• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinizi ne zaman anladınız?,ne zaman artık kesin seviyorum dediniz? =)

bütün gün, akşam gözlerimi alamamıştım ondan.. ve ne zaman bana baksa gözlerimi kaçırmıştım istemeden.. sonra eve geldim aşıkmı oluyorum neee diye kendi kendime konuşurken, telefonum çaldı benden hoşlandığını söyledi..
çok tatlı başladı.. umarım tadımız hiç kaçmaz..

3 ya da 4. görüşmemizde etkilenmeye başlamıştım:31:
Sonra sonra aşık olduğumu hissettimmm:69:
Fakat aramızdaki farklılıklar beni korkutuyordu.
Fazla bağlanmak istemiyordum bu yüzden.
Her türlü kötü ihtimali aklımdan tamamen silip
kuşkularımdan arındığım zaman da, aşkın
sevgiye dönüşmeye başladığını hissettim:73:

nişanlımla ılk tanıştıgımda onun hayatımın erkegı olcagını tahmın bıle etmedım cunku bız cok ıyı ıkı ınternet arkadasıydık ve 2 yıl boyunca seviyeli bir şekilde konustuk ve bır gun gorusme kararı aldık ama ıkımızde görüştüğümüz yere birşeyler bekleyerek gitmedık cunku biz ıkı ıyı arkadastık sadece bu ve o zaten kocaelınde okuyordu bende unıversıteyı bıtırmıştım ve işimde gucumdeydım ve nıhayetınde buluştuk herşeyi aynı anda düşünyorduk içimizden gecenler aynıydı aynı şeyleri aynı anda yapıorduk aynı yaşam tarzlarımız konusma şekillerimiz sacmasapan huylarımız bile aynıydı ve veda vaktı geldiğinde o bana babam gıbı sarılmıştı bu cok hosuma gıttı benım sonra ıkı hafta sonra birbirimize acıldık ben başlarda sadece onu fazla hoş buluyordum o bana birinci haftamızda aşık oldugunu söyledi bende ardından 1 ay sonra tabı ve şimdi ona deliler gibi aşığım her dakıka her sanıye özlüyorum hep yanımda olsun gtmesin diyorum hep duacısıyım belki anneseınden fazla dua edıyorumdur onun için su anda nişanlıyız 3 yıldır beraberız allah nasip kısmet ederse 2012 temmuz ayının ılk haftası guzel bir kır düğünüyle dünya evine girecegiz....:nazar:

3 ya da 4. görüşmemizde etkilenmeye başlamıştım:31:
Sonra sonra aşık olduğumu hissettimmm:69:
Fakat aramızdaki farklılıklar beni korkutuyordu.
Fazla bağlanmak istemiyordum bu yüzden.
Her türlü kötü ihtimali aklımdan tamamen silip
kuşkularımdan arındığım zaman da, aşkın
sevgiye dönüşmeye başladığını hissettim:73:

ne güzel sonunda iyi bir neticeye dönüşmüş :)

nişanlımla ılk tanıştıgımda onun hayatımın erkegı olcagını tahmın bıle etmedım cunku bız cok ıyı ıkı ınternet arkadasıydık ve 2 yıl boyunca seviyeli bir şekilde konustuk ve bır gun gorusme kararı aldık ama ıkımızde görüştüğümüz yere birşeyler bekleyerek gitmedık cunku biz ıkı ıyı arkadastık sadece bu ve o zaten kocaelınde okuyordu bende unıversıteyı bıtırmıştım ve işimde gucumdeydım ve nıhayetınde buluştuk herşeyi aynı anda düşünyorduk içimizden gecenler aynıydı aynı şeyleri aynı anda yapıorduk aynı yaşam tarzlarımız konusma şekillerimiz sacmasapan huylarımız bile aynıydı ve veda vaktı geldiğinde o bana babam gıbı sarılmıştı bu cok hosuma gıttı benım sonra ıkı hafta sonra birbirimize acıldık ben başlarda sadece onu fazla hoş buluyordum o bana birinci haftamızda aşık oldugunu söyledi bende ardından 1 ay sonra tabı ve şimdi ona deliler gibi aşığım her dakıka her sanıye özlüyorum hep yanımda olsun gtmesin diyorum hep duacısıyım belki anneseınden fazla dua edıyorumdur onun için su anda nişanlıyız 3 yıldır beraberız allah nasip kısmet ederse 2012 temmuz ayının ılk haftası guzel bir kır düğünüyle dünya evine girecegiz....:nazar:

ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar::nazar:

bana bir film göndermişti, filmin isminden zaten bu bana gönderme mi yapıyor diye düşünmüştüm:44: çaktırmıyorum ama hoşlanıyorum gibi gibi ama ortada bir şey yok, normal arkadaşız güya :) filmin tanıtım kısmı başladı, ben de normal normal izliyorum. sonra tam ilk sahnede alt yazıda " ...'a sevgilerle..." yazdı, o kadar şaşırmıştım ki :9: sanki sevdiğini itiraf etti. sonra filmi izledim, resmen gönderme yapmış bana ya dedim. o film bittiğinde onu sevdiğimi anlamıştım :16:

Aynı şirkette çalışıyoruz hala :27:

Eşimin iş arkadaslarıyla samımıydım ama onunla deıl...
Esımın ızın gununde bana dedıler kı X senden hoslanıo.. bende bana soledıgınızı solemeyın kapansın bu konu dedım...
Hemen solemısler esım benı dahılımden aradı gece dedıkı sbaran sana bı sey solemısler galıba, hyr dedım..
Ben bılıorm solemısler dedı ve konustuk yarın bulusuyorus dedık herkese.. bızı bırlıkte sanıorlar aslında öle bı sey yok... gorusmuoruz bıle..

