- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi Blackberry2245
Esiniz sizden vazgectiyse sizde ondan vazgecip kendinize yeni bir hayat secin bence tekrar birlikte oldugunuzda degisen pek bisey olmayacaktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam değilmiş o zaman.. Sizi silecekse niye evlenmiş. Boşverin sevmeyin, unutmaya çalışınCok komik dimi insan Bir anlam veremiyor.... Ailecek saskiniz
Evimiz bile dagildi iki hafta icinde.. Annemlere yollamis esalarimi, kiyafetlerimden tut Yatak odasina kadar. Bu is artik düzelmezdüzelme ihtimali yokmu,1,5 yıl cok kısa bir süre
bosanmak kolaylasti cnm benim ha sana bosan diyemem ama sunu bilki kadinlarada daha cok hak taniniyor cunku hakimler avukatlar insan sarrafi olmus artik kadinlarin daha cok ezildigini biliyorlar bunu bizzat ben yasadimBu devirde bosanmak bu kadar kolay, ne yazikki
Öyle Bir adamla tabiki devam etmek istemem ama Su an öyle bir durumdayimki, hislerim bi öyle bir böyle kafayi yedimmi diye düsünmeye basladim galiba ben piskologa danismam lazim..okuyunca çok şaşırdım.Sevgilisimsn sen ya mesajla ayrılıyo.! ya şimdiki çocuklar bile sevgili olup olayı ciddiye alıyolar kaldıki siz evlisiniz bi ailesiniz.! çıldırmamak elde değil bırak gitsin o adamdan ne hayır gelir ailesinn borclarına boğulsun gitsin.kafasını karıştıran aklını çelen biri olmasa öyle bırakmazdı emin ol hayatında biri vardır.Bi adam sevdiği kadına karısına bunu asla yapamaz. Yas felan tutma arkasından, sevgiyi bırak nefret bile etme hiç bişey hissetme vicdansız için.Rabbim yardımcın olsun canım çok zor. düzeltmeye çalışma bitir öyle bi adamla devam etse ne hayrını görürsünki?
Amin insallah cok sagolAllah kolaylık versin. En kısa sürede atlatmanızı diliyorum.
Ben almanyada yasiyorum burda her hak kadinin, cocugum olmadan Bir sene nafakada alabilcem.. Süründürmek istiyorum onlari ailecek..bosanmak kolaylasti cnm benim ha sana bosan diyemem ama sunu bilki kadinlarada daha cok hak taniniyor cunku hakimler avukatlar insan sarrafi olmus artik kadinlarin daha cok ezildigini biliyorlar bunu bizzat ben yasadim
Herseyin sorumluzugu KV cünkü sadece onlar yüzünden tartistik..Bu nasıl bir adam böyle ya. Ya hayatında birisi var ya da ailesinin gazında iki türlü de o boşanma gerçekleştiğinde pişman olucak bence. Senin yapman gereken eşine hiiiiç pas vermemek. Yok öyle konuşmaya çalışmalar falan iyice biyerlerini kaldırma.. Güçlü ol ailen de arkanda bırak gitsin!
Ben almanyada yasiyorum burda her hak kadinin, cocugum olmadan Bir sene nafakada alabilcem.. Süründürmek istiyorum onlari ailecek..
KV göbek atiyormus.. Saniyor oglunun parasini rahat rahat yiye bilcek... Bana nafaka verince o mümkün olmicak Insallahbosver surundurmeyi,
onlar zaten kendi kendilerine surunurler bu kafa yapisiyla.
sen kendine odaklan sadece.
Herseyin sorumluzugu KV cünkü sadece onlar yüzünden tartistik..