blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

ayrılık vakti geldi.
emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
evet farkındayım,biraz sinsice kaçış oluyor ama inanın tek tek vedalaşsam bana engel olacaksınız..caydıracaksınızzz..
ama karınca boyu yol alıyorumm,çabalıyorumm olmuyorrrr.onca yıl geçmiş,bundan sonrada varsın geçsinnn.
hakkınızı helal edin.allah a emanet olun.
sevgi vede saygılarımla...:KK5::KK5::KK5::KK5:

ayrılık vakti geldi.
evet farkındayım,biraz sinsice kaçış oluyor ama inanın tek tek vedalaşsam bana engel olacaksınız..caydıracaksınızzz..
ama karınca boyu yol alıyorumm,çabalıyorumm olmuyorrrr.onca yıl geçmiş,bundan sonrada varsın geçsinnn.

Hayırlı geceler blackseea,bu kararı almanıza üzüldüm...siz çok güzel kilo verdiniz,yavaş da olsa emin olun ki yağ kaybediyorsunuz.Hızlı olup da kas kaybetseniz daha iyi mi olurdu?benden bir örnek vereyim isterseniz:1 hafta sırf proteyin yedim ve sonuç harikaydı,tam 3 kilo verdim:)ama sonra ne oldu,biliyor musunuz?inanılmaz iştahım açıldı ve 1 hafta sonra 3,5 kilo aldım...bende kaçamak yapıyorum,bende zor kilo veriyorum,ama pes etmiyorum,siz de etmeyin!!!sevgiler:KK16:

ayrılık vakti geldi.

Üzüldüm. Oysaki sizden ümitliydim. 1. Derecede obezdiniz simdi obezlikten çıktınız. Aslında güzel kilo verdiniz. Devam edebilirdiniz... neyse... hoşçakalin...

ayrılık vakti geldi.

bu gidişinin kaçış olduğunu ve yanlış olduğunu çok iyi biliyorsun ki caydırılmaktan korkuyorsun.

olsun karınca boyu olsa da hedefine hemen ulaşamasan da en azından yoldasın ilerliyorsun .

herkesin metabolizması farklı sen de yavaş veriyorsun demekki bu pes etmeni gerektirmez çok mantıksız.

çok kızdım bu kararına açıkcası belki haddim değil ama yavaş da olsa hedefine kavuşmak varken pes etmek bırakmak vedalaşmak da ne demek umarım yanlış olduğunun farkına varırsın da tez zamanda dönersin burlara:KK20:

aaa sok ettın benı ya ..arkadasım pesetmek yok olsun az ver bende aynıyım bak azcık verıyorum dengem bozuluyo baslıyorum yemeye ama sonra yok dyorum yıne baslıyorum dıyete azımlı olmalıyız sen bana ne ıyı ornektın boyu boyuma yası yasıma mısalı..gel yenıden basla yıne yenı yenıden...................hem ben sole dusunuyorum ınan kılo almanın sonu yok bu derı acıldıkca acılıyo nefret bısey onune gecmessek cok fna ..ama ne ıyı vermısken sakın yıne alma bukez dahafazla alırsın kaybetme azmını dostum...yanındayım hadı bak yaz geldı yuruyus daha zevklı sımdı bol su ıcmekte..kızın ıcın yap bırakma kendını ..cok selammmmmm mutlaka gel beklıyorummmmm

ayrılık vakti geldi.

ayyyyy blackseeaaaaaaaa

lütfen geri gelin o kadar kilo verdiniz
bundan sonrası daha kolay

bu size hiç yakışmadı

geri gelin lütfen
elbet bu yazımı okuyacaksınız biliyorum

geçmiş senelerini düşünün kaç kiloydunuz
birkaç ay kk ya girdiniz
ve sonuç 10 kilo

senelerce aldığınız kiloyu birkaç ayda vermeyi nasıl düşünürsünüzzzz
o on kiloyla mı daha mutluydunuz şimdi mi