• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinizi ne zaman anladınız?,ne zaman artık kesin seviyorum dediniz? =)

onsuz hayatın anlamı yok gibi gelmeye başlamıştı işte o zaman ben kesin seviyorum dedim ama keşke sevmesevdim gönlümü açmasaydım sonra ne oldu kocaman bir hiç...
tamam bu eşim evleneceğim kişi dedim benliğim herşeyim onun dedim ama ne oldu... kalleşce arkamdan vuruldum...

kesinlikle bir insanı seveceğiniz zaman kesinkez her halinle emin olun her halinle ben yandım sizlerde yanmayın....

haklısınız ama insan önce dur tanıyayım sonra seveyim diyemez çünkü bir anda duygularına hakim olamaz insan,en önemlisi Allahtan hayırlı insanlarla karşılaştırmasını istemektir ama kendimizide kontrol etmeyi bilmemiz lazım kaptırıp gitmemiz lazım ...

ben aşkımı cokkk seviyorum biz birbirimize ilk bakışta asık olduk teyzeme gıderken onlarında evı ordaymiş otobus beklıyodum gelmeyınce sıkıldım oturdum bıselerle oyalanırken etrafıma baktım ve ne goreyım gozunu benden ayırmayan bırı var cok utandım bende ona bakıyodum ama bakmıyomuş havalarına yatıyodum ertesi gun onumu keskı gozume baktı erıdım bittim bişe soyleyemedım kıpkırmızı oldum numaramı ıstedı ve boyle basladı ayrıntılı anlatamıcam cok seruvenlı yanı kızlar anlıcanız ilk goruste ask ve askımız 6 sene surdu evlendık ve hala bırbırımızı ilk gunkinden bile fazla sevıyoruz şimdide bir ask meyvamız var canımızdan askımızdan olan kızımız var:18:

kndıme bıle soleyemzkn onun tek sorusyla farkettm hatta farkettık bırbırımızı sevdgımızı

ben çok fevri davranan yıkıcı bi insanımdır ... kıskanılmaya düşünülmeye sahiplenilmeye gelemeyen ... odun mu odun biriyim...
tartıştık... mesaj atıp bu şekilde yürümeyeceğini söylemem gerekirdi alışılanım buydu...
düşündüm çok düşündüm ve çok sevdiğimi anladım... çünkü o gitmezdi benden ve onu ben gönderirsem yarım kalırdım...

Yaralarımı kimseler görmesin diye gövdesiyle sarılıp kapadığında... :nazar:

tamamen mantık üzerine kurulu bi insanım ve o bana asla yapmam dediğim şeyleri yaptıran tek insan örneğin onunla aylarca bakıştık fakat o çok utangaçtı ve ilk adımı ben attım evet bunu ben yaptım inanılmaz ama aşk insana her şeyi yaptırıyo ve ben o an anladım ki o benim hayatımın erkeği :)

İlk önce bana olan askını ögrenmistim ve konusmaya basladık tanıdıkca ona duygular beslemeye ondan hoslanmaya basladım ve sevgili olduk... sonra anladımkı benı ben yapan,onun her dakika yanımda olmasını istedigim ve aşırı aşırı derecede cok özledigim,onunla gecirdigim zamanlarda cok mutlu oldugum ve bana ask dolu olan bakısını her gördügümde etkilendigimi anladımkı ben deli divane aşık olmuşum :31::16:

İlk başta güzel baktığını düşünmüştüm ne güzel bakıyor hep baksın demiştim sonra sabah akşam adı dilimden düşmeyince anladım ayvayı yediğimi :D

tanışmamızdan itibaren 5 ay sonra diyebildim ancak emin oldum ama oda farkındaydı herseyin:)

onunla tanısmamızdan 5 sene sonra anladım.. 5 sene boyunca arkadastık.. ve son gunlerde okadar cok konusuyordukkı benım ıcın vıyanaya gelcektı abısının nısanını ekip.. sonra bende ampuller yanmaya basladı.. sadece ampulmu kalbımde pır pır ucuverdı.. bu hayatta mutlu eden tek erkek oldugunu anladm :)) suan o bılıyor bakalım ne olcak akıbetımız :)

Yanımdan geçtiğinde bile kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyordu. Değişik bir his:17:
Tanışınca,konuşmaya başladıkça hatta yanında kızları gördüğümde deli gibi kıskandığımda "tamam ya seviyorum ben" dedim. :38:
Sonucu hayal kırıklığı,burukluk olsa bile iyi ki yaşamışım.

