• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

Ailem arkamda maddi manevi yardim ediyorlar sagolsunlarda problem benim.. Hayata resmen küstüm esim benim cocukluk askimdi bir ömür gecirmek istedigim kisiydi.. Birden hersey elimden uctu gitti... Ben güclü kalamadim maalesef belkide fazlasindan cok sevmem hata...
Ailenizn size destek vermesine sevindim.egerki olmuyorsa zorlammayin.hayatından cktiginz anda sizin degerinizi anlayacktr.sakin ola yalvarmayin restinizi çekin gitsin.cocugunuzunda olmaması büyük avantaj.kolay kolayca afetmeyin.ajitasyon yaparak size dönmek isteyecektir.yillarin aliskanligi var sonuçta.aliskanliklardan vazgcmk zordur.donmedimi bence kendinize yeni bir hayat çizmek için firsat olacaktır.muhakkakki bir hayir vardır her serde.buna inanin.şuan caniniz çok acio ama geçmişteki yasadiginz acilara şuan gülüyorsnz (içinizden bu satirlari okurken evet öyle ama bu farklı bi durum dediginizi düşünüyorum) ama düşündüğünüz gibi değil.Allah hicbir kuluna tasiyamayacagndan fazla yük vermez.lütfen buna inanin.böylelikle daha cabuk üstesinden gelirsiniz bu durumun.

İşin işine ailesi girdiyse sende onu sil at hemen..neyin yasını tutuyorsun.çocuğun olmadan kurtulduğuna sevin bence..senden bu kadar çabuk vazgeçen bir adam için üzülme..

Ailenizn size destek vermesine sevindim.egerki olmuyorsa zorlammayin.hayatından cktiginz anda sizin degerinizi anlayacktr.sakin ola yalvarmayin restinizi çekin gitsin.cocugunuzunda olmaması büyük avantaj.kolay kolayca afetmeyin.ajitasyon yaparak size dönmek isteyecektir.yillarin aliskanligi var sonuçta.aliskanliklardan vazgcmk zordur.donmedimi bence kendinize yeni bir hayat çizmek için firsat olacaktır.muhakkakki bir hayir vardır her serde.buna inanin.şuan caniniz çok acio ama geçmişteki yasadiginz acilara şuan gülüyorsnz (içinizden bu satirlari okurken evet öyle ama bu farklı bi durum dediginizi düşünüyorum) ama düşündüğünüz gibi değil.Allah hicbir kuluna tasiyamayacagndan fazla yük vermez.lütfen buna inanin.böylelikle daha cabuk üstesinden gelirsiniz bu durumun.
Evet bazen bu benim imtihanimmis diyorum.. ama bazende isyan etmemek icin kendimi tutuyorum.. Cook zor ya ve yapim cok duygusal.. Ben belki baskasindan iki kat aci cekiyordurum :(

Bende herseyin farkindayim.. Isterdim öyle silip atmak Ama olmuyor ne yapsam olmuyor
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama kıymet görmüyor ve mutlu hissetmiyorsan evliliğin ne anlamı var ki...şimdi zorlanacaksın ama geçecek..kendine değer ver lütfen...seni üzen birine daha ne kadar sevgin devam edebilir ki...

Kimse boşanmak için evlenmiyor ama kıymet görmüyor ve mutlu hissetmiyorsan evliliğin ne anlamı var ki...şimdi zorlanacaksın ama geçecek..kendine değer ver lütfen...seni üzen birine daha ne kadar sevgin devam edebilir ki...
Inanirmisin Kendi aramizda problemimiz yoktu hep ailesi yuzunden bana iyi davraniyordu belki ondanda zor hersey kendime yediremiyorum ailesi yuzunden bittigi icin :(

Inanirmisin Kendi aramizda problemimiz yoktu hep ailesi yuzunden bana iyi davraniyordu belki ondanda zor hersey kendime yediremiyorum ailesi yuzunden bittigi icin :KK43:

Hayir ailesiyle olan sorun da kendi sucu. Esiyle iyi gecinmek isteyen biri bunu mutlaka yapar, anasinin lafina bakmazdi. Ailesi yuzunden falan bitmedi. Tek suclu esiniz.

