- 20 Eylül 2012
- 104
- 1
daha uzarsın sanıyorum :) erkek mi kardeşin :) kullan tabiki :) boyum bu ama 195 adam bana aşık oldu en kısası 179 yani 185ler 187 ler boşverr :)
Evet erkek. 195 ha abi kardeş gibi çok hoşş hahaha:)))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha uzarsın sanıyorum :) erkek mi kardeşin :) kullan tabiki :) boyum bu ama 195 adam bana aşık oldu en kısası 179 yani 185ler 187 ler boşverr :)
Yarın alışverişe gidicem.Bakalım bedende bi fark var mı :)
ne güzel ya, güzel güzel şeyler denersin alırsın artık, ben daha alışverişe çıkamıyorum, ceza verdim kendime, zayıflamadan ciciler yok
İşte bu dediğine kesinlikle katılıyorum canım. Millet için alış veriş bir stres atma, moral bulma yoludur. Bana daha çok stres yapıp moralimi 2 kat bozuyor. Bende çook uzun bir süre alış veriş yapmadım. Hatta 2 pantolonla 2 ay idare ettiğimi biliyorum sırf kilo vermeden bir şeyler almama inadım yüzünden. Zayıflayınca giyerim diyerek aldıklarımsa 65 kiloluk bir kızın gardolabını oluşturur emin olabilirsin. Zaten benim ilk hedefim kilo verip onların hepsinin içine girebilmek. Sonra gelsin ciciler gitsin streslerrDiyete başlamadan önce hiç kıyafet almak istemezdim.Kiloluysa işi çok zor insanın.Bir şeyi beğeniyorsun ama alamıyorsun.Çok kötü.. Hala kilolu bi kızım ama zayıflamaya koşan da bir kızım bunun yanında. Yine kolaylıkla bulamam kıyafetimi ama en azından çokta kötü durmaz.Hele bi zayıflayayım da o zaman çok şımartıcam kendimi :))))
İşte bu dediğine kesinlikle katılıyorum canım. Millet için alış veriş bir stres atma, moral bulma yoludur. Bana daha çok stres yapıp moralimi 2 kat bozuyor. Bende çook uzun bir süre alış veriş yapmadım. Hatta 2 pantolonla 2 ay idare ettiğimi biliyorum sırf kilo vermeden bir şeyler almama inadım yüzünden. Zayıflayınca giyerim diyerek aldıklarımsa 65 kiloluk bir kızın gardolabını oluşturur emin olabilirsin. Zaten benim ilk hedefim kilo verip onların hepsinin içine girebilmek. Sonra gelsin ciciler gitsin streslerr
OOOwww sabırsızlıkla o pantolonun içine lap diye girip çekindiğin fotoğrafı siteye yüklemeni bekliyor olacağım. Ne dersin pantolonu içinde sen yokken bi fotoğrafını çekip yüklemeye? Böylece bizde senin azmini başarını çok somut görmüş oluruz canım hem eminim sanada acayip motivasyon olur bugün içine giremediğin pantolonla bir kaç gün sonra poz vermekŞöyle söyliyim biriyle alışverişe çıkamam ben.Annemle bile. Annem, arkadaşlarım, tüm çevrem resmen 0 beden.Onlar her istediklerini alabilirler ama ben şunu alırsam şuram pörtlermi, şurayı nasıl kapatsam derdiyle boğuşurum.Kabinden her çıktığında *olmadı bu* demek annene bile olsa içini acıtıyor.
Ama inanıyorum benimde alışverişten sonra üzüldüğüm değil stres attığım günler gelicek :) Ayrıca geçende bende bi pantalon aldım.40 beden.ilk hedef onun içine girmek :))))
OOOwww sabırsızlıkla o pantolonun içine lap diye girip çekindiğin fotoğrafı siteye yüklemeni bekliyor olacağım. Ne dersin pantolonu içinde sen yokken bi fotoğrafını çekip yüklemeye? Böylece bizde senin azmini başarını çok somut görmüş oluruz canım hem eminim sanada acayip motivasyon olur bugün içine giremediğin pantolonla bir kaç gün sonra poz vermek
Evet erkek. 195 ha abi kardeş gibi çok hoşş hahaha:)))))))))
Yarın alışverişe gidicem.Bakalım bedende bi fark var mı :)
aramızda bişey olmadı ama öyle kaldı o :)
bence bi kaç hafta ertele ama biraz daha belirgin bi fark bekle derim hani hedef 5 kilo olsun verince git çünkü insan o zaman daha da bi motive oluyordu ben 3XL giyerken bi baktım L M derken bazen small aldığım oluyor şimdi ama genel bedenim M de kaldı :) sen kaç beden giyiyorsun şimdi ? :)
Fazla bi şey almıycam zaten.Bi pantalon bi kazak :)Asıl alışveriş 5-6 kilo verdikten sonra.Şimdi pek fark olmıycak biliyorum ama yeni bi şeyler almak istiyor canım :)
Şuan 42 - 44 arası.Aslında 2 sinede ait değilim :))42 dar 44 bol..
zaten pek bişey kalmamış azmine güveniyorum canım başarılar dilerim tekrar 11. sınıfta yepyeni bi insan olarak başlayacaksın :)
Çok iyi gidiyorsun fıstıkım:) Tebrik ederim seni