• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinizi ne zaman anladınız?,ne zaman artık kesin seviyorum dediniz? =)

ilk defa el ele tutuştuğumuzda anlamıştım sıcacıktı eli.

ve onla her yan yana geldiğimizde yeniden anlıyorum.
6 yıldan fazladır birlikteyiz ama her gördüğümde yeniden aşık oluyorum, heyecanlanıyorum.
Çok seviyorum be

biz daha ilk ayda evlenmeye karar vermiştik. ne ara aşık olduk anlamadık valla :) şimdi 2 yıldır birlikteyiz, evlenmek için gün sayıyoruz :) ben ilk haftada anlamıştım galiba sevdiğimi, sürekli gülüyorduk 2 dk konuşmadan duramıyorduk :))) zaman geçtikçe durulduk biraz tabi ama bu sevgimiz bitti demek değil, daha da iyisi oldu, olgunlaştı. birbirimizin iyi kötü yönlerini biliyoruz, karşılaştığımız zorluklardan güçlenerek çıktık. maşallah diyelim, böyle devam edecek inşallah, seneye buradan nişan-düğün haberlerimi vereceğim :)

Son düzenleme:
Kendimi onun fotoğraflarına hergün bakarken buldum kabul etmek istemedim kaçtıkça kaçtım duygularımdan hayır olamaz olamaz dedim
ama kendimden kaçamadım baktım ki hala ffotoğraflarına bakmaya devam ediyorum ve delice onunla konuşmak istiyorum tamam dedim ben seviyorum kaçamadım kabul ettim :)) ve ondan hoşlanmaya başladım .. sonra mesajlaşmaya başladık buluştuk ve o zamandan bu zamana hala sevgiliyiz :) teşekkürler 29.07.2011

Tarih 2011 hazirandı . Kendimi onun fotoğraflarına bakarken buldum ama hep hergün kabul etmek istemedikçe bakmamaya çalıştıkça olmadı işte arkadaşım dediğim kişiye bi baktım ki bişiyler hissediyorum o beni ne kadar istemez desem de kendime kaçamadım işte sevdim ve artık kabul ettim . ve mesajlaşmaya başladık buluştuk ve o da beni istedi :) iyi bir arkadaştık biz benim saf iyi temz biri olduğumu biliyodu ve biraz da hoşlanma olunca hemen atlamış gibi oldu o da zaten :D mesaj atmaya başladı o da veee böyleliklee 2011 temuzdan beri çıkıyoruz :)

İlk andan beri aşığız ama kesin olarak seviyorum hani kesin bu adam o adam olmalı dediğim tam 1. yıldönümünde oldu :31:

Ben ilk görüşte kalbinden vurulanlardanım :KK22: Bir kahve içmek için oturduğumuzda garsona seslenmiş seslenmiş, bir türlü duyuramamıştı. Oradaki o şapşal tavırları, yüz ifadesi hiç aklımdan çıkmaz. İşte o an tamam dedim o adam "bu adam".. Ömrümü geçireceğim.. :oops:

Bizim burda çok sivrisinek oluyor. Ona rağmen beni görmek için balkonda yemek yemek istediğini müstakbel eltimden dinlerken, biz bulusurken babamın olduğu yere arkadaşlarını yollayıp arkadaşları babamı kaçırdığında nasıl panik olduğunu gördükçe aşık oldum ona :KK36: 4 yıl geçti daha dün gibi gülümsetiyor beni :)))) ama bu benim evlenicegim adam dediğim an haksız olduğum halde bana kavgamzda çiçek yollayıp gönlümü aldığı an yani benden vazgeçmiceni anladığım an... o gün bugündür saçma sapan ayrılıklarımz yok çok şükür inşallah böyle devam eder :)

Sevgiliydik...Evde başbaşa kaldığımız ilk andı...
Birlikte yemek yaptık, hazırladık yedik , film izledik...
Film izlerken ona baktım ara sıra...
Bi ara daldım ve o an söyledim evet gerçekten doğru adamlayım diye...
Fırsatçı bi adamla değildim,aklı uçkurunda bi adamla değildim...Bi kere daha sevdim :)
Canım kocacım o benim :)

