sanırım ılk arkadasın ben oldum dün basagrısından butun gun yattım ve sahur sonrası uyuyamamın varmıs bır hıkmetı ben cok degıl ama bır 6-7 kılo versem ıyı olur sanırım senın azmın bana gaz verır ben yenıden anne olmaya karar vrenlerden biriyim keske aksam okusaydim seni sahurda abartmazdim neyse canim benim spor yapmama gibi bir durumum var hergun karar veriyorum ama bu gun bir turlu gelmeyecek umarimki seninle ve diger katilacak arkadaslarla burda bulusup bir seyler yapabilirim acaba o 3 kiloyu kac gunde nasil verdini yazabilirmisin
Diyette su olmazsa olmaz en önemli şey, eğer su eksik alınırsa kaybedilen yağdan ziyade su oluyor. En az 3 lt içmek lazım hele yaz mevsimi olunca. Günlük spor çok güzel bende aynı öle mutlaka yaptım veriyorsun gerçekten. Başarılar diyetinde inşallah verirsin istediğin kiloları:)
Merhaba,
Diyetinde Başarılar Öncelikle
40 Dk Spor Yazmışsın. Neler Yapıyorsun Peki ?
canım ilgin için çok teşekkürler öncelikle. tabiki bana katılırsan çok mutlu olurum :) vereceğin çok kilo değil öncelikle yavaş yavaş bir ayda rahatlıkla verebilirsin. öyle ağar diyetlere ve sporlara da ihtiyacın yok. hjergün yarım saat yürüsen bile olur. şekeri ve ekmeği hayatından çıkarmak kaydıyla. spor neden yapamıyorsun? 6 günde verdim akşamları iftardan sonra 1 1.5 saat kadar spor yapıyoruz arkadasımla. yani sende bi arkadasınla yapsan belki devamını getirebilirsin. ekmek yok, çayı sabahları içerim sadece oda sahurda zorla içiliyor zaten. tatlı istediğim zamanda kuru kayısı yiyorum. gerçekten sıkılaştığımı hissediyorum. ve daha çok dinç hissediyor insan hem psikolojik hem bedensel :)
canim sanirim motivasyon eksikligim var spor icin bir baslayinca birakmiyorum bir de birakinca baslanmiyor ama gercekten sana katilacam eh bugun son gun diyecem yarindan itibaren burda yazarim degerlendiririz gerci yarin pazar esim evde oldunda ne cenesi bos durur nede bizimkileri durdurur ama yok yanindayim
Benimde bel ve bacak problemim var hem de daha bu yaşlarda
Şu anda radikal bir kararla ekmek ve şekeri bende bırakıyorum.Tabi 0 değil çünkü onlardan da almamız gerek ben en aza indiryorum.İftar ve sahurda abartmıycam kendime dikkat edicem.Ve mutlaka yürüyüş yapıcam iftardan sonra.Evde step yapabilirim, mekik aletim var biraz onunla çalışabilirim ve bacak egzersizleri yapabilirim.Ablacım iyiki açmışsın bu konuyu bende senin azminle gaza geldim
tatlım benim :) kaç yaşındasın? beyaz ekmek yeme, günde 2 dilim kepek ekmeği bile yetiyor inan. yarım ekmeğin tadı da aynı bir dilim ekmeğinde :)
dediğin gibi herşeyden yemelisin ama az az. şeker insan için hiç iyi birşey değil. onu hayatından çıkakrdığın zaman çok daha dinç oluyorsun bunu farkettim. azmet canım sonra önünü alamazsın o kiloların. buraya da yaz beklerim :)
Merhaba Sevgi,
Bende yeni bi diyet arayışları içindeyim. Ramazandan doalyı nasıl olucak bilmiyorum. Yarından itibaren oruca başlıyorum. Daha çok kilo almaktan korkuyorum. 2.5 ay diyet yaptım 3 kg verdim bi haftada yarısını almışım. sabah aksam tempolu yuruyus yaptım. Çok sevdiğim hergün 2 lt içtiğim koladan bile vazgeçtim. sırf sebze yemeği yedim ama malsef basarılı olamadım. 6 günde 3 kg vermek bana hayal gibi geliyor. zaten 6 kg versem hayalım gercek olmus olur:)))
18 yaşındayım.Abla dedim senin yaşını bilmeden amaburda büyük çoğunluk orta yaşlardave benim yaşımdakiler çocuk kalıyor yanlarında
18 yaşındayım.Abla dedim senin yaşını bilmeden amaburda büyük çoğunluk orta yaşlardave benim yaşımdakiler çocuk kalıyor yanlarında
Eczanede bu yağları, kasları ölcen tartıyı kullandım. Eczacı bana metobolizman normal değerlerde baktrmana gerek yok sanki dedi. Günde 2-3 tane yeşil çay ve 1 tane kayısılı form çayı içiyorum. yürüyüse gittğim bayanlar sadece sporla haftada 2 kg veriyorlar ben hem aç kalıp hemde daha çok spor yapıyorum olmuyor. İftardan sonra 1 saat parktaki aletlere gitmeyi düşünüyorum faydası olmayacak biliyorum.
66 kiloyla başladım şu sıralar 65 kiloyum malesef geri aldım. 1 hafta düzenli gidemedim yürüyüşe ondan ramazanda pek ümitli değilim. oruclu spor yapmak pek mantıklı gelmiyor.
oruçluyken değil canım iftarını yap yarım saat sonra çık bende gidiyorum o parka o kadar yararlı ki anlatamam. hem hareket harekettir. oturmakla hiç olmuyor. öyle tartıyla anlaşılacak bir durum değil. acilen endokrinolojiye gidip baktır. hemde pazartesi ilk iş git. her acıdan zararlı bu trioid denen şey. halsizlik, sürekli uyku isteği, ellerde şişme vs her kosulda sıkıntı yaratıyor. benm arkadasımda da vardı 96 kiloydu gitti doktora 2 ilaç kullandı şimdi 55 kilo. yabana atma derim tatlım ben.