• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

umarım dediğin gibi çabucak olur yoksa kafam gidicek düşünmekten :)
Sorun zaten bol bol düşünecek vaktinizin olması. O düşünceleri kafanızdan atabilmek için başka şeylerle meşgul olmalısınız. İnsanlar ölümcül hastalıklarını bile bu yolla yenebiliyorlar, bunu mu yenemeyeceksiniz. :)

çok doğru melnes in dediği ailesi olarak kabullenemiyorlar sanırım. bende 2 ay olmadı boşanalı ailesi çok etken oldu 10 günün içinde boşandım :( ne araya girildi ne barıştırılmak istenildi. o da sahip çıkmadı bana sevgimize çekti gitti. bizim sebebimizde sudan duyanlar bunun yüzünde mi diyor o zoruma gidiyor... aile daha ağır basıyor hele ki birde çocukluğundan beri ailesi için uğraşmışsa

sen nasılsın aradınmı eski eşini.rabbim yardımcın olsun.biz kadınlar niye böleyiz bilmiyorum hepsi değil ama bir kısım böle.bende dahil boşanmadım ama boşansam bende aramamak için zor dururum canım.

sen nasılsın aradınmı eski eşini.rabbim yardımcın olsun.biz kadınlar niye böleyiz bilmiyorum hepsi değil ama bir kısım böle.bende dahil boşanmadım ama boşansam bende aramamak için zor dururum canım.
yok arayamadım kalbimde bir his var ne hissi bilmiyorum ama yazdım yazdım sildim... yapamadım o adım atar belki dedim ama bu sadece benim kendimi avutmam galiba

Sorun zaten bol bol düşünecek vaktinizin olması. O düşünceleri kafanızdan atabilmek için başka şeylerle meşgul olmalısınız. İnsanlar ölümcül hastalıklarını bile bu yolla yenebiliyorlar, bunu mu yenemeyeceksiniz. :)
haklısın başa ne gelirse düşünmekten üzülmekten gelmiyor mu zaten... ama işte bir bayan olarak bilirsin ki zaman alıyor biraz :D

arama bacım yaa sakı
yok arayamadım kalbimde bir his var ne hissi bilmiyorum ama yazdım yazdım sildim... yapamadım o adım atar belki dedim ama bu sadece benim kendimi avutmam galiba
n ara
arama bacım arama.kolay böle demesi bize biliyorum ama arama lütfen.sen mantıklı düşünemiyorsun şu an.iyi yapmışssın yaz yaz sil gönderme.

evet mantıklı düşünemediğim kesin zaten mantığım devreye girse bi kurutlucam her şeyden ama kalbim 6 yıl sevip bekleyip istediğim insan 6 dk da boşadı beni :(

yaşadığım bir olaydan şu sonucu çıkardım ki hayatında bir başkası olabilir. yoksa seven bi insan bir kalemde silip atamazdı sizi. ben de buna benzer bir şey yaşadım evli değildi ama evliliği düşünüyorduk. beni bir anda silmesinin ardında başka biri olduğu ortaya çıktı. çok zor günler yaşadım aldatılmak ağır bi imtihan çünkü. ama şimdi iyi sayılırım çok şükür. size tek tavsiyem sakın ona ulaşmaya çabalamayın. gelirse kendi gelsin ve bence dedektif tutun hayatında biri olabilir
kesinlikle haklısın bunu bende iyi bilirim.erkekler yenisi bulmadan rahatlarını düzenlerini bozmazmış onu bellettiler sonunda.

öncelikle burada boşanan bütün ablalarıma sabır diliyorum fakat haddim olmayarak bir tavsiye vermek isterim bir ablamız demiş ki kapımda köpek oldu . boşandıktan sonra iş işten geçtikten sonra biraz olsun içinizi rahatlatmak istiyorsanız kendinize zaman ayırın bakımlı olun hobiler edinin ki o boşandığınız adam demek istemiyorum o erkekler neyi kaybettiğini görsün o ablamızın dediği gibi köpek olsun . bende çok şahit oldum adam bir an da boşanıcam diyipte boşandıktan sonra it gibi rezil olduğunu. dünyaya bir daha gelmicez o yüzden dünya nimetlerinden yararlanalim biraz bosşvermeyi amaaaan salla gitsin demeyi öğrenelim. koca derdi yok temizlik yemek derdi yok ütü derdi yok adamın iş stresi var stres topu olma derdi yok kayınvalide dedikodusu yok kötü görümce bakışı yok birazda böyle düşünelim . ben bekarım belki sizi pek anlayamam ama nacizane birkaç cümle yazmak istedim kusurum olduysa affola.

