Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konu sahibinin tüüüümm konuları bildiğin delilik biz de burda yüzlerce akıllı attığı taşları kuyudan çıkarmaya çalışıyoruz.
yahu şu kıza prim verip yazmayın demeye geldim. zira diğer konularını da okudum ve direkt geçtim belli ki akıl sağlığı ile ilgili bir problemi var ve burda insanlar prim verdikçe heveslerini burda doyuruyor..

O evde kanka kanka çay kahve içeceğini düşünmüyorsun değil mi cici kız? Yavrum ciddi diyorum, gitme. Bak o bey gibiler senin gibi kızlar ile iki gün sevişir 3.gün adını unutur. Yapma yavrum harcarlar.
Ağda yaptığına göre çay içmeyeceğini biliyor, hazırlık yapıyor.

Ama ben böyle bir olay olduğunu düşünmüyorum, konu sahibi bir hayal dünyasında yaşıyor, ara arada gelip kurduğu hayalleri buraya yazıyor. Amacı bizi keklemekse sorun yok ama eğer bu yazdıklarına inanıyorsa acilen tedaviye ihtiyacı var.

Bazı kızlar çok saf oluyor, şimdi o ağdayı yapıyor ya, sanıyordur ki çocuk bunun süsüne bakacak biblo gibi

Konuya hiç yorum yazmadım yorumların bazılarını okudum
Meraklanma tarafı bana düştü acaba ne oldu
Neler oldu
Yazsa bari
Offfff yaaa yine gece 2 demi yazicak acaba aman yaaa
Bende sessız sedasız uzaktan ızleyenlerdenım beklıyorum gittimi acep.. Seste cıkmıyor umarım basına bırsey gelmemıstır, ülke de sapık kaynıyor, katliamlar arşı aşmış ama mubarek korkmadan yüzünü görmediği adamın evine gıtsemmi dıyor. Gittiysede korkusuzluguna hayran kaldım önünde eğiliyorum. Tüm Hislerim birbirine karıstı

Gitsin ayol okadar biyik kas aldi bosa gitmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…