• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinizi ne zaman anladınız?,ne zaman artık kesin seviyorum dediniz? =)

tatıle gittik 3 günlüğüne,o zaman anladım,aradan yıllar sonra,ama bitti,diğer aşkımıda,bir gün elektirk çarptı,ölüyodum çok kortum,onu yaşamadan ölecğim diye,ilk defa ölümden bu kadar derın korkmuştum,o gün anladım,çok aşığım dıye

6 yıldır sevgiliyiz
Ben 1-2 yıl sonra tam olarak aşık olduğumu anladım
Şimdi aşkında ötesindeyim sanırım :KK68:

Çok kötü bir baslangicti ama bi bakmsm aşık olmsm

Bir gün kavga ettik aramız bozuldu, bir an bırakacak beni zannettim, dünyam yıkıldı, suc bendeydi özür diledim:)

Yanimda olmamasini onu cok tanimama ragmen caninin s1k1ldigini fark edip benim caniminda onun kadar cok s1k1ldiginda anladim

Epey eskiymis ama yazayim yinede.
Esimle uzun yillar dlort yasadik.
Ilk 6 ay arkadas gibiydim soguktum.o ise sadece cok hoslaniyordu istiyordu gorusmek.ben tabi unv 1 deyim daha adimlarimi dikkatli atmak istiyorum falan:)
Sonra bende hoslanmaya basladim ve biz taniatiktan 7 ay sonra cikmaya basladik.hergun bulusuyoruz ama.dolu dolu zaman geciriyoruz.
Esim benim okudugum sehre uc saat uzakta bir mesafede unv okumustu.sadece 1 ders icin sinava gidip geliyordu yalnizca.
Bigun bende onunla gittim.okuluyla arkadaslariyla ve unv dede yillarca kaldigi sehirden kiskandim.o gece bir kiz arkadasinin yurdunda kaldim.esimde erkek ark.evinde.

Sabahin olmasini iple cektim esimi gormek icin.ilk defa kalbim o gun kut kut atiyordu...sabah erken uyandim.bulustuk oyle bi sarildim ki o gun ona:) sasirdi tabi...zaten seviyormusum ama o gunu hic unutmam..ilk o zaman anlamistim...ey gidi yillar

Back