Kolay vazgeçemediğim zaman, çabaladığım zaman fark ettim.
Onun yokluğunu hiçbir şeyle dolduramadığım zaman.
Onu başkasıyla düşünemediğim, kıskançlıktan çatladığım zaman.
Onun ailem olmasını istediğim zaman.
Uzar da uzar.:31:

Yanımdayken bile özlemeye başladığım, yokluğu içimde kocaman boşluklar oluşturduğuz zaman, seni çok seviyorum kelimesini içten haykırmaya başladığım zaman. Tamam bu çocuğu ben kesin seviyorum dedim :16:

arkadaşken onu kısandığımı ve arkadaşımın bana seviyorsun dediğinde anladım askere giderken ölü varmış gibi ağladım tamam dedim ben bu çocuğu sevmiyorum çok seviyorum:nazar::nazar:

İnternetimin kapanacağını anlayıp bir daha görüşmeyeceğimiz ihtimalini düşününce anladım onu ne kadar çok sevdiğimi..:16:

Onu özlediğimde ilk defa içimin gerçekten acıdığını kalbimin sızladığını hissettiğimde İlk defa üzüntüden değil mutluluktan ağladığımda O yanımdayken zaman su gibi aktığında Eli elime değdiğinde içimde fırtınalar koptuğunda Kokusunu içime çektiğimde kendimi cennette gibi hissettiğimde Yanımda olduğunda kendimi prenses gibi hissettiğimde ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu olduğumda Ve herşeyden vazgeçip herşeyi göze alabilecek kadar gözümü kararttığımda Son olarakta herşeyi elimin tersiyle itip hayatımı ona adamaya karar verdiğimde ... :))

Daha arkadaşken karın altında kol kola yürüdüğümüzde. Başka bi şehre gidecekti bi süre ben yolcu etmiştim otobüse kadar. Kötü olmuştum o gün. O zaman işte.

taze taze yazayım
onsuz da yasarım aman ne askı iki günde bosver diye dusunurken bi gün onu kırdım ve tamam senin mutlulugun içiçn vazgeçiyorum senden dedi
ve onsuz hayatımın boş olacagını düşünüp aglamaya basladım
ve anladım ki onu seviyorum
sonra her sey cok daha güzel oldu Allah bozmasın

Ben sürekli anlıyorum:1:
Mesela dün bi'şeye bozulmuştum, bugün buluşmaya giderken içimden tavır yapayım da anlasın demiştim.
Nitekim noldu görünce, yalan oldu:ssz: Hatta bi'ara ya ben sana trip atcaktım unuttum bile dedim:9:
Böyle darılıp, sonra görüp de her şeyi unuttuğum an tekrar tekrar anlıyorum nasıl sevdiğimi.

Sanırım 24 saat yapışık ikiz gibi gezsek -öff kay öteye demem:27:

Anlatılacak gibi bir şey de değil bu ama.....
Beni sevdiğini biliyordum, ama ben Onu sevmekten korkuyordum.
Hep kaçmaya çalıştım, ama olmadı, iyi ki, de olmamış.
15 yaşındaydım, bilmiyorum 15 yaşındakilere çocuk mu deniyor, ama kendimi çocuk gibi hissediyordum.
Bir gün çok üzdüler beni ve ben o onda sadece Onu istedim yanımda.
Garip bir şey oldu.
Ne anlama geldiğini bile anlayamıyordum.
Zaman geçtikce daha da bağlandım, yüzünü görmeden, konuşmadan, uzaktan yaniii...
Sevmek falan o yaşta garip geliyordu, ama hiç beklemediğim bir anda oldu işte...
3 yıldır aşığım Ona, iyi ki de hayatımda... Bir ömür de olucak inşaAllah :17:

Son düzenleme:
Back