• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik elde edememe

Canım varikosel var mı eşinde varikoseld morfolojiyi etkiliyor çünkü, birde bı tüp bebek uzmanindan on görüşme ayarla ücretsiz oluyor zaten tahlil sonuçlarını götür bir baksın hemen git tüp bebek yaptir demiyorum doktorlar çok karşılaşmıştır bu tür vakalar. Azospermde dahi teseden saglikli sperm bulup gebelik elde ediliyor artık karamsar olma lütfen
Varikosel yok. Tüp bebek merkezine gittik bir kere görüşelim diye. Ağızlarının ortasına vurmak istedim. Sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz dediler hemencik daha hiç tedavi görmemiştik yolun başında. Hemen bir evrak hazırlama 100 bin parayı söyleme... Yürüyen dolar para olarak gördükleri o kadar belliydi ki bizi. Tabi her yer öyle değildir tabi. Sperm sayısı idare eder hareket 20 şu an ama bakalım arastircam birşeyler

Şu an hatırlayamadım yarın söylerim bakıp. Morfoloji zor iyileşen birşey sanırım
Valla bende böyle birşey olduğunu daha yeni ogrendim hep ben doktora gidiyordum artık doktor sende bir sorun yok deyince gitmiştik ilkgun baya üzüldüm ama sonra alıştım galiba Allah'tan gelen hersye razıyız 😑

Aminn, tüp Bebek Özel de mi devlette mi yaptiriyorsun? Ve masraflar şu an ne kadar tutuyor? Bulunduğum şehirde tüp bebek yapan yerde yok git gel başka illere kimseyi bilmeyiz tanımayız maddi manevi zor şeyler. Keşke doğal yolla olsa keşke Allah'ım sağlıkla
Ben devlette yaptiriyorum ilkini özelde yaptirmistim tutmadi ve bizi zorladi maddi acidan. Ilaclar 9 bin falan tuttu yumurta toplama embriyo dondurma ve transfer icin 18 bin ödedim. Bu arada düşüklerin tek sebebi morfoloji degil. Ileri hareket vs bunlar düzelebilir ama morfoloji düzeltmek biraz zor diye biliyorum ama keciboynuzu icirebilirsin eşine bunun cok faydasi oldugunu biliyorum doktorla gorustun mu morfoloji icin ne dedi

Back