Evlendigimiz ilk aylarinda babasinin zamaninda yaptigi vergi borcu geldi. Kocamda bana sormadan üstlendi. Ister istemez ailesine karsi sogudum, mesafe koymak istedim cünkü ailesi doymak bilmiyen Bir cinz paran varsa hayirli bir evlatsin. Kocam sanki aylar gectikce uzaklasti benden her sordugumda stressliyim felan diyordu taki bir ay öncesine kadar yine Kv den dolayi kavga ettik benle iki gün konusmadi. Sonra ise gittigimde Bir mesaj atti herseyin bittigini yazdi yaniii evligligim Bir mesajla bitti. Ailecek aradik sorduk konusmak istemedi bizlen sadece herseyin bittigini söylüyor bu aradada annesi sevincten havalara ucmus. Biz ailecek Daha saskiniz daha anlamis degiliz buna kaynanam büyü yapmis olabilirmi?
sürekli ailesi yüzünden tartışıyorsanız zamanla soğumuştur sizden bende eşimle aynı sıkıntılar yüzünden tartışıyoruz bir kaç kez seni bu yüzden boşasam kimse bana kızamaz anneme aileme birşey diyemezsin maaş benim gönderirim ailem senden önce gelir demeye başladı ve son dönemler bu gidişle devam edersen bu evlilik biter sonra bitiririm demeye başladı falan da falan yani ve şimdi susuyorum eşimle severek evlendik ve ikimizde birbirimizi seviyoruz ama aile, borçlar ve para işin içine girince evlilikler bitiyor canım ya susucan ki ben artık öyle yapmaya çalışıyorum ya da dayanamayıp söyleyecen buda eşinin ailesinin işine geliyor bu şekilde de evlilikler bitiyo Allah a havale et bir yuvayını yıkılmasına sebep olanlar Allah ından bulsunlar Rabbim onların yanına bırakmaz Rabbim seninle olsun herşeyin hayırlısı

sürekli ailesi yüzünden tartışıyorsanız zamanla soğumuştur sizden bende eşimle aynı sıkıntılar yüzünden tartışıyoruz bir kaç kez seni bu yüzden boşasam kimse bana kızamaz anneme aileme birşey diyemezsin maaş benim gönderirim ailem senden önce gelir demeye başladı ve son dönemler bu gidişle devam edersen bu evlilik biter sonra bitiririm demeye başladı falan da falan yani ve şimdi susuyorum eşimle severek evlendik ve ikimizde birbirimizi seviyoruz ama aile, borçlar ve para işin içine girince evlilikler bitiyor canım ya susucan ki ben artık öyle yapmaya çalışıyorum ya da dayanamayıp söyleyecen buda eşinin ailesinin işine geliyor bu şekilde de evlilikler bitiyo Allah a havale et bir yuvayını yıkılmasına sebep olanlar Allah ından bulsunlar Rabbim onların yanına bırakmaz Rabbim seninle olsun herşeyin hayırlısı
Simdiki aklim olsaydi bende susardim ama nereye kadar suscan Oda var... Herseyin hayirlisi artik

para işin içine girince beni terk eden adama adam demem ben.Varsın gitsin.

Inanirmisin Kendi aramizda problemimiz yoktu hep ailesi yuzunden bana iyi davraniyordu belki ondanda zor hersey kendime yediremiyorum ailesi yuzunden bittigi icin :KK43:
ailesi yüzünden bitmiyor ki..eğer eşin seni kadını ,ailesini de anası babası olarak bilseydi dengeyi kurardı..demek ki seni aile olarak kabullenememiş..

çok doğru melnes in dediği ailesi olarak kabullenemiyorlar sanırım. bende 2 ay olmadı boşanalı ailesi çok etken oldu 10 günün içinde boşandım :( ne araya girildi ne barıştırılmak istenildi. o da sahip çıkmadı bana sevgimize çekti gitti. bizim sebebimizde sudan duyanlar bunun yüzünde mi diyor o zoruma gidiyor... aile daha ağır basıyor hele ki birde çocukluğundan beri ailesi için uğraşmışsa

Başlığı görünce birbirini seven iki insan mecburen ayrıldılar diye düşündüm ama gördüğüm kadarıyla eşini seven bir kadın mücadele edemeyen ve belki de yeterince sevmeyen eşi tarafından terk edilmiş. Çocuk yok, kısa bir evlilik yaşamışsınız ve çıkan ilk engelde boşanmışsınız. Çocuk olmaması ve yol yakınken evliliğinizin bitmesi isabet olmuş bence. Geriye sadece unutma faslı kalıyor ki o da çok zor değil inanın. Biraz sosyalleşip yeni insanlarla tanışırsanız ve günün birinde hayatınıza sizi gerçekten sevip sevgisine sahip çıkacak biriyle karşılaşacağınıza inanırsanız bu dönemi de atlatırsınız.

Başlığı görünce birbirini seven iki insan mecburen ayrıldılar diye düşündüm ama gördüğüm kadarıyla eşini seven bir kadın mücadele edemeyen ve belki de yeterince sevmeyen eşi tarafından terk edilmiş. Çocuk yok, kısa bir evlilik yaşamışsınız ve çıkan ilk engelde boşanmışsınız. Çocuk olmaması ve yol yakınken evliliğinizin bitmesi isabet olmuş bence. Geriye sadece unutma faslı kalıyor ki o da çok zor değil inanın. Biraz sosyalleşip yeni insanlarla tanışırsanız ve günün birinde hayatınıza sizi gerçekten sevip sevgisine sahip çıkacak biriyle karşılaşacağınıza inanırsanız bu dönemi de atlatırsınız.
umarım dediğin gibi çabucak olur yoksa kafam gidicek düşünmekten :)

Back