Sevgi_melegi'nin Kilo Verme Günlüğü

yok canım başka hiçbirşey yapmıyorum. ebru şallının selülit savar hareketleri varya lastikli olan o işte gerçekten etkili.
bugün midem çok kötü acıyor sebebini anlayamadım. ağrı sızı veya oruçtan kaynaklanan bişiy de değil. hareket ettikte acıyor. sporda mı zorladım acaba :26::KK14::KK14:

yok canım başka hiçbirşey yapmıyorum. ebru şallının selülit savar hareketleri varya lastikli olan o işte gerçekten etkili.
bugün midem çok kötü acıyor sebebini anlayamadım. ağrı sızı veya oruçtan kaynaklanan bişiy de değil. hareket ettikte acıyor. sporda mı zorladım acaba :26::KK14::KK14:

Hareketler ağır gelmiş olabilir canım mekik hareketi bende o tarz rahatsızlıklar yapıyor.

1 kase sebze corbasıııııııı ve ıkı tane mikrodalgada pişmiş sosis 45 dk spor bol su işte bukadar :KK70:

Ben yürüyüşe gitmedim bugün ama yiğenimle trambolinde öyle çok zıpladımki bacaklarım ağrıyor :-)

bikaç gündür gitmedim spora ondan alırım diye korkuyorum :KK1:
1.5 hafta önce tartılmıştım en son. ne zaman gitcek bu kilolar ya :KK14:

1.5 saat sporumu yaptım koca bir bardak suyumu da içtim geldim :)
2 gündür gitmedim hemen unutmuş vücüdum bugün yoruldum
artık hiç bi gün boş bırakmıcam. gitmeli bu kilolar :KK51:

Ben de şimdi bacak hareketlerimi yapıcam 1 tur daha sahur öncesi biraz enerji atmalı :-)

yap yap bizim ev kalabalık yapamıyorum akşamları :) mekik ilk başta ne zorladı ya ama çok iyi geliyor. kür yapıyor musun kendine sirkeli su, tarçınlı su falan?

X