- 6 Ağustos 2014
- 53
- 10
Biraz öyle ve en ufak şeye ağlamaya başladım bu da yoruyorSabırlı birimisiniz yedi yıl az değil çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz öyle ve en ufak şeye ağlamaya başladım bu da yoruyorSabırlı birimisiniz yedi yıl az değil çünkü
Bende kendime bunu çok söylüyorum inanın kendisinin yüzüne de ömrüm böyle geçecek diye korkuyorum dedim kaç kere...çevremde ki herkes dışarda olmasından daha iyi diyip duruyor bu bile içime dert oluyorDeğer mi böyle biriyle evli kalmaya?
Geçen zamanınıza yazık.
Yoo denesin tabii ama o istediği aile ortamını bulamaz diye tahmin ediyorum keşke çözüm olsa yoksaDenemeden bilemez, gerçi 7 yıl olmuş az buz zaman da degilm
İnsanların bu saçma lafı etmesi de çok manasız.Bende kendime bunu çok söylüyorum inanın kendisinin yüzüne de ömrüm böyle geçecek diye korkuyorum dedim kaç kere...çevremde ki herkes dışarda olmasından daha iyi diyip duruyor bu bile içime dert oluyor
Çok denedim çoook hep böyleydim diyor ben değişmek istedim ben oynayayım belki bir ortak nokta olur diye ama ilgimi hiç çekmedi ve istemedimErtesi gun bilgisayari sattigina gore evliliginize onem vermiyor degil her ne kadar yeterince deger veriyor gozukmesede. Ama buna engel oyun bagimliligi sanirim. Keske daha onceden uyarsaydiniz. Bagimlilik tedavisi gorebilir. Yurtdisinda var burada varmi bilmiyorum.
Teklif çok sundum hep sessiz kaldı.Terapiye götürün bir şekilde. Zaten çoğu kişi de demiş. Sizin de aklınıza gelmiştir. Red mi ediyor?
Böyle bir durumda nasıl devam edebildiniz evliliğe? İnsan nasıl unutur bunu? Kusura bakmayın da şuan içinde bulunduğunuz durumun sebebi eşiniz değil, sizsiniz...Koz olarak değildi inanın ailemden sevdiğim birinin kayıp haberini verip ben ağlarken o tekrardan oyun başına dönmüştü ertesi gün baktım aynı durum dedim yapamıyoruz kötü günümde yoksan hiç olma ayrılalım demiştim bunun üzerine sattmıştı. çok konuştum 2 gün normal olmaya çalışıp 3. Günü herşey aynı oluyor yeniden
Psikoloğu seçin, kocanıza haber verin, randevuyu alın. Haber verin, şu kadar gün sonra diye. Hareket berekettir diye boşa dememişler.Teklif çok sundum hep sessiz kaldı.
Bu durumu yaşarken hamileydim olmasaydım belki de çoktan içimde ki belirsizlik bitmişti. Hoş hamile olsam bile aileme bu durumu anlatsam babam bunun için mi ayrılıyorsun diye küçümseyip evine git der konuyu kapatırdı. Belki de 7 yılı konuşmaya aç geçirmemin sebebi buBöyle bir durumda nasıl devam edebildiniz evliliğe? İnsan nasıl unutur bunu? Kusura bakmayın da şuan içinde bulunduğunuz durumun sebebi eşiniz değil, sizsiniz...
Denemek gerek sağ ol☺Psikoloğu seçin, kocanıza haber verin, randevuyu alın. Haber verin, şu kadar gün sonra diye. Hareket berekettir diye boşa dememişler.
Allah yardımcınız olsun <3Denemek gerek sağ ol☺
Evlenmeden once biliyormuydunuz bu huyunu. Bilseniz bile bu normal bi durum değil. Işin ciddiyetini anlamasi icin belkide ciddi bi konuşma yapmaniz gerekir. Sizede yazik...Çok denedim çoook hep böyleydim diyor ben değişmek istedim ben oynayayım belki bir ortak nokta olur diye ama ilgimi hiç çekmedi ve istemedim
Biliyordum yani oyun oynuyorum diyordu ama ben normal bir şekilde sanıyordum. Bu boyutta olduğunu bilseydim kendime bu durumu yaşatmazdım inanın ki. Evlendiğimiz ilk bir ayı iyiydi. Zamanlıydı sonra zamansızlaştı.Evlenmeden once biliyormuydunuz bu huyunu. Bilseniz bile bu normal bi durum değil. Işin ciddiyetini anlamasi icin belkide ciddi bi konuşma yapmaniz gerekir. Sizede yazik...
Anlıyorum cok zor bir durum oldugunu tahmin ediyorum. Inşallah hakkinizda en iyi ve hayirli olan ne ise oyle şekil alsin hayatiniz.Biliyordum yani oyun oynuyorum diyordu ama ben normal bir şekilde sanıyordum. Bu boyutta olduğunu bilseydim kendime bu durumu yaşatmazdım inanın ki. Evlendiğimiz ilk bir ayı iyiydi. Zamanlıydı sonra zamansızlaştı.
Olay oynaması değil. Gece gündüz sürekli oynaması.Son zamanlarda ortak zevki olmayan çok evlilik var yani biraz linc yiyebilirim ama neye evlenilir ki o zman? Ortak nokta yok ise bana bu saçma geliyor oyun bağımlısı biri olarak bana da siz itici geldiniz karşımda oyun bilmez oynamaz ama sürekli karışan biri olsa aşırı itici gelir bana
Eşiniz sizin için PC kaldırmış siz de bir iki oynayıverin ne olmuş
hayatınızı mahvetmeyin, gerçekten kötü gününüzü bırakın gençliğinizde yok bu adam.Koz olarak değildi inanın ailemden sevdiğim birinin kayıp haberini verip ben ağlarken o tekrardan oyun başına dönmüştü ertesi gün baktım aynı durum dedim yapamıyoruz kötü günümde yoksan hiç olma ayrılalım demiştim bunun üzerine sattmıştı. çok konuştum 2 gün normal olmaya çalışıp 3. Günü herşey aynı oluyor yeniden