Herkesın yanında canım cıcım felan onlar gıdınce bı cıddılık alıo bızı.. sonra ben sıkıldım artık yeter bu oyun son bulsun dedım.. tatıle gıtcektım.. elımı tuttu bu oyun hıc bıtmesın dedı..

Yelkenler Fora !!

Orda Başladı Hersey !! Nısanlandık !! Evlendık !!
Esım Her Donem Aynıydı!!
Flort Donemındede Nısanlıykende.. Hıc Degısmedı 3 Yıldır Aynı..

Ben Böcüğümü Koooocaaamaaannn Seviyorum !! :69::69::69::69::69:

Ayrıntılara Girmedim !! Girersem Sabaha Kadar Yazarım :52::52::52::52::52::52::52::52:

bayıldım hikayene :16::16: bir cümle, sadece bir cümle kalbe akmak için yeterli...

okulda aynı bölümde okuyoruz bi gün defterimi istemişti buluştuk verdim defteri aynı günün gecesi sabaha kadar konuştuk ve sabaha doğru

Aşkım : Ben Seni Seviyorum Galiba.. dedi
Bende: Ben Galiba demiyeceğim.. Seni Seviyorum..

Deliler gibi aşık olmuştum ona :16:

böyle başladı:9:

zamanla anladım... onunla ılk tanıstıgımda hıcbısı hısetmıordum.. sonra onunla zaman gecırınce bıgun ortak arkadaslarla konusurken o cantasını hazırlıordu..
ve ona baktıgımda sadece asık oldugumu dııl onun hayatımdakı dogru ınsan oldugunu dusunmustumm ...
:30:
evvelsı gun ıse bana cebınden tas cıkarması resmen yuzuk aldım gıbı hısetmıstım.. askım daha cok depresmıstı..
sonra ben ulkeme dondugumde konustuk 1 sene ..
:26:

ama noldu bı hiçmiş.. husrana ugradım..sadece kandırmıs benı
:14::43:

bana ocak ayından berı cok cektırdı.. onun sayesınde sımdı konusmuyoruz
:14:

okulda aynı bölümde okuyoruz bi gün defterimi istemişti buluştuk verdim defteri aynı günün gecesi sabaha kadar konuştuk ve sabaha doğru

Aşkım : Ben Seni Seviyorum Galiba.. dedi
Bende: Ben Galiba demiyeceğim.. Seni Seviyorum..

Deliler gibi aşık olmuştum ona :16:

böyle başladı:9:

......çok hoşmuş:16:

zamanla anladım... onunla ılk tanıstıgımda hıcbısı hısetmıordum.. sonra onunla zaman gecırınce bıgun ortak arkadaslarla konusurken o cantasını hazırlıordu..
ve ona baktıgımda sadece asık oldugumu dııl onun hayatımdakı dogru ınsan oldugunu dusunmustumm ...
:30:
evvelsı gun ıse bana cebınden tas cıkarması resmen yuzuk aldım gıbı hısetmıstım.. askım daha cok depresmıstı..
sonra ben ulkeme dondugumde konustuk 1 sene ..
:26:

ama noldu bı hiçmiş.. husrana ugradım..sadece kandırmıs benı
:14::43:

bana ocak ayından berı cok cektırdı.. onun sayesınde sımdı konusmuyoruz
:14:

demek ki iyi biri değilmiş hin üzülme kurtuldum diye sevin boşver

Eğer ayağı kayıp düşmeseydi onu hiç ortam da farketmezdim herkes ona gülerken benim sadece yüzümde bir tebessüm oluştu çok tatlı düştüğünü düşündüm ona bu kadar aşık olduğumu onun şehrinden ayrılırken otobüste anladım ve dönmek için geçte kalmıştım... hüzünlü ama güzel

onsuz hayatın anlamı yok gibi gelmeye başlamıştı işte o zaman ben kesin seviyorum dedim ama keşke sevmesevdim gönlümü açmasaydım sonra ne oldu kocaman bir hiç...
tamam bu eşim evleneceğim kişi dedim benliğim herşeyim onun dedim ama ne oldu... kalleşce arkamdan vuruldum...

kesinlikle bir insanı seveceğiniz zaman kesinkez her halinle emin olun her halinle ben yandım sizlerde yanmayın....

aynen cok dogru soluorsun bende ona demıstım ona sevdıgımı keske demeseydım :( bende husrana ugradm :(

onsuz hayatın anlamı yok gibi gelmeye başlamıştı işte o zaman ben kesin seviyorum dedim ama keşke sevmesevdim gönlümü açmasaydım sonra ne oldu kocaman bir hiç...
tamam bu eşim evleneceğim kişi dedim benliğim herşeyim onun dedim ama ne oldu... kalleşce arkamdan vuruldum...

kesinlikle bir insanı seveceğiniz zaman kesinkez her halinle emin olun her halinle ben yandım sizlerde yanmayın....

Back