• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

Ahh canim nedir biz kadınların çektiği en çok seven biz ençok acı çeken biz toplumda dul diye garip bakılan biz...bbende bosandim 1 sene oldu eşimin okadar soylememe rağmen tabi eşim ağlıyordu ayrılmak istemiyosan hakime söyle ben kadinim dediğim halde bosandi simdimi baktı kimseden Hayır yok köpekler kadar pişman ama geçmiş olsun...ssevgim onca yaptıklarına rağmen devam ediyor fakat benim uyarilarima rağmen sorunsuzca davranması bizi bitirdi..bbenimde annem ve eski kaynanam çok mutlu:KK43:ccanim inşallah bundan sonra çok mutlu oluruz
Insanin sanki Bir ayagi kopmus gibi oluyor herseye 0 dan baslamam lazim onca hayaller birden suya düstü.. Ben artik kimseye güvenememki... Yada illerde onu baskasinlan görürsem nr halde olurum diye düsünüp aci cekiyorum :KK43:(

Herseyde bir hayir vardir demek lazim bazen. Onunuze bakip hayatiniza devam edin. Adam evliligi bile mesajla bitirmis. Konusma tenezzulunde bile bulunmamis.
Kisi kafasinda bitirirse artik yapacak birsey yoktur. Icinde en ufak sevgi olan insan da bitirme riskine girmez, bitsin istemez.
Cok yeni evliymissiniz. Hayat devam ediyor. Zaman herseyin ilaci. Tecrubeyle sabit. Sabret .

Evliligi bir mesajla bitirmek :KK57: bu anneci erkeklere, ailesinin lafina gidipte karisindan ayrilmaya kalkan erkeklere evlilik yasagi getirilmesi lagzim .. ilk ayrilan sen degilsin bende bosandim kurtuldum sayilir boyle bir kocadan ne hayir bekliyorsunki zamanla acilarin diner merak etme..

Evliligi bir mesajla bitirmek :KK57: bu anneci erkeklere, ailesinin lafina gidipte karisindan ayrilmaya kalkan erkeklere evlilik yasagi getirilmesi lagzim .. ilk ayrilan sen degilsin bende bosandim kurtuldum sayilir boyle bir kocadan ne hayir bekliyorsunki zamanla acilarin diner merak etme..
Bu devirde bosanmak bu kadar kolay, ne yazikki :(

ne saçma işmiş mesajla ayrılacağını söylüo bence üzülmeyi bırakın hala büyümemiş bir insan o sizide belli ki haketmo ödesin şimdi borçları anneside ona baksın hayat herşeye rağmen ve herşeyle devam ediyor...

yaşadığım bir olaydan şu sonucu çıkardım ki hayatında bir başkası olabilir. yoksa seven bi insan bir kalemde silip atamazdı sizi. ben de buna benzer bir şey yaşadım evli değildi ama evliliği düşünüyorduk. beni bir anda silmesinin ardında başka biri olduğu ortaya çıktı. çok zor günler yaşadım aldatılmak ağır bi imtihan çünkü. ama şimdi iyi sayılırım çok şükür. size tek tavsiyem sakın ona ulaşmaya çabalamayın. gelirse kendi gelsin ve bence dedektif tutun hayatında biri olabilir

yaşadığım bir olaydan şu sonucu çıkardım ki hayatında bir başkası olabilir. yoksa seven bi insan bir kalemde silip atamazdı sizi. ben de buna benzer bir şey yaşadım evli değildi ama evliliği düşünüyorduk. beni bir anda silmesinin ardında başka biri olduğu ortaya çıktı. çok zor günler yaşadım aldatılmak ağır bi imtihan çünkü. ama şimdi iyi sayılırım çok şükür. size tek tavsiyem sakın ona ulaşmaya çabalamayın. gelirse kendi gelsin ve bence dedektif tutun hayatında biri olabilir
Cevremdekilerin hepsi sizin gibi düsündü, baska biri olsa anlardim diye dusunuyorum cünkü hep nerde oldugunu biliyordum. aksamlari disari gitme huyuda yoktu. Cok tuhaf hersey

Cevremdekilerin hepsi sizin gibi düsündü, baska biri olsa anlardim diye dusunuyorum cünkü hep nerde oldugunu biliyordum. aksamlari disari gitme huyuda yoktu. Cok tuhaf hersey

imkanınız var ise dedektif tutun derim. Rabbim kolaylık versin imtihan dünyası işte

ben de hiç ummazdım anlardım biri olsaydı derdim. ama anlayamıyormuş insan. sevince insanın gözüne perde iniyor adeta anlayamıyorsunuz

Bir mesajla evliligini bitiren adam zerre kadar sevmiyo demekki seni ..
Simdi gitsin annesinin eteginin altinda otursun.
Hayarinda baska biri olabilirmi peki?

1.5 yil evliydik cocugumuz yok. Ailesinin gazina gelip beni iki günde sildi. En büyük Sorun KV di. Son zamanlar anlasamadim ailesine borc harc yaptilar üstümüze. Kocamda bunlarin stresine dayanamayip beni silip atti....
durup dururken acısını senden mi çıkardı yani?
senin ne suçun varmış burada?

Back
X