• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek Bosananlar :(

Esiniz sizden vazgectiyse sizde ondan vazgecip kendinize yeni bir hayat secin bence tekrar birlikte oldugunuzda degisen pek bisey olmayacaktur

okuyunca çok şaşırdım.Sevgilisimsn sen ya mesajla ayrılıyo.! ya şimdiki çocuklar bile sevgili olup olayı ciddiye alıyolar kaldıki siz evlisiniz bi ailesiniz.! çıldırmamak elde değil bırak gitsin o adamdan ne hayır gelir ailesinn borclarına boğulsun gitsin.kafasını karıştıran aklını çelen biri olmasa öyle bırakmazdı emin ol hayatında biri vardır.Bi adam sevdiği kadına karısına bunu asla yapamaz. Yas felan tutma arkasından, sevgiyi bırak nefret bile etme hiç bişey hissetme vicdansız için.Rabbim yardımcın olsun canım çok zor. düzeltmeye çalışma bitir öyle bi adamla devam etse ne hayrını görürsünki?

Senden vazgeçtiyse ne yapabilirsin ki. Sevdiğin kadar sevilmemişsin demek ki. Gerçek sevginin arasına 3. Şahıslar, borçlar girmez, girmemeli.. unutmak en iyisi. Yas süresi uzadıkça insanın karaktrei değişiyor. Sana zarar.

Eşiniz en başından beri sizi sevmemiş. Eş bilincine varamamış. Ailesiyle göbek bağını kesmemiş. Siz evlendikten sonra artık asıl aile bütçe sizin eviniz olur. Başka evin borcunu üstlenmek olmaz. İnsan annesi babasına da yardımcı olur ama eşine sırtını dönerek olmaz. Adam yetmemiş bir de boşanmış!! Size ağır gelmesin yazdıklarım ama gerçekten 1 saniye bile düşünmeyin. Çocukta yok ortada başka bir evlilik yapar kurarsınız düzeninizi. Sizi en ufak bir sorunda silen bir adam için neden üzlüyorsunuz? O sizin sandığınız kişi değilmiş. Erkek dediğin karısına sahip çıkar her zaman yanında olur onu kollar böyle ana baba sözüyle karısını boşayandan adam olmaz! Siz kaybetmediniz kazandınız!

Arkadaslar yorumlariniz icin cok sagolun, bende herseyin farkindayim bu adam kiliginda dolasan kisiyle ömrüm gecmezdi ama bilmiyorum yinede 1.5 sene daha cok yeniydi, evime yeni alismiskene hersey ucup gitti... Ailem ne zorlukla evlendirmislerdi beni.. Degmezmis bu serefsize.

birden bire olmamış.
belli bir süredir zaten kafasındaymış bu fikir.
sen yeni öğrenmişsin.
boşanma esnasında aslında hiç de tanıyamadığını daha net girürsün,emin ol.
Allah sabır versin.hayllerinin ortada kalması zor.

Bu nasıl bir adam böyle ya. Ya hayatında birisi var ya da ailesinin gazında iki türlü de o boşanma gerçekleştiğinde pişman olucak bence. Senin yapman gereken eşine hiiiiç pas vermemek. Yok öyle konuşmaya çalışmalar falan iyice biyerlerini kaldırma.. Güçlü ol ailen de arkanda bırak gitsin!

okuyunca çok şaşırdım.Sevgilisimsn sen ya mesajla ayrılıyo.! ya şimdiki çocuklar bile sevgili olup olayı ciddiye alıyolar kaldıki siz evlisiniz bi ailesiniz.! çıldırmamak elde değil bırak gitsin o adamdan ne hayır gelir ailesinn borclarına boğulsun gitsin.kafasını karıştıran aklını çelen biri olmasa öyle bırakmazdı emin ol hayatında biri vardır.Bi adam sevdiği kadına karısına bunu asla yapamaz. Yas felan tutma arkasından, sevgiyi bırak nefret bile etme hiç bişey hissetme vicdansız için.Rabbim yardımcın olsun canım çok zor. düzeltmeye çalışma bitir öyle bi adamla devam etse ne hayrını görürsünki?
Öyle Bir adamla tabiki devam etmek istemem ama Su an öyle bir durumdayimki, hislerim bi öyle bir böyle kafayi yedimmi diye düsünmeye basladim galiba ben piskologa danismam lazim..

bosanmak kolaylasti cnm benim ha sana bosan diyemem ama sunu bilki kadinlarada daha cok hak taniniyor cunku hakimler avukatlar insan sarrafi olmus artik kadinlarin daha cok ezildigini biliyorlar bunu bizzat ben yasadim
Ben almanyada yasiyorum burda her hak kadinin, cocugum olmadan Bir sene nafakada alabilcem.. Süründürmek istiyorum onlari ailecek..

Bu nasıl bir adam böyle ya. Ya hayatında birisi var ya da ailesinin gazında iki türlü de o boşanma gerçekleştiğinde pişman olucak bence. Senin yapman gereken eşine hiiiiç pas vermemek. Yok öyle konuşmaya çalışmalar falan iyice biyerlerini kaldırma.. Güçlü ol ailen de arkanda bırak gitsin!
Herseyin sorumluzugu KV cünkü sadece onlar yüzünden tartistik..

Bennn severek bosanicam, ayriyim su anda..seven sadece biziz ama, onlar değil..o yüzden toparlanmamiz lazim..Rabbim yardımcımız olsun..

Back
X