duyarım gibi geliyor. senin de sadece kararını tam olarak vermen gerek. yaz tabiki bekliyorum :) bide diyetteyim fikrini at kafandan sağlıklı besleniyorum de :KK34: bende babam evde olunca çıkamıyorum evde de yaptırmıyor. ama bu böyle gitmez. tartıya çıkmak istemiyorum psikolojim bozuluyor :KK1:

sevgicim sikma canini azim herseyi yenecek sana inaniyorum sanirimben fazla yasli hatta abla degil teyze kaldim yaninizda size kolay gelsin ama sayeende bugun bir adim attimi bil tsk hersey icin

sevgicim sikma canini azim herseyi yenecek sana inaniyorum sanirimben fazla yasli hatta abla degil teyze kaldim yaninizda size kolay gelsin ama sayeende bugun bir adim attimi bil tsk hersey icin

ne demek olur mu öyle şey :KK50: insanın yaşı değil gönlü genç olsun :KK69: bi işe yarayabildiysem ne mutlu bana. arada yaz neler yaptığını merak ederim. :KK31:

teşekür ederim sevgi meleği dün yürüdüm yarım saat bugünde yürüyeceeğim evde spor da yapacağım sağol canım başaracağım

yürü canım yürüyebildiğin kadar hafif veya tempolu nasıl yapabiliyorsan. yeterki yürü açılsın bacakların. ben dün gitmedim bugün yorgun hissediyorum kendimi:2: akşama ne yapsam diye düşünüyorum. çorba ve ıspanak istiyor canım ama çok kaçıyor bu sefer :26::26:

Birazdan evde yapacağım hareketler :

Çapraz mekiki (100)
Kol ve pop sarkmasını önleyen ezgersizler (10 veya 15 er dk.)
Alt karın ve bacak içi-dışı için hareketler. ( yine 10ar dk.)

kızlar unutmayın herhangi bir harekete karar verdiğiniz ve yaptığınız zaman adetini ve süresini kısa tutarak başalyın ve yavaş yavaş artırarak gidin. kaslarını zorlamayın. hadi spora :KK34:

süpersin :) haftada bir gün dinlenme ayırdı kendime bugün çıkmadım. ama büyük bir temizlik yaptım spordan daha fazla yoruldum :KK1: ne dansı yaptın bu arada göbek mi attın kız :KK9: bende bayılırım oynamaya. :KK69:

Bende severim çok fazla hareket etmiş oluyosun zaten :KK52: Ben step hareketleriyle karıştırıyorum biraz dansı 1 saniye boş durmuyorum çok hızlı oluyor.Ayrıca mekik çekiyorum, bacaklarımı çalıştırıcak hareketler yapıyorum ama daha çok esneme hareketleri.

:KK76::KK76::KK76:

Bende severim çok fazla hareket etmiş oluyosun zaten :KK52: Ben step hareketleriyle karıştırıyorum biraz dansı 1 saniye boş durmuyorum çok hızlı oluyor.Ayrıca mekik çekiyorum, bacaklarımı çalıştırıcak hareketler yapıyorum ama daha çok esneme hareketleri.

:KK76::KK76::KK76:

ohhh süpersin bende demin yaptım hareketlerimi üstüne açtım müzik kanalını döktürdüm :KK9::KK9: eee kendini de motive etmeli insan. ben öyle diyetteyim aman diyip sıkılmalara gelemem. hatta benim bu akdar kilolu olmama şaşırıyorlar.:KK9::KK9: ama vercem kararlıyım başka çare yok süper gidiyoruz bacım devam :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

X