Evliyim ama sanki tek başıma

Değer mi böyle biriyle evli kalmaya?
Geçen zamanınıza yazık.
Bende kendime bunu çok söylüyorum inanın kendisinin yüzüne de ömrüm böyle geçecek diye korkuyorum dedim kaç kere...çevremde ki herkes dışarda olmasından daha iyi diyip duruyor bu bile içime dert oluyor

Bende kendime bunu çok söylüyorum inanın kendisinin yüzüne de ömrüm böyle geçecek diye korkuyorum dedim kaç kere...çevremde ki herkes dışarda olmasından daha iyi diyip duruyor bu bile içime dert oluyor
İnsanların bu saçma lafı etmesi de çok manasız.
Evde de size ne faydası var?
Yakınınızın ölüm haberinden sonra bile oyun başına geçecek kadar hiçleşmiş bir eş 24 saat evde olsa ne olur?
Bununla mı teselli olacaksınız? Kusura bakmayın ama kendini kandırmaktan başka bir şey olmaz bu.

Ertesi gun bilgisayari sattigina gore evliliginize onem vermiyor degil her ne kadar yeterince deger veriyor gozukmesede. Ama buna engel oyun bagimliligi sanirim. Keske daha onceden uyarsaydiniz. Bagimlilik tedavisi gorebilir. Yurtdisinda var burada varmi bilmiyorum.
Çok denedim çoook hep böyleydim diyor ben değişmek istedim ben oynayayım belki bir ortak nokta olur diye ama ilgimi hiç çekmedi ve istemedim

Koz olarak değildi inanın ailemden sevdiğim birinin kayıp haberini verip ben ağlarken o tekrardan oyun başına dönmüştü ertesi gün baktım aynı durum dedim yapamıyoruz kötü günümde yoksan hiç olma ayrılalım demiştim bunun üzerine sattmıştı. çok konuştum 2 gün normal olmaya çalışıp 3. Günü herşey aynı oluyor yeniden
Böyle bir durumda nasıl devam edebildiniz evliliğe? İnsan nasıl unutur bunu? Kusura bakmayın da şuan içinde bulunduğunuz durumun sebebi eşiniz değil, sizsiniz...

Böyle bir durumda nasıl devam edebildiniz evliliğe? İnsan nasıl unutur bunu? Kusura bakmayın da şuan içinde bulunduğunuz durumun sebebi eşiniz değil, sizsiniz...
Bu durumu yaşarken hamileydim olmasaydım belki de çoktan içimde ki belirsizlik bitmişti. Hoş hamile olsam bile aileme bu durumu anlatsam babam bunun için mi ayrılıyorsun diye küçümseyip evine git der konuyu kapatırdı. Belki de 7 yılı konuşmaya aç geçirmemin sebebi bu

Çok denedim çoook hep böyleydim diyor ben değişmek istedim ben oynayayım belki bir ortak nokta olur diye ama ilgimi hiç çekmedi ve istemedim
Evlenmeden once biliyormuydunuz bu huyunu. Bilseniz bile bu normal bi durum değil. Işin ciddiyetini anlamasi icin belkide ciddi bi konuşma yapmaniz gerekir. Sizede yazik...

Evlenmeden once biliyormuydunuz bu huyunu. Bilseniz bile bu normal bi durum değil. Işin ciddiyetini anlamasi icin belkide ciddi bi konuşma yapmaniz gerekir. Sizede yazik...
Biliyordum yani oyun oynuyorum diyordu ama ben normal bir şekilde sanıyordum. Bu boyutta olduğunu bilseydim kendime bu durumu yaşatmazdım inanın ki. Evlendiğimiz ilk bir ayı iyiydi. Zamanlıydı sonra zamansızlaştı.

Biliyordum yani oyun oynuyorum diyordu ama ben normal bir şekilde sanıyordum. Bu boyutta olduğunu bilseydim kendime bu durumu yaşatmazdım inanın ki. Evlendiğimiz ilk bir ayı iyiydi. Zamanlıydı sonra zamansızlaştı.
Anlıyorum cok zor bir durum oldugunu tahmin ediyorum. Inşallah hakkinizda en iyi ve hayirli olan ne ise oyle şekil alsin hayatiniz.

Son zamanlarda ortak zevki olmayan çok evlilik var yani biraz linc yiyebilirim ama neye evlenilir ki o zman? Ortak nokta yok ise bana bu saçma geliyor oyun bağımlısı biri olarak bana da siz itici geldiniz karşımda oyun bilmez oynamaz ama sürekli karışan biri olsa aşırı itici gelir bana
Eşiniz sizin için PC kaldırmış siz de bir iki oynayıverin ne olmuş

Son zamanlarda ortak zevki olmayan çok evlilik var yani biraz linc yiyebilirim ama neye evlenilir ki o zman? Ortak nokta yok ise bana bu saçma geliyor oyun bağımlısı biri olarak bana da siz itici geldiniz karşımda oyun bilmez oynamaz ama sürekli karışan biri olsa aşırı itici gelir bana
Eşiniz sizin için PC kaldırmış siz de bir iki oynayıverin ne olmuş
Olay oynaması değil. Gece gündüz sürekli oynaması.

Koz olarak değildi inanın ailemden sevdiğim birinin kayıp haberini verip ben ağlarken o tekrardan oyun başına dönmüştü ertesi gün baktım aynı durum dedim yapamıyoruz kötü günümde yoksan hiç olma ayrılalım demiştim bunun üzerine sattmıştı. çok konuştum 2 gün normal olmaya çalışıp 3. Günü herşey aynı oluyor yeniden
hayatınızı mahvetmeyin, gerçekten kötü gününüzü bırakın gençliğinizde yok bu adam.

ya tedavi olup o bilgisayar gidecek bu evden ya da ben diyin, 3. gün tekrar bilgisayar gelirse de gerçekten gidin.

hayat bunları yaşamak için çok kısa, ömrünüzü bu şekilde geçirmeyi reva görmeyin kendinize.

X