• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinizi ne zaman anladınız?,ne zaman artık kesin seviyorum dediniz? =)

Birden bire oldu valla. İlk başta pek ısınamamıştım ona. Sonra hoşlandım ve sevmeye başladım. Sonra da çıkmaya başladık :) Onun yanındayken ona aşık olduğumu fark ettim. Ve onunda bana aşık olduğunu... Hani insan hisseder ya, o hesap... :69: :69: :64: :64: :64: :64: :nazar:

Biz bir arkadaş aracılığıyla tanıştık ve aslında çok çok yeni ilişkimiz. :69::nazar:

Onu ilk gördüğümde hayatımda hiç hissetmediğim türden hisler geçti, zavallım elinde çiçek beni bekliyordu, içim aktı ona o anda, hele de göz göze geldiğimizde daha da bir değişik hissettim, titriyordu zaten garibim heyecandan. :9::9: O an aşık olduğumu anladım. Bana geçen gün gözlerimin içine bakarak "Ben seni çok seviyorum, senin yanındayken bile kalbim ağrıyor." deyince hele de gözlerinin içinde öyle bir ifade vardı ki o an emin oldum her şeyden. :69::69:

biz görücü usulü vlendik rabbim işlemiş kalbime haberim yokya bi korku 1 mesajdan sonra telefonuna cevap verdim o an kulağımdan kalbime sıcacık birşey aktığını hissettim sonra bi baktım gözüm telefondan ayrılmaz olmuş kendimi biryerlere ismini yazarken sölediği sözleri hatırlayıp gülerken buldum sıksık
emiin olup olmadığımı hiç düşünmedim çünkü hep ama hep bildim

Henüz çıkmaya başlamamıştık aşamalardaydık :) 4-5 günlüğüne şehir dışına çıkmıştım okul takımımızla. Geri döndüğümde bana bakışlarında gördüğüm ve hissettiğim o hasretten sonraki vuslatta anladım sevdiğimiiii :69:

Ben sevdiğimi ilk 1 saatte anladım sanırım.. Onun sevdiğinide bana şarkı söylediğinde. Başka biri dese ıyy diyeceğim şarkı o söylediğinde çok anlamlanmıştı..
Sana sevdiğim diyemem yalan yalan vallahi yalan inan ki yalan.. Sen kara sevdamsın benim duman duman hasretin tüter içimde yanan..

:69::69:

Aynı şirkette çalışıyoruz hala :27:

Eşimin iş arkadaslarıyla samımıydım ama onunla deıl...
Esımın ızın gununde bana dedıler kı X senden hoslanıo.. bende bana soledıgınızı solemeyın kapansın bu konu dedım...
Hemen solemısler esım benı dahılımden aradı gece dedıkı sbaran sana bı sey solemısler galıba, hyr dedım..
Ben bılıorm solemısler dedı ve konustuk yarın bulusuyorus dedık herkese.. bızı bırlıkte sanıorlar aslında öle bı sey yok... gorusmuoruz bıle..

Herkesın yanında canım cıcım felan onlar gıdınce bı cıddılık alıo bızı.. sonra ben sıkıldım artık yeter bu oyun son bulsun dedım.. tatıle gıtcektım.. elımı tuttu bu oyun hıc bıtmesın dedı..

Yelkenler Fora !!

Orda Başladı Hersey !! Nısanlandık !! Evlendık !!
Esım Her Donem Aynıydı!!
Flort Donemındede Nısanlıykende.. Hıc Degısmedı 3 Yıldır Aynı..

Ben Böcüğümü Koooocaaamaaannn Seviyorum !! :69::69::69::69::69:

Ayrıntılara Girmedim !! Girersem Sabaha Kadar Yazarım :52::52::52::52::52::52::52::52:

Romantikliğe bak yaaa. Banane bende söyleyeceğim sevgilime daha fazla romantik olsun o sadece "orman"tikmiş şimdi anladım:66:

Ben beni sevdiğini istediğim fakat bulamadığım bir kitabı adresime gönderip, zor olmasına rağmen benim yaşadığım şehire geldiğinde anladım. Kitabın içinde Beni sevdiği ve bir kafe ismi yazıyordu. Koştum gittim tabi. Sonra bekliyordu ellerinde çiçekler ve bir hediyeyle ben gülmeye başladım çok şeker duruyordu.

