• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

Ayni sebepler ayni sorunlar bende 1,5yillikken aglaya aglaya bosandim....simdi iyiki bitmis diyorum....anasinin dizinden ayrilmayan,gozu disarida olan adamdan hayir gelemez. Analari alsin ogullarinin tursusunu kursun. Erkekler her zaman kendine bi baska kadin bulur sonra.seni bahane eder. Bnmkide oyle yapmisti. Degmezmis......gecmisi kapat onune bak sende canim. Seven adam asla boyle yapmaz.onlar sevdigini sanan yalancilar. Iki memeye iki cilveye kosan beyinsizler.hayat iki meme iki cilve degim malesef....... ben mutluyum suan sukrediyorum,sende cokk mutlu olacaksinn.
amin inşaAllah canım.. hepimizde çooookkk mutlu olalım inşaAllah onlarda mutluluğumuzu görüp çatlasınlar patlasınlar:KK45:

amin inşaAllah ama benim şuan ki kalbim gelsin diyor yine gelsin yine kabul ederim diyor ne aptalım :KK43:
Bende ayni durumdayim ama yikilan yuvadan yine yuva olmazki... Hep bir ama olacak .. Eger bizi gercekten kalpten sevselerdi yanimizda olurlardi böyle düsün.. Seni sevmiyeni sen niye sevesinki ..

E="Blackberry2245, post: 41920007, member: 660526"]Nafaka icindi.. Bosanma seneye subatda gerceklesecek daha var maalesef[/QUOTE]
o kadar geç gün veriliyomu ya. Benimde boşanma davam var gün verilmedi.

E="Blackberry2245, post: 41920007, member: 660526"]Nafaka icindi.. Bosanma seneye subatda gerceklesecek daha var maalesef
o kadar geç gün veriliyomu ya. Benimde boşanma davam var gün verilmedi.[/QUOTE]
Almanyada kaldigim icin bir sene ayri yasamamiz gerekiyor.. Ona göre kendin hesapliya biliyorsun... Daha bosanma davasi bile acilmadi.. Bu bir sene bekleme yuzunden

E="Blackberry2245, post: 41920007, member: 660526"]Nafaka icindi.. Bosanma seneye subatda gerceklesecek daha var maalesef[/QUOTE]
o
ben boşandım bile o kadar acele ve ısrar ettiler ki anlaşmalı boşanma için 5 dk da bitti bizim ki...
Benimde anlaşmalı. Sanırım beş dakikada bitecek. Keşke bittiği zaman anılar da sevgi de bitse

E="Blackberry2245, post: 41920007, member: 660526"]Nafaka icindi.. Bosanma seneye subatda gerceklesecek daha var maalesef
o

Benimde anlaşmalı. Sanırım beş dakikada bitecek. Keşke bittiği zaman anılar da sevgi de bitse[/QUOTE]
keşke canım keşke her şey orda sıfırlansa nasıl resmi olarak bitiyor beyin kalp her şey sıfırlansa o kapıdan çıkıncada o insalarla hiç karşılaşmamış gibi olsak

o

Benimde anlaşmalı. Sanırım beş dakikada bitecek. Keşke bittiği zaman anılar da sevgi de bitse
keşke canım keşke her şey orda sıfırlansa nasıl resmi olarak bitiyor beyin kalp her şey sıfırlansa o kapıdan çıkıncada o insalarla hiç karşılaşmamış gibi olsak[/QUOTE]
keşkeeeeee :cry::cry::cry:

Back
X