- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
gelinlik almaya bile gitmiş olabilirVanessa ağdadan yorgun düşüp uyanamadı mı acaba? Ya da kuaförde saç maşalatıyor da olabilir. Belki de kıyafet alışverişindedir.
Merakta bırakma bizi hayalperest arkadaş :)
Ağam bizle eğlenir iştegelişmelerden haberi olan anlatsın
Ağda yaptığına göre çay içmeyeceğini biliyor, hazırlık yapıyor.O evde kanka kanka çay kahve içeceğini düşünmüyorsun değil mi cici kız?Yavrum ciddi diyorum, gitme. Bak o bey gibiler senin gibi kızlar ile iki gün sevişir 3.gün adını unutur. Yapma yavrum harcarlar.
Bazı kızlar çok saf oluyor, şimdi o ağdayı yapıyor ya, sanıyordur ki çocuk bunun süsüne bakacak biblo gibiAğda yaptığına göre çay içmeyeceğini biliyor, hazırlık yapıyor.
Ama ben böyle bir olay olduğunu düşünmüyorum, konu sahibi bir hayal dünyasında yaşıyor, ara arada gelip kurduğu hayalleri buraya yazıyor. Amacı bizi keklemekse sorun yok ama eğer bu yazdıklarına inanıyorsa acilen tedaviye ihtiyacı var.
Ben de meraktan girdim ama meşgul herhaldeGittin mi kız?
Muhtemelen daha ağdayi bitiremedi.gelişmelerden haberