• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

Sizde sorun neydi cnm... Ben allaha sigindim onlarin cezasini elbet verir.
Bizde eşimin beni boyle kabul etmemesiymis..yani ben ona gezelim demicekmisim, nerde kaldin demicekmisim..saçma sapan nedenler iste..adam boşanmayı koymuş kafasına gösteriş için evlilik terapisine Geliyor birde ailem istediği için geldim diyor..

Bizde eşimin beni boyle kabul etmemesiymis..yani ben ona gezelim demicekmisim, nerde kaldin demicekmisim..saçma sapan nedenler iste..adam boşanmayı koymuş kafasına gösteriş için evlilik terapisine Geliyor birde ailem istediği için geldim diyor..
Bu erkeklere ne oluyor ya anlamadim.. Galiba evlilik sadece kadinlara basit birsey degil. Nekadardir evlisiniz ?

Bu erkeklere ne oluyor ya anlamadim.. Galiba evlilik sadece kadinlara basit birsey degil. Nekadardir evlisiniz ?
2.5 yıl evliydik..ama en ufak birşey de bana boşanmadsn bahsetti. En sonunda da sevgim saygın bitti dedi..konularında var..hergun oluyorum istisnasız, eve koşa koşa geldim bugün ağlamak için..ama bitircem onu ne pahasına olursa olsun..güçlü olalım vicdanın rahat mi gerisi bos..

2.5 yıl evliydik..ama en ufak birşey de bana boşanmadsn bahsetti. En sonunda da sevgim saygın bitti dedi..konularında var..hergun oluyorum istisnasız, eve koşa koşa geldim bugün ağlamak için..ama bitircem onu ne pahasına olursa olsun..güçlü olalım vicdanın rahat mi gerisi bos..
Eger düzelme sansiniz varsa bitirme.. Su anki durumumu allah kimseyin basina vermesin cok kötüyüm ya anlatamam..

Eger düzelme sansiniz varsa bitirme.. Su anki durumumu allah kimseyin basina vermesin cok kötüyüm ya anlatamam..
Keşke olsa, is benden çıktı artik..alttan aldım olmadı, üste çıktım olmadı..kukla istiyor o..kor cahil bile kukla olmuyor artik..şimdiki erkekler annelerin gereksiz pohpohlamalarindan bu hale geldi zaten..
Seni çok ama cokkk iyi anlıyorum inan..çaresiz hissediyorsun. Bir adim atsa yine kosucaksin gibisin..ama kader deyip teslim oldum ben.

Keşke olsa, is benden çıktı artik..alttan aldım olmadı, üste çıktım olmadı..kukla istiyor o..kor cahil bile kukla olmuyor artik..şimdiki erkekler annelerin gereksiz pohpohlamalarindan bu hale geldi zaten..
Seni çok ama cokkk iyi anlıyorum inan..çaresiz hissediyorsun. Bir adim atsa yine kosucaksin gibisin..ama kader deyip teslim oldum ben.
Evet icimdeki aciyi bastirmak icin gelse dönerim :( iki gün sonra davamiz var, Bir ay dan sonra ilk kez görecegim.. allahim Icimi ona karsi sogutsunda karsinda güclü gözüküyim. Davamizda tam dogum günümde kadere bakin.. Belkide o gün herseyi arkamda birakip yeni Bir baslangic yapmaliyim

Evet icimdeki aciyi bastirmak icin gelse dönerim :KK43: iki gün sonra davamiz var, Bir ay dan sonra ilk kez görecegim.. allahim Icimi ona karsi sogutsunda karsinda güclü gözüküyim. Davamizda tam dogum günümde kadere bakin.. Belkide o gün herseyi arkamda birakip yeni Bir baslangic yapmaliyim
Allah YARDIMCINIZ olsun, bu kadar acelesi neymiş..bence de zor olsa da yeni bir başlangıç yapın güçlü olun..ben de eşimi bir ay sonra gördüm insan garip hissediyor yabancı gibi..ona karşı güçlü görün sonrasında zaten kötü oluyorsun..ne desem bos, belki bigun bunu yaşadığını için dua edeceksin kimbilir.

off bayanlar içim kavruldu yaa inşallah çabuk atlatırsınız

Aranizda sevdiginiz halde bosanan varmi ?? Esim benden vaz gecti, bende onun arkasindan yaz tutuyorum. konusmaya ihtiyacim var :KK43:
Ben varim daha iki ay bile olmadi ayrilmayi o istedi, ama inan bir ay sonra kendini daha ii hissediyorsun zaman gectikce daha iyi hissedeceksin inan bana ben de cok agladim bazen yine agladigim oluyor

Evlendigimiz ilk aylarinda babasinin zamaninda yaptigi vergi borcu geldi. Kocamda bana sormadan üstlendi. Ister istemez ailesine karsi sogudum, mesafe koymak istedim cünkü ailesi doymak bilmiyen Bir cinz paran varsa hayirli bir evlatsin. Kocam sanki aylar gectikce uzaklasti benden her sordugumda stressliyim felan diyordu taki bir ay öncesine kadar yine Kv den dolayi kavga ettik benle iki gün konusmadi. Sonra ise gittigimde Bir mesaj atti herseyin bittigini yazdi yaniii evligligim Bir mesajla bitti. Ailecek aradik sorduk konusmak istemedi bizlen sadece herseyin bittigini söylüyor bu aradada annesi sevincten havalara ucmus. Biz ailecek Daha saskiniz daha anlamis degiliz buna kaynanam büyü yapmis olabilirmi?
Ailesinin sozunu tutmus okuz. Ayni benim yasadigimi yasamissin biz de ailesinin yzyunden kavgalar ediyorduk, en son gittim bu da ailesinin demesi uzerine bittigine dair bir mesaj atti. Yalvardim yakardim bitmemesi icin, bir kere daha deneyecekrik barisacaktik ama ailesi buna olmaz dedi sonra bu da vazgecti. Ama cok sukur asil ben kurtuldum boyle bir okuzden adam olmaz bu ana kuzularindan bacim ucuz atlattik vardir bunda da bir hayir. Baskasiyla evleniriz biz de canim uzme kendini

Sizde ayrilma nedeniniz neydi cnm? Insana hersey rüya gibi geliyor..
Evet saka gibi demi. Ben ocakta ayrildim daha yeni yani. Ilk iki hafta insanin istahi olmuyor, uykulari kaciyor sabah uyaninca ilk akla gelen ayrilik oluyor ama sonra duzeliyorsun simdi daha iyiyim.
Ayrilma sebebi ailesi, onlarin yuzunden kavga ediyorduk, ha adam olsaydi bana sahip ciksaydi yine devam edebilirdi ama boyle bi ana kuzusuyla yurumyeecegi belliydi eski eslerimiz ayni cinsten, Allah karsimiza adam gibi adamlar cikarsin

Ailesinin sozunu tutmus okuz. Ayni benim yasadigimi yasamissin biz de ailesinin yzyunden kavgalar ediyorduk, en son gittim bu da ailesinin demesi uzerine bittigine dair bir mesaj atti. Yalvardim yakardim bitmemesi icin, bir kere daha deneyecekrik barisacaktik ama ailesi buna olmaz dedi sonra bu da vazgecti. Ama cok sukur asil ben kurtuldum boyle bir okuzden adam olmaz bu ana kuzularindan bacim ucuz atlattik vardir bunda da bir hayir. Baskasiyla evleniriz biz de canim uzme kendini

Bence de...

Ben insanların boşandıktan sonra kendilerini kilitlemelerine karşıyım. Elbette evleneceksiniz.
Allah karşınıza hayırlı, sizi çok sevecek, yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutturacak bir eş çıkartsın inşallah...

Öyle Bir adamla tabiki devam etmek istemem ama Su an öyle bir durumdayimki, hislerim bi öyle bir böyle kafayi yedimmi diye düsünmeye basladim galiba ben piskologa danismam lazim..
şimdi biz dışardan neyini seviyosun diyoruz ama anlıyorum sen sevmişsin zor olur senn için ama zamanla ben bunun neyini sevdim dersin.Psikoloğa gitmek seni rahatlatcaksa hiç durma git canım

Yarin davamiz var ev ve esalar kime kalacak diye, Bugün Sabahdan beri cok kötüyüm yarin ilk defa yine yüzlescez :(( Insallah önünde aglamaya baslamam.. Benim icin Dua edin arkadaslar cok zormus ya hersey :((. Yorumlariniz icin ayrica Tskler

Back
X