canım üzgünüm ama olabilir.peki anlamadınmı hiç.ben sana söleyim aldatan erkeğin neler söylediğini.
seni beğenmez eleştirir sürekli.tel.şifre koyar.teli sürekli meşguldür.internet delisi olmuştur.kendine bakımı artmıştır.vs.
yok böyle şeyler hiç olmadı aksine şifrelerini hatırlamazdı bile hep ben girerdim telefonu zaten hep elimdeydi birlikte kullanırdık bilgisayarı felan

öncelikle burada boşanan bütün ablalarıma sabır diliyorum fakat haddim olmayarak bir tavsiye vermek isterim bir ablamız demiş ki kapımda köpek oldu . boşandıktan sonra iş işten geçtikten sonra biraz olsun içinizi rahatlatmak istiyorsanız kendinize zaman ayırın bakımlı olun hobiler edinin ki o boşandığınız adam demek istemiyorum o erkekler neyi kaybettiğini görsün o ablamızın dediği gibi köpek olsun . bende çok şahit oldum adam bir an da boşanıcam diyipte boşandıktan sonra it gibi rezil olduğunu. dünyaya bir daha gelmicez o yüzden dünya nimetlerinden yararlanalim biraz bosşvermeyi amaaaan salla gitsin demeyi öğrenelim. koca derdi yok temizlik yemek derdi yok ütü derdi yok adamın iş stresi var stres topu olma derdi yok kayınvalide dedikodusu yok kötü görümce bakışı yok birazda böyle düşünelim . ben bekarım belki sizi pek anlayamam ama nacizane birkaç cümle yazmak istedim kusurum olduysa affola.
ne güzel döktürmüşsün canım :KK9:

Başlığı görünce birbirini seven iki insan mecburen ayrıldılar diye düşündüm ama gördüğüm kadarıyla eşini seven bir kadın mücadele edemeyen ve belki de yeterince sevmeyen eşi tarafından terk edilmiş. Çocuk yok, kısa bir evlilik yaşamışsınız ve çıkan ilk engelde boşanmışsınız. Çocuk olmaması ve yol yakınken evliliğinizin bitmesi isabet olmuş bence. Geriye sadece unutma faslı kalıyor ki o da çok zor değil inanın. Biraz sosyalleşip yeni insanlarla tanışırsanız ve günün birinde hayatınıza sizi gerçekten sevip sevgisine sahip çıkacak biriyle karşılaşacağınıza inanırsanız bu dönemi de atlatırsınız.
Insallah yaa ama su aralar cok git gelleri yasiyorum bir gün guluyorum bir gun agliyorum.. Ailesini birdaha gormicegim diye seviniyorum... Bunlari yasamaya degermi diye uzuluyorum ne tuhaf dimi

çok doğru melnes in dediği ailesi olarak kabullenemiyorlar sanırım. bende 2 ay olmadı boşanalı ailesi çok etken oldu 10 günün içinde boşandım :KK43: ne araya girildi ne barıştırılmak istenildi. o da sahip çıkmadı bana sevgimize çekti gitti. bizim sebebimizde sudan duyanlar bunun yüzünde mi diyor o zoruma gidiyor... aile daha ağır basıyor hele ki birde çocukluğundan beri ailesi için uğraşmışsa
Hayat devam ediyor .. Buda bizim imtihanimiz diye dusunelim.. Rabbim bize daha guzel günler gosterir insallah

Ayni sebepler ayni sorunlar bende 1,5yillikken aglaya aglaya bosandim....simdi iyiki bitmis diyorum....anasinin dizinden ayrilmayan,gozu disarida olan adamdan hayir gelemez. Analari alsin ogullarinin tursusunu kursun. Erkekler her zaman kendine bi baska kadin bulur sonra.seni bahane eder. Bnmkide oyle yapmisti. Degmezmis......gecmisi kapat onune bak sende canim. Seven adam asla boyle yapmaz.onlar sevdigini sanan yalancilar. Iki memeye iki cilveye kosan beyinsizler.hayat iki meme iki cilve degim malesef....... ben mutluyum suan sukrediyorum,sende cokk mutlu olacaksinn.

Back
X