• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

o

Benimde anlaşmalı. Sanırım beş dakikada bitecek. Keşke bittiği zaman anılar da sevgi de bitse
keşke canım keşke her şey orda sıfırlansa nasıl resmi olarak bitiyor beyin kalp her şey sıfırlansa o kapıdan çıkıncada o insalarla hiç karşılaşmamış gibi olsak[/QUOTE]

Zamanla geçer diyorlar. Şuan gram inancım yok geçiceğine ama inşallah öyle olur. Bi gün hiç olmamışlar gibi hayatımıza devam ederiz. :(

keşke canım keşke her şey orda sıfırlansa nasıl resmi olarak bitiyor beyin kalp her şey sıfırlansa o kapıdan çıkıncada o insalarla hiç karşılaşmamış gibi olsak

Zamanla geçer diyorlar. Şuan gram inancım yok geçiceğine ama inşallah öyle olur. Bi gün hiç olmamışlar gibi hayatımıza devam ederiz. :KK43:[/QUOTE]
aynen şuan bende o durumdayım geçmez diyorum ama geçecek inşaAllah geçer de

Gececek bu gunler zaman Herseyin ilaci bosuna dememisler... Bir gun onlar icin uzuldugumuze uzulcez yaa.. Tamam sevdik biz kadinlar zaten daha duygusaliz Kim bilir onlar ne alemde Ben kendimi hep Boyle avutmaya calisiyorum.. Onlar bizim gibi uzuluyormu?? Tabiki hayir. Eee bizde elimizden geldikce onlar icin uzulmiyelim hayatimiza bakalim.. Bir gun bizide cok sevecek insanlarla karsilasacagiz buna inaniyorum.. Herkez hak ettigini yasayacak.

Benim konularima bakin Ben ilk aylar baya depresyondaYim zamanla gercekten geciyor .. Simdi daha iyim allaha sükür umarim sizde iyi olursunuz en kisa zamanda...

Back
X