• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak zormuş

Anlattık ya :) hayatında illa bir erkek olmak zorunda değil daha çok gençsin tabiki sev sevil flört et sevgili ol gez dolaş sen istemesen bile hormonlar müsade etmez zaten. Anlıyorum ama evlilik fikri hayır lütfen. Senin zayıf anından faydalanan birisi de doğru biri değildir şuan konuştuğun çocuk için diyorum.

Keşke güvensen birilerine çünkü gittiğin yol yol değil. Şuan 150 km hızla gidiyorsun ve el frenini çekecekmişsin gibi hissediy

Anlattık ya :) hayatında illa bir erkek olmak zorunda değil daha çok gençsin tabiki sev sevil flört et sevgili ol gez dolaş sen istemesen bile hormonlar müsade etmez zaten. Anlıyorum ama evlilik fikri hayır lütfen. Senin zayıf anından faydalanan birisi de doğru biri değildir şuan konuştuğun çocuk için diyorum.
aslında normalde korkardım ama dediğim gibi cinsel olarak hiç yaklaşmıyor bana. tam aradığım gibi biri alkolü, sigarası yok kız kankaları yok. dindar biri

aslında normalde korkardım ama dediğim gibi cinsel olarak hiç yaklaşmıyor bana. tam aradığım gibi biri alkolü, sigarası yok kız kankaları yok. dindar biri
Kriterlerin bu mudur? Normalde ben bi üyeye iki üç yorumdan fazla yazmam ama sen çok savunmasız duruyorsun. Hayat senin umarım yanlış insana denk gelip hayatını mahvetmezsin ve umarım bundan 10 yıl sonra 21 yaşındaki halinden özür dilemek zorunda kalmazsın.

Kriterlerin bu mudur? Normalde ben bi üyeye iki üç yorumdan fazla yazmam ama sen çok savunmasız duruyorsun. Hayat senin umarım yanlış insana denk gelip hayatını mahvetmezsin ve umarım bundan 10 yıl sonra 21 yaşındaki halinden özür dilemek zorunda kalmazsın.
teşekkür ederim :) aynı zamanda hobileri var spor yapıyor ve çocukları seviyor bunlar da etkiledi tabi

Eski sevgilimle güzel bir ilişkimiz vardı. Mutluyduk. En azından anı yaşadığımda ben mutluydum. Ama onunla bir gelecek göremiyordum çünkü hayattan beklentilerimiz farklıydı. Okullarımız bitmek üzereydi. Ben mezuniyetten sonra yüzüklerimiz takılsın, evlenelim istiyordum. Sonra da küçük bir şehre taşınıp sakin bir hayat yaşamak. O bunları istemedi. O gezip tozmak istiyordu. Ayrılmak istediğimi söyleyince çok üzüldü çok çabaladı. Barışmaya çalıştı. Seneye nişanlanalım sonra da evlenip istediğin yere taşınalım dedi ama bunları sırf ben istediğim için dediğini biliyordum. Aslında hiç istemiyordu. Gururuma yediremedim barışmadım onunla. O da peşimi bıraktı zaten sonunda. Hem evlensek bile çocuklardan nefret eden biriydi. Benimse küçüklükten beri hayalim kendi ailemin olmasıydı büyüyünce. Doğru kararı verdim bliyorum ama zor işte.
Özür dilerim ama çok bayık bir hayal ya gezmek tozmak hayat yaşamak varken hemen çocuk yapıp sakin yerde yaşamak ne hayırlısı olmuş

Back