blackseea nın 40 yaşında, 80 den 60kg ye diyet günlüğü

akşam eve geldiğimde 73.2 kg gördüm baskülde
dışarda bişey yemedim.pastanelerin,fırınların,lokantaların önünden geçerken ayyy ne güzell koktu hepside.
tıpkı açılay gibiydim bende.

amaaa bu bisküvi olmadı tabii

oo güzel yemek kokularını içime çekerken gördüğüm sokaktaki virane çocuklar.el açan yaşlı kadın(hem ağlıyor hem yalvarıyordu),100-150kg koltuk değnekleri vardı 2 tane.para istiyordu geçenlerdenn>>>
bir sokak köpeği yerdeki bir ıslaklığı yalıyorduuu,zayıff,perişann....
genelde bunları görünce hıçkırarak ağlarım.ama nedendir bugün içimden ağladım sadece.kalabalık,utanıyorum insanlardanda.40 yaşında kadın salya sümük ağlıyor demesinlerrr>>>

neyse diyeceğim o ki; bu yemek kokularını içine çeken,parası olmayan aç olan insanlar,hayvanlar>>>>amaaa nede güzel kokuyorrrr.
içimden dua ettim yalvardım.allahım yaradan sensin canlılarının rıskını ver ,merhamet et allahımmm>>>>

ama ne tablolar var.bir kaç hafta önce bir caminin yanından geçiyordum.yine çok kalabalık bir sokaktı.cuma namazından insanlar çıkmaya başlamışlar.avlunun kenarlarına duran insanlar( büyük- çocuk) el açmışlar>>>birşeyler söylüyorlardıı çıkanlara.
2 yaşlı vardı;erkek olan tekerlekli sandalyede,kadın koltuk değeneğiyle ama 70-75 yaşlarında ,zayıf güçsüz...
el açmışlardı.hava soğuktuu.yağmur serpiyordu.bende hızlıca yürüyordum.o anı unutamıyorum haftalardırr.hıçkırmaya başladım.tutamıyorum kendimii.dilenenler,camiden çıkanlarr... durdu hayattt.herkes döndü bana bakıyorrr.
ayyy neydi o manzaraaa.acaba birileri benide mi <kendini acındırmaya çalışıyor galiba>dilenci sandılar??....

ne sandılar bilmiyorumm ama hayattan zevk almakta artık hoşuma gitmiyorr.muhtaç insanlar<yaşlı,hasta,çaresiz,çocuk>
aç hayvanlar;yaralı,ürkek,hasta,muhtaç...
sanırım bu bisküvi bunların bir dışa yansımasıydı.aslında biliyordum da yazınca açığa çıkarmış oldum.

canım yemek istemedi.kendime yeşil çay yaptım,onu içiyorum.
canım sıkkın.aslında lesliye takılsam iyi olurda....neyse bakarız birazdan.

offf offff oturduğum yerde kaldım resmen
veee 2.avuç leblebide gidiyorrrr.gittiiii
lesli de gitti(olmadı)
bir buçuk saat olmuş.
kalkayım artık.

geliiiiiin geliiiin şöyle az kurcukladım da sen az yiyosun az canının abur cubur istemesi normal. metabolizmayı yavaşlatmış bile olabilirsin kilon azaldıkça nelerden kısacaksın zaten azcık yiyorsun :18:

geliiiiiin geliiiin şöyle az kurcukladım da sen az yiyosun az canının abur cubur istemesi normal. metabolizmayı yavaşlatmış bile olabilirsin kilon azaldıkça nelerden kısacaksın zaten azcık yiyorsun :18:

:KK42::KK42: haklısınız görümcek;
aslında abur cubura saldırmamın sebeplerinden biride bu.ihtiyacım olanı yemediğimde aburcubura koşuyorum.
ayy şu bitter çikolatayı nasılda özledim.kaçgündür almıyorum valla.kahvedende soğudum o yüzden.

kakaoyu nasıl tüketeyim ?önerisi olan var mııı?

akşam yemeğim:
4 kaşık yoğurtlu makarna
2 eti hoşbeş
oyyy canım çikolata istiiiii iiii
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

yarın, kızımın bilgiyarışması eleme sınavı varr....
150 kişiden 5 kişi seçeceklermiş.
pc yi istiyor.bu akşamlık benden bu kadar
byyy

bugün yenenler:

1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 peynir
1 kase baharatlı yoğurt
[/QUOTE

canım yemek istemedi.kendime yeşil çay yaptım,onu içiyorum.
canım sıkkın.aslında lesliye takılsam iyi olurda....neyse bakarız birazdan.

öğlen yemedim ya aburcubur başladı.
1 y.k pekmez
1 avuç sarı leblebi

offf offff oturduğum yerde kaldım resmen
veee 2.avuç leblebide gidiyorrrr.gittiiii
lesli de gitti(olmadı)
bir buçuk saat olmuş.
kalkayım artık.

akşam yemeğim:
4 kaşık yoğurtlu makarna
2 eti hoşbeş
oyyy canım çikolata istiiiii iiii
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Bugün sadece sabah ve akşam daha dengeli yedin:44::44:kaçamak kaçamağı getirir:KK20::KK20:inşallah yarın daha mutlu bir gün geçirirsin:KK16::KK16:

bugün yenenler:

1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 peynir
1 kase baharatlı yoğurt
[/QUOTE