Bir de benden büyük 4 yaş falan hep arkadaşıma "Ben senin yaşındaki kzı napayım" dermiş... -Kendisi arkadaşımın kuzeni arkadaşım da benimle yaşıt- Bende böyle büyük konuşmasına rağmen bana aşkını itiraf etmesiyle ve daha sevgili değilken ağladığımda başımı omzuna yaslamasıyla anladım. Birde kıvır kıvır saçlarına yüzümü gömdüğümde yaşadığım huzuru da eklersek, aşığım uleynnn:69:

Biz bir arkadaş aracılığıyla tanıştık ve aslında çok çok yeni ilişkimiz. :69::nazar:

Onu ilk gördüğümde hayatımda hiç hissetmediğim türden hisler geçti, zavallım elinde çiçek beni bekliyordu, içim aktı ona o anda, hele de göz göze geldiğimizde daha da bir değişik hissettim, titriyordu zaten garibim heyecandan. :9::9: O an aşık olduğumu anladım. Bana geçen gün gözlerimin içine bakarak "Ben seni çok seviyorum, senin yanındayken bile kalbim ağrıyor." deyince hele de gözlerinin içinde öyle bir ifade vardı ki o an emin oldum her şeyden. :69::69:

aşk işte.........:61:

biz görücü usulü vlendik rabbim işlemiş kalbime haberim yokya bi korku 1 mesajdan sonra telefonuna cevap verdim o an kulağımdan kalbime sıcacık birşey aktığını hissettim sonra bi baktım gözüm telefondan ayrılmaz olmuş kendimi biryerlere ismini yazarken sölediği sözleri hatırlayıp gülerken buldum sıksık
emiin olup olmadığımı hiç düşünmedim çünkü hep ama hep bildim

görücü usulü olsada aşk olabiliyor yengemle dayım buna örnek benim çevremdede :)

Romantikliğe bak yaaa. Banane bende söyleyeceğim sevgilime daha fazla romantik olsun o sadece "orman"tikmiş şimdi anladım:66:

Ben beni sevdiğini istediğim fakat bulamadığım bir kitabı adresime gönderip, zor olmasına rağmen benim yaşadığım şehire geldiğinde anladım. Kitabın içinde Beni sevdiği ve bir kafe ismi yazıyordu. Koştum gittim tabi. Sonra bekliyordu ellerinde çiçekler ve bir hediyeyle ben gülmeye başladım çok şeker duruyordu.

Bir de benden büyük 4 yaş falan hep arkadaşıma "Ben senin yaşındaki kzı napayım" dermiş... -Kendisi arkadaşımın kuzeni arkadaşım da benimle yaşıt- Bende böyle büyük konuşmasına rağmen bana aşkını itiraf etmesiyle ve daha sevgili değilken ağladığımda başımı omzuna yaslamasıyla anladım. Birde kıvır kıvır saçlarına yüzümü gömdüğümde yaşadığım huzuru da eklersek, aşığım uleynnn:69:

haksızlık etmeyin sizinki de romatikmiş:1::1:

Bence de gayet romantikmiş seninki de be ya. :69::61::nazar:

Garip belki ama ilk 3 gün ona sinir oldum sadece.
Sonra bir konuşmamızla herşey değişti ve ilk andan beri onu çok sevdiğimi hissediyorum.
Aşk dedim, hiç bilmeme rağmen aşk bu.
Başka birşey olamaz.
Bir anda olabilecek birşey olduğuna inanmazdım ama bir anda aşık oldum ona.
Ve o gün bu gündür hiç bitmedi.
Bir an olsun bile azalmadı.

Garip belki ama ilk 3 gün ona sinir oldum sadece.
Sonra bir konuşmamızla herşey değişti ve ilk andan beri onu çok sevdiğimi hissediyorum.
Aşk dedim, hiç bilmeme rağmen aşk bu.
Başka birşey olamaz.
Bir anda olabilecek birşey olduğuna inanmazdım ama bir anda aşık oldum ona.
Ve o gün bu gündür hiç bitmedi.
Bir an olsun bile azalmadı.

azalmasın artsın inşallah ;)

tam olarak 12 haziran 2011 tarihinde.. hayatımın dönüm noktasıydı o gün birçok açıdan :)

Son düzenleme:
Ben ilk görüşte vuruldum yarimee :) ben ekledim ben tanışmak istedim önce :D
Sonra yavaş yavaş tanıdıkça sevdi beni :70::70:
allahım ayırmasın :nazar:
Sevenleri sevdiklerine kavuştursun :69::70:

Back