• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimle ilgili ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

3-4 sene sevgili olduğunuz adamla aynı evin ıcınde nasıl 1 gun konuşup 1 hafta küsüp ,tek kavgayla 20 gün küs kalıp ,bide her gece ağlayacak kadar ne yaşıyorsunuz .

Ben 20 gun önce tartışsam bugün oturup ağlayamam ,
ağlıyorsam da o kapıyı kapatır duyurmam .
muhtemelen bunuda sırf o kendını haklı sanıp totosu tavan yapmasın die yapamam …bide el insaf 20 gün nası ağlayım durup durup arada yine bişeyler olması lazım ki haklıysam niye ağlayayım.
hayat o kadar uzun ve değersiz mi arkanızda aileniz varsa kendı ayaklarınız üzerinde duracak güce sahipseniz böyle ömür geçmez bacım .

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır evliyim. Daha öncesinde 3-4 yıllık bi sevgililik dönemimiz oldu. Yani isteyerek severek evlendik ama son 1 yıldır hayatım çok kötü artık onu eskisi gibi sevemiyorum bence eşimde bana karşı böyle hissediyor. Eğer 1 gün iyiysek 1 hafta kötüyüz. Bu durum beni çok yıprattı. Çok fazla kavga ediyoruz ve bana sürekli hakaret ediyor o böyle yapınca bende aynı şekilde karşılık veriyorum. Bana erkek mi oldun beni mi döveceksin diyor sadece kes sesini sus artık dediğim halde. 20 gündür konuşmuyoruz o kadar yalnız hissediyorum ki her gece ağlıyorum bana kapını kapatıp ağla falan diyor. Bu sabahta çok kötü kavga ettik. Ailemin evine gidecem. Boşanmayı düşünüyorum ne yapmalıyım? nasıl karar vermeliyim? (Bu arada çocuğumuz yok)
oncelikle korunmaya devam et cocuk yapma.cocuk yapinca kimse karakterini degistirmez.o cocukta sana ayak bagi olur.. anlattiklarina gore adam hıyarın teki.iletisim probleminiz var.yaşlar kaç aslinda bu da onemli.yani olgunluk yok gibi

Bu kadar sevgili olup evlenince kötü olmak. Allah korusun tabii kimsenin başına gelsin istemem. Bence sorun ne yani kavgaların sebebi ne elbette normal değil ama aileler mi karışıyor sizden mi kaynaklı ona da bakmak lazım. Çözümü yoksa içinizde sevgi saygı kalmadıysa boşanın tabii yol yakınken.

Anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz ama adamın tavırları sizi onemsememesinden yilmissiniz...çok normal..anormal olan bir adamın karısıyla 20 gün kus kalması çok enteresan gerçekten
Konunun bir önemi yok ama bu kadar uzun sürdürmesi sizin burnunuzu sürtmek sizi istediği kıvama getirmek için belliki...
evlilik güç savaşı değil,güç birliği olmalı önceliğiniz bu olsun..
Bence boşanmak istemiyorsanız taktik uygulayın kadinliginizi kullanarak...
Bir kadın kadınlığını kullanarak bir erkeğe her istediğini yaptırir..illaki yumuşak bir tarafı vardır eşinizin
Ailesine düşkündür,cinselliğe düşkündür,paraya statüye düşkündür vardır yani bir yolu
Hala küssünüz madem
Akşam dekolteli bir kıyafet giyinin muhattap olmadan ortalıkta salının..telefonda onun sevdiği birini arayıp (annesi yada kızkardeşi neyse artık) kahkahalarla sohpet edin..erkekler ağlayıp zirlayan değil kahkaha atan güçlü kadınları severler onu umursamiyormus gibi davranın...birçok detay veririm ama uzun olur...yahu daha ne yazayım?
Erkekler kandirilmasi en kolay varlıklar libido sorunu yoksa muhakkak çözülür
Yanlız en önemlisi evliliğiniz oturmadan sakın çocuk yapmayın...

Anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz ama adamın tavırları sizi onemsememesinden yilmissiniz...çok normal..anormal olan bir adamın karısıyla 20 gün kus kalması çok enteresan gerçekten
Konunun bir önemi yok ama bu kadar uzun sürdürmesi sizin burnunuzu sürtmek sizi istediği kıvama getirmek için belliki...
evlilik güç savaşı değil,güç birliği olmalı önceliğiniz bu olsun..
Bence boşanmak istemiyorsanız taktik uygulayın kadinliginizi kullanarak...
Bir kadın kadınlığını kullanarak bir erkeğe her istediğini yaptırir..illaki yumuşak bir tarafı vardır eşinizin
Ailesine düşkündür,cinselliğe düşkündür,paraya statüye düşkündür vardır yani bir yolu
Hala küssünüz madem
Akşam dekolteli bir kıyafet giyinin muhattap olmadan ortalıkta salının..telefonda onun sevdiği birini arayıp (annesi yada kızkardeşi neyse artık) kahkahalarla sohpet edin..erkekler ağlayıp zirlayan değil kahkaha atan güçlü kadınları severler onu umursamiyormus gibi davranın...birçok detay veririm ama uzun olur...yahu daha ne yazayım?
Erkekler kandirilmasi en kolay varlıklar libido sorunu yoksa muhakkak çözülür
Yanlız en önemlisi evliliğiniz oturmadan sakın çocuk yapmayın...
Katılıyorum sana.erkekler gerçekten ağlayan kadın görünce çok sinirleniyor.modları çok düşüyor.kavga edeceksen bile ağlamadan zırlamadan edeceksin.bizim beklediğimiz gibi ahh canim çok üzüldüm gel barışalım demiyorlar. Daha da sinirleniyorlar.dengeleri bozuluyor.

Back
X