• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak zormuş

Sen bi cinsellik yaşamışsın zaten ayrıldığın sevgilin bunu biliyor muydu ?

Çocuk haklı sizden daha öngörülü evlilik eş yuva sonsuz mutluluk okul biter bitmez bide.Cocuk için doğru karar.

İçerideki çoğu insan nerden evlendim derken dışarıda bir çok insanın acele etmesi ironi.Evlilik cennet de olabilir cehennemde.Siz amaç olarak evlilik fikrine bağlısınız.Halbuki o kadar yan faktörler varki.Neyse inşallah erken yaş evliliğinde o peri masalını bulursunuz.Evlilik kurumuna karşı olmayan insanın sonsuza kadar yanınızda kalma garanrisi yok bunuda cebinize koyun.Erkekler ciddi olup evlenmek isteyenler de bazıları bir hayal ile evlenip umduğu gibi olmadığını görüp erkenden havlu atabilir sonra gelsin dertler İki insan bıkar birbirinden bunu en aza indirmek için donanım lazım.Dilerim kurarsınız o kafanızdaki hayali reelde.İyilik dilerim

İçerideki çoğu insan nerden evlendim derken dışarıda bir çok insanın acele etmesi ironi.Evlilik cennet de olabilir cehennemde.Siz amaç olarak evlilik fikrine bağlısınız.Halbuki o kadar yan faktörler varki.Neyse inşallah erken yaş evliliğinde o peri masalını bulursunuz.Evlilik kurumuna karşı olmayan insanın sonsuza kadar yanınızda kalma garanrisi yok bunuda cebinize koyun.Erkekler ciddi olup evlenmek isteyenler de bazıları bir hayal ile evlenip umduğu gibi olmadığını görüp erkenden havlu atabilir sonra gelsin dertler İki insan bıkar birbirinden bunu en aza indirmek için donanım lazım.Dilerim kurarsınız o kafanızdaki hayali reelde.İyilik dilerim
teşekkür ederim

önüme bakmak istiyorum açıkçası artık. yeni biri var benimle ilgilenen ona bir şans vermek istiyorum

yaşlar 21-22. zaten yeni biriyle tanıştım bile ama işte aklıma geldi öyle
Bir de severek ayrılmak demişsiniz ya beni benden aldınız.. Allah'tan seviyorsunuz, sevmeseniz ne olacaktı kim bilir. Ayrıca adam ortak nokta bulmak için çabalamış aslında siz hemen diye tutturmuşsunuz. Ha çocuk istememesi falan anlaşılır bir durum veya hiç evlilik düşünmüyor oluşu da anlaşılır bir durum. Ama 21 22 yaşında evlenmek anlaşılır bir durum değil.
Diyeceklerimi zaten demiş herkes. Erken evlenip ne yapacaksınız bende anlamadım. Ama yeni tanıştığınız kişiyle evlenin madem. Evlilik sorumluluğu almaya bu kadar gönüllüyseniz yeni adayla deneyin şansınızı.

Ben çocuk haklı derken size haksız demedim oda hemen evlenmek istememekte haklı .Hemen evlenmek isteyenler de ondan iyi çıkacak diye birşey yok .Tam tersi kötü cikiyorlar .Sadece ayrılmanız iyi olmuş dedim .Sizin evlenmek isteme hakkınızı niye elinizden alsın istediğinizle evlenebilir siniz .O en kolayı iş sonrası .Ben sadece bunu dedim

Buradaki konuları biraz takip etsen zaten evlilikten soğurdun :dondurma:Evlilik zamanında yapılınca güzel bir şey bence.Daha 21 yaşındasın hangi hayallerini gerçekleştirdin mesela kaç ülke gördün ?

Evet evlenince de bunları yapabilirsin ama daha 21 yaşında ne gerek var kaynana görümce zırıltısıyla uğraşmaya.Hayatını yaşa mutlu olmaya bak .Kendini gerçekleştirmeye bak , paranı kazan özgürlüğün tadını çıkar.Zaten bunları yapmaya başlarsan kendin hemen evlenmek istemezsin.

Eski sevgilimle güzel bir ilişkimiz vardı. Mutluyduk. En azından anı yaşadığımda ben mutluydum. Ama onunla bir gelecek göremiyordum çünkü hayattan beklentilerimiz farklıydı. Okullarımız bitmek üzereydi. Ben mezuniyetten sonra yüzüklerimiz takılsın, evlenelim istiyordum. Sonra da küçük bir şehre taşınıp sakin bir hayat yaşamak. O bunları istemedi. O gezip tozmak istiyordu. Ayrılmak istediğimi söyleyince çok üzüldü çok çabaladı. Barışmaya çalıştı. Seneye nişanlanalım sonra da evlenip istediğin yere taşınalım dedi ama bunları sırf ben istediğim için dediğini biliyordum. Aslında hiç istemiyordu. Gururuma yediremedim barışmadım onunla. O da peşimi bıraktı zaten sonunda. Hem evlensek bile çocuklardan nefret eden biriydi. Benimse küçüklükten beri hayalim kendi ailemin olmasıydı büyüyünce. Doğru kararı verdim bliyorum ama zor işte.
Tebrik ediyorum sizi çok güzel bir karar vermişsiniz. Hem kendinize hem de eski sevgilinize iyilik yapmışsınız. Hayatı yaşama beklentileriniz zıtmış zaten uyumlu olamazdınız.

sevgim bitti açıkçası. zaten tanıştığım adam da benim kafamda. yaşım geldi artık düzgün bir kız bulayım kafasında

O zaman neden konu actiniz anlamadim. Sevginiz bitti, yeni adam süper (gerci yasim geldi diye evlenmek isteyen adamdan da pek cok birsey beklemem acikcasi). O zaman sorun tam olarak nerde?

O zaman neden konu actiniz anlamadim. Sevginiz bitti, yeni adam süper (gerci yasim geldi diye evlenmek isteyen adamdan da pek cok birsey beklemem acikcasi). O zaman sorun tam olarak nerde?
ayrılırken bana başkasıyla mutsuz olacağımı eninde sonunda pişman olacağımı söyledi o yüzden :( aklıma takılmıştı

Back