- 20 Eylül 2012
- 104
- 1
senin adına çok sevindim canımm
Teşekkür ederim. :) Bende senin adına sevinmek istiyorum.Nasıl gidiyor diyet işleri? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin adına çok sevindim canımm
Teşekkür ederim. :) Bende senin adına sevinmek istiyorum.Nasıl gidiyor diyet işleri? :)
Merhaba :)
Bimden kepekli sandiviç ekmeği alıyorum. 1 tanesi 160 kalori. İçine yeşillik, peynir, zeytin, domates, tavuk vs. koyabiliyorum.Yanında 1 kutu ayran içiyorum.Protein ihtiyacımda karşılanmış oluyor bu sayede.
sabah ile öğle arasında 1 bardak süt+8 badem (5 fındık yada2 ceviz de olur) tüketebiliyorum.
öğle sandiviç ve ayranımı tüketiyorum.
Akşam bol salata, 1 kase çorba, 8 kaşık etli sebze yemeği, 4 kaşık yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var.
Aralarda meyve ve yeşilçay var. Yazdığım ilk yazıda listemi tam olarak görebilirsin :)
hımmm bende bi uğrayayım bime ordan alayım kepekli sandiviç ekmeğini
yarın dersanem var öğlen senin yaptığın gibi beslenirim
teşekkürler paylaştığın için
Bugün diyetisyenime gittim ve 8 günde tam 2.5 kilo vermişim.İlk duyduğumda sevinemedim.Kısa sürede çok kilo vermişim gibi düşündüm.Bilirsiniz kolay verirsen kolay alırsın.Ama diyetisyenim beni rahatlattı.Hak verdim çünkü bu sefer gerçekten çok yiyordum tabi sağlıklı bir şekilde.Hem bu kilonun 2.3 kilosu yağdan :)
Ve şimdi çooooooooook mutluyum.Umarım buraya 50li rakamların müjdesini verebileceğim günler de gelir. :)
Çok sevindim canım tebrik ederim bencede endişelenme...
nice 2.5 kilolara
tatlım öncelikle başarılarının devamını dilerim.. :) kaç kilodasın şimdi?
sana bi kaç önerim olacak eğer istersne tabii öncelikle gününü nasıl geçiriyorsun mesela şu an neler yapıyorsun? bide müzik dinlemeni tavsiye ederim çünkü yemek yediğinde beyninin uyarıldığı yerle müzik dinlediğinde uyarılan yer aynı. ben de bi yıla yakın bi süre diyet yaptım 9-10 ay yanılmıyorsam ama deli gibi aç kaldığım bi dönemdi müzik dinleyerek kendimi çok saha iyi hissediyordum ki o zamanlar boyum 152 kilom da 79 du:)
Tabii isterim :) Dediğin ilgimi çok çekti.Kesinlikle deniycem.Hatta şuan müzik açtım dinliyorum.Çok sağol :)
Bide şuan kaç kilosun? :)
rica ederim :) hatta bende diyete başladığımda 9. sınıfın sonuydu onuncu sınıftada devam eden bi süreçti. boyum da su an 158 oldu :) kilom da 56 :)
Tebrik ediorum :) Önümde süper bi örneksin.Çok heyecanlandım.İnşallah bende biraz daha uzayabilirim.
teşekkür ederim canım gerçekten iyi kilo verdiğimi söylüyorlar hatta ortaokul arkadaşlarım o zamanlar beni tanımıyordu yani üstelik diyetisyene falan da gitmek istemedim bu doğru b yol değil belki ama diki diyetisyen de 1600 kalorilik diyet veriyordu bana o da ancak kilo aldırıyo o zaman 46 beden olmamaya başlamıştı yani:)
bu çevresel faktörlerlle ilgili biraz da hem adet olduktan sonra hiç uzadın mı ne zaman adet oldun falan? bende kısa kaldım abilerim falan baya uzun çünkü bende diyorum avunuyorum boşverr :)