nişanlımla ılk tanıştıgımda onun hayatımın erkegı olcagını tahmın bıle etmedım cunku bız cok ıyı ıkı ınternet arkadasıydık ve 2 yıl boyunca seviyeli bir şekilde konustuk ve bır gun gorusme kararı aldık ama ıkımızde görüştüğümüz yere birşeyler bekleyerek gitmedık cunku biz ıkı ıyı arkadastık sadece bu ve o zaten kocaelınde okuyordu bende unıversıteyı bıtırmıştım ve işimde gucumdeydım ve nıhayetınde buluştuk herşeyi aynı anda düşünyorduk içimizden gecenler aynıydı aynı şeyleri aynı anda yapıorduk aynı yaşam tarzlarımız konusma şekillerimiz sacmasapan huylarımız bile aynıydı ve veda vaktı geldiğinde o bana babam gıbı sarılmıştı bu cok hosuma gıttı benım sonra ıkı hafta sonra birbirimize acıldık ben başlarda sadece onu fazla hoş buluyordum o bana birinci haftamızda aşık oldugunu söyledi bende ardından 1 ay sonra tabı ve şimdi ona deliler gibi aşığım her dakıka her sanıye özlüyorum hep yanımda olsun gtmesin diyorum hep duacısıyım belki anneseınden fazla dua edıyorumdur onun için su anda nişanlıyız 3 yıldır beraberız allah nasip kısmet ederse 2012 temmuz ayının ılk haftası guzel bir kır düğünüyle dünya evine girecegiz....