Ben sevdiğimi romantik bir anda yada aramızın iyi olduğu bir zaman anlamadım
1.ci yılımızda tartıştık konu evlenememek
eşim ısrarla evlenmek istiyor benim yaşım henüz 17
telefonumu kapattım tatile gittik
aradan 2 gün geçti sabah saatlerinde gazeteye bakıyorum
ilk sayfada bir baktım eşimin büyük boy bir resmi
karşısında bir suçlu elinde bıçak nasıl korkunç bir suratı var
olayda polis memuru ağır yaralandı yazıyor
o an anladım ben bu adamı gerçekten seviyorum
ve onsuz artık yapamam
iyi olduğu haberini alana kadar zaman yıl gibi geçti
yaralanan eşim değilmiş fotoğrafta ayakta zaten bir şeyi yok
ama ben o telaşla ya öldüyse deyip ağlamaya başladım
Allah'a şükür kavuştuk darısı yürekten seven herkese olsun

Ben sevdiğimi romantik bir anda yada aramızın iyi olduğu bir zaman anlamadım
1.ci yılımızda tartıştık konu evlenememek
eşim ısrarla evlenmek istiyor benim yaşım henüz 17
telefonumu kapattım tatile gittik
aradan 2 gün geçti sabah saatlerinde gazeteye bakıyorum
ilk sayfada bir baktım eşimin büyük boy bir resmi
karşısında bir suçlu elinde bıçak nasıl korkunç bir suratı var
olayda polis memuru ağır yaralandı yazıyor
o an anladım ben bu adamı gerçekten seviyorum
ve onsuz artık yapamam
iyi olduğu haberini alana kadar zaman yıl gibi geçti
yaralanan eşim değilmiş fotoğrafta ayakta zaten bir şeyi yok
ama ben o telaşla ya öldüyse deyip ağlamaya başladım
Allah'a şükür kavuştuk darısı yürekten seven herkese olsun
Nasıl yani eşin. Polis memuru doğrumu anladım ay çok korkunç olmuştur senin için :(

ilk seferde olmadı. yılbaşı için bir araya geldik tüm arkadaşlar ile ama herşey güzel iken evlilik fikrinini kafasında olmaması üzmüştü beni. tatil bitip evlerimize dönünce 1 aya kalmadan ayrıldık. üzerinden bir kaç ay geçti bir gece dayanamadım aradım,seni özledim dedim. bir kaç gün süründürdü beni, toplanıp hemen bir tatil planladık.5 gün. ve 5 gün sonunda gelen evlilik teklifi . rüya gibi.uyanmak istemiyorum.Allah hiç birimizi tatlı rüyalardan uyandırmasın.

Otelde kalıyordu benim olduğum şehre tatile gelmişti. Sabah kapısını yumrukladım açtı uykulu uykulu. O yüzünde yastık izi o yeni uyanmış surat ifadesiyle bana baktıkça içim gitti

benim de ilk buluşmada olmadı hatta ilk buluşma da "ay bu ne be" demiştim içimden iyi halt etmişim :KK23:

şimdi adam aradığında sadece onu dinliyorum konuşamıyorum :KK70:

nefesi bile sevimli geliyor...

ilk sevdiğimi anladığım an ise; bir yerden inmeme yardım amaçlı elini uzattı bende kibarlıktanya tutuverdim elini :oops:

ayyy o an cidden şimşek çaktı
zaman durdu
etraftaki herkes kayboldu bi o kaldı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Ailesi ile tanıştığımda gerçekten iliklerime kadar gerçek aşkın o olduğunu anladım:KK200: Kendiside aileside mükemel insanlar :KK68:

Ben ilk nefret ediyordum sonra da aşık oldum,ortası hiç olmadı.
Bu keskin geçiş nasıl oldu onu da bilmiyorum. Yukarıda arkadaş yazmış,aynen ben de iş işten geçince anladım...

Back