• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

merhaba canım, yaşadıklarını şimdi okudum. Rabbim sana güç versin, kötü insanlarla da bir daha karşılaştırmasın inşallah. Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun, umarım bugünkü duruşma da güçlü olabilmişsindir

Merhaba arkadaslar güzel dilekleriniz icin tskler. Bugün davamiz vardi beraber yasadigimiz Ev kimde kalsin diye... Karsi taraf evi ilk basta istemediler, oturdugumuz evinde kirasi baya yüksek ben ama inadina cikmak istemedim cünkü esim annesinle babasini sokmaya calisti icine, buna gönlüm el vermedi evin herseyini ben secip dekor etmistim.. Hakim bana sordu ev cok pahali nasil karsilacaksin ( kocam bana nafaka ödiceni aklina bile getirmemis) avukatimda dedi kocasindan aldigi nafakayla ve kendi kazanciyla olacak. Karsi tarafi görmeliyidiniz kocam öyle bir soook gecirdiki ne nafakasi demeye basladi. Sonra bu avukatinla yalniz konusmak istedi disariya ciktilar.. Geldikten sonra kararlari degisti ve onlarda evi istediklerini söylediler yanli anlicaniz cok karisti hersey. Bundan sonra mahkeme kararini vercek anlasamadik diye.. Benle avukatimda gelecek günlerde nafaka davasi aciyoruz :D birsey unutmadan.. Bugün ne hissetim ona karsi biliyormusunuz hic birsey cook tuhafti ne nefret vardi nede sevgi böyle bos.. Kendime söz vermistim ailem icin güclü olacagim icin ve allaha sükür öyleydi.. Bana destek oldugunuz icin coook sagolun

Merhaba arkadaslar güzel dilekleriniz icin tskler. Bugün davamiz vardi beraber yasadigimiz Ev kimde kalsin diye... Karsi taraf evi ilk basta istemediler, oturdugumuz evinde kirasi baya yüksek ben ama inadina cikmak istemedim cünkü esim annesinle babasini sokmaya calisti icine, buna gönlüm el vermedi evin herseyini ben secip dekor etmistim.. Hakim bana sordu ev cok pahali nasil karsilacaksin ( kocam bana nafaka ödiceni aklina bile getirmemis) avukatimda dedi kocasindan aldigi nafakayla ve kendi kazanciyla olacak. Karsi tarafi görmeliyidiniz kocam öyle bir soook gecirdiki ne nafakasi demeye basladi. Sonra bu avukatinla yalniz konusmak istedi disariya ciktilar.. Geldikten sonra kararlari degisti ve onlarda evi istediklerini söylediler yanli anlicaniz cok karisti hersey. Bundan sonra mahkeme kararini vercek anlasamadik diye.. Benle avukatimda gelecek günlerde nafaka davasi aciyoruz :KK70: birsey unutmadan.. Bugün ne hissetim ona karsi biliyormusunuz hic birsey cook tuhafti ne nefret vardi nede sevgi böyle bos.. Kendime söz vermistim ailem icin güclü olacagim icin ve allaha sükür öyleydi.. Bana destek oldugunuz icin coook sagolun
En zor kisimlari atlattın sayılır . Bundan sonrası daha kolay olur bence . Dilerim herşey güzel olur sizin için . Bende bosanmak üzere olan ve seviyormuyum nefret mi ediyorum kendimin bile içimde çeliştiği biri olarak çok iyi anliyorum sizi . Konunuz bize çok benziyor. Ah bu ana kuzulari Ahhhhh.

En zor kisimlari atlattın sayılır . Bundan sonrası daha kolay olur bence . Dilerim herşey güzel olur sizin için . Bende bosanmak üzere olan ve seviyormuyum nefret mi ediyorum kendimin bile içimde çeliştiği biri olarak çok iyi anliyorum sizi . Konunuz bize çok benziyor. Ah bu ana kuzulari Ahhhhh.
Daha Hic birsey atlatamadimki... Zaman herseyin ilaci diyorlar ama zaman gectikce canim daha cok yaniyor sanki:( siz nezamandan beri ayrisiniz?

1bucuk yil KV. Vs... Bence sakin yalvarmayin.gitmek isteyen gider.aglarsaniz vs. en fazla size acidigi için kalir..ve iyice gözünde duserseniz..insanoglu kimya olarak güçlü kisilikleri sever.hem siz onunla varolmadiniz bu yasiniza kadarda o bakip Büyütmedi sizi.ailevi durumuz is hayatiniz bosanmayi kaldirabilcek durumda mi peki?

1bucuk yil KV. Vs... Bence sakin yalvarmayin.gitmek isteyen gider.aglarsaniz vs. en fazla size acidigi için kalir..ve iyice gözünde duserseniz..insanoglu kimya olarak güçlü kisilikleri sever.hem siz onunla varolmadiniz bu yasiniza kadarda o bakip Büyütmedi sizi.ailevi durumuz is hayatiniz bosanmayi kaldirabilcek durumda mi peki?
Ailem arkamda maddi manevi yardim ediyorlar sagolsunlarda problem benim.. Hayata resmen küstüm esim benim cocukluk askimdi bir ömür gecirmek istedigim kisiydi.. Birden hersey elimden uctu gitti... Ben güclü kalamadim maalesef belkide fazlasindan cok sevmem hata...

Back
X