Bugün sadece sabah ve akşam daha dengeli yedin:44::44:kaçamak kaçamağı getirir:KK20::KK20:inşallah yarın daha mutlu bir gün geçirirsin:KK16::KK16:

evttt.çok haklısınızzz.
sabaha daha dikkatli olacağım,sözz
ilgine teşekkür ediyorum.senin nasıl gidiyor.
az önce mevsimlerden romayı okuyordum.online değildim yazamadım.
burada da yazdığını görünce online olup cevap verdim.teşekkürlerr.
inşallah herkesler için,hepimiz için iyii bir gün olur.
kayınpederim yine rahatsızlanmış.eşim az önce oraya gitti.bende nete takıldım iştee
sabah ola hayrola inş.

evttt.çok haklısınızzz.
sabaha daha dikkatli olacağım,sözz
ilgine teşekkür ediyorum.senin nasıl gidiyor.
az önce mevsimlerden romayı okuyordum.online değildim yazamadım.
burada da yazdığını görünce online olup cevap verdim.teşekkürlerr.
inşallah herkesler için,hepimiz için iyii bir gün olur.
kayınpederim yine rahatsızlanmış.eşim az önce oraya gitti.bende nete takıldım iştee
sabah ola hayrola inş.

:KK16::KK16:Günaydın:KK16::KK16:mutlu bir gün dilerim:KK16::KK16::KK16:
Ne demek,zaman zaman hepimizin morali bozulur:KK34:önemli olan düştüğümüz zaman tekrar ayağa kalkabilmek:KK34:Kayınpederine de Allah şifa versin:nazar::nazar:benim diyetim fena gitmiyor...bende bazen kaçamak yapıyorum,sonra toparlıyorum:KK34:sende toparlanırsın inşAllah:KK34:sevgiler:KK16::KK16:

Son düzenleme:
:KK16::KK16:Günaydın:KK16::KK16:mutlu bir gün dilerim:KK16::KK16::KK16:
Ne demek,zaman zaman hepimizin morali bozulur:KK34:önemli olan düştüğümüz zaman tekrar ayağa kalkabilmek:KK34:Kayınpederine de Allah şifa versin:nazar::nazar:benim diyetim fena gitmiyor...bende bazen kaçamak yapıyorum,sonra toparlıyorum:KK34:sende toparlanırsın inşAllah:KK34:sevgiler:KK16::KK16:

günaydınlarrr,,,
bende aynı güzellikleri size diliyorummm.
teşekkür ederim,aminnn.
sizin adınızada çok sevindim.hani birşeylere emek edipte karşılığını alınca insan nasılda gururlanıyor,mutlu oluyor dimi amaa...
aslında şu obezlikten çıksam fazla kilolu konumuna geçsem,sizin sayfanın diyetlerini deneyeceğim.mantığını şimdilik tam incelemedim.
sevgilerrr

sabah:2 zeytin
azcık 1 lokma peynir
1 dlm tam buğday ekm.

öğlen:
yarım susamlı simit
1 ayran

1 elma

yeşil çay

birde tost makinesinde 3 dlm tam buğday ekm. iyice kuruttum. acıktığım aralarda aburcubur yarine atıştıracağım.ben bisküvi sevmiyorum.ama kaçamak yaparken de hemen saldırıyorum.onun için 1 dlm ekmek kemireyim dedim.

iyiki simidi dışarda yedim yoksa o yrım değil tam olacaktı.arkadaşla bölüşmüştük.

acaba bu kuru ekmekleri yemesemmiki? kalori bakımından bisküviden fazlamı gelir

benim düşüncem;tatlandırıcı,işlenmişlik oranı daha az diye ekmek düşündüm ama yanılıyormuyum ki?

akşama da kırmızı mercimek çorbası yapacağım.salata,yoğurt.başka bişey yokk.

iyiki simidi dışarda yedim yoksa o yrım değil tam olacaktı.arkadaşla bölüşmüştük.

acaba bu kuru ekmekleri yemesemmiki? kalori bakımından bisküviden fazlamı gelir

benim düşüncem;tatlandırıcı,işlenmişlik oranı daha az diye ekmek düşündüm ama yanılıyormuyum ki?

Benim nacizhane önerim; acıktığınızda eğer açlığı bastırmaksa niyetiniz yani yemek saati değilse ekmek yerine kavrulmamış fındık,ceviz,badem yiyin. Ekmek ekmektir, kuru ya da taze.. Tek fark içindeki suyun olmaması. Bu da kan şekerinizde ani yükselme yapacağı anlamına gelir ki sonu atıştırma isteğinin azalması değil daha da artması olur..

günaydınlarrr,,,
bende aynı güzellikleri size diliyorummm.
teşekkür ederim,aminnn.
sizin adınızada çok sevindim.hani birşeylere emek edipte karşılığını alınca insan nasılda gururlanıyor,mutlu oluyor dimi amaa...
aslında şu obezlikten çıksam fazla kilolu konumuna geçsem,sizin sayfanın diyetlerini deneyeceğim.mantığını şimdilik tam incelemedim.
sevgilerrr
Merhaba ,teşekkürler,aynen öyle:KK34:çıkarsınız,biraz daha sabredin:KK34:şu an akadar çok güzel kilo verdiğiniz,aynen Serap'ın dediği gibi nasıl kilo verileceğini biliyorsunuz,yeter ki bozmayın.Yeni kiloya alışabilmesi için vücudunuza zaman tanıyın:KK34::KK34:

acaba bu kuru ekmekleri yemesemmiki? kalori bakımından bisküviden fazlamı gelir:

Afiyet olsun:KK34:mısır ve pirinç patlağı var,onları hiç denediniz mi?veya ara öğünlerde 1 meyve+süt,veya yoğurt yeseniz daha tok tutar...kuruyemiş da iyi bir seçim...5-6 badem veya fındık+2 günkurusu iyi bir seçim olabilir...

X