Hayır yapmadım hiç.Sen yapıyomusun?Yapıyosan anlatsana biraz
aerobik dersine gitmiştim sizin resimde verdiğiniz sipor hareketlerinin çoğunu yaptık.İlave olarak ben de eklemek istiyorum uzman tv de karın ve basen eriten hareketler diye girin fitness hocaları çok güzel hareketler gösteriyor.hele biri tam karın eritmek için müthiş her yer patır patır çalışıyor.Ayrıca siporu sadece şişmanlar değil zayıflar da yapmalı çünkü vücut gevşiyor taam mı?sipor yaptığımız yerde orta yaşlı bayenler var kolları sallanıyor baldırda bile selülitleri var inanamıyorum buna ...Kardeş azıcık az yiyin dikkat edin gözünüzü seveyim bu nası bi koyvermişlik!Bunların kocaları çıplak görmeye dayanabiliyorsa tebrik ediyorum.(bu kelimeyi yazınca hakan altun un bi şarkısı vardı aklıma hep o geliyor teklif ediyorumm benimle evlenir misin? ilginç dı mı niyeyse...
Oruçluyken rahatsız edermiki mideyi :26:
Şükürler olsun ki benimde sallanan bir yerim yok
bu sarkmalar sporla falan giderilmiyor mu :26: yaşlı bayanlarınki zor ama gençlerin çabuk toparlanabilir bence. en çok sarkma zaten göbek ve kol.
Mekik çekti, kendi hareketlerimi ve senin gösterdiğin bacak hareketlerini birer tur yaptım, biraz esneme hareketlerimi çalıştım bacaklarım çok pis yanıyorgece gece ohh
tekrardan merhaba:) bi kaç baktım dedim beni görmedi kmse heralde falan demştmn bakmıodum bugun tekrar baktım ki ilgisiz bırakmamşlar beni:) boyumdan posumdan bahsediyim:) ben aslında yeni başlamadm diyette şubat 17 de başladım boyum 1.77 kilom 118 di şmdi iste kilom 94:) ama artık irademi yitirmek üzereym derkennnnn size tutunmaya geldim:))yaşım 22 işte bölee:)
başarlar diliyorum canım sana asla pes etme hedefıne ulaastıgını görmek istiyorumm
hoşgeldin tatlım gel bana moral ol gel :)
tutun bana tutunayım sana
bugün spora falan gidemedim çok kötü bigün geçirdim
ama daha çok bağlandım hedefime gidecek bu kilolar başka yolu yok!
anlat bakalım tatlım neler yapıyorsun spor diyet? anlat :)
tutunalım birbirmize meleğim:)diyetisyene gidiyorum şubat 17 den beri:) sporada gidiodm areobik step falan şeklnde ramazanda gidemiorm sadece yürüyüş yapıp bide parktaki spor aletleri yapıyorm okdrcık:)kilo dedğin ne ki verilir gider insan yeterki istesin :)muhim olan giderken hepsinin yagdan gitmesi bu yüzden biberiye çayını eksik etme elinden canım benm:)
biberiye çayı değilde şu elma sirkesi ballı su ondan içiyorum. bende parktaki aletleri yapıyorum yürüşle birlikte. evdede yaptığım hareketler var. ama uyguladığım diyet yok hafif geçiştiriyorum sadece şeker ve ekmek yok o kadar. verebilir miyim acep :26: bi 3-4 kilo gitti ama bir haftadır düşüş yok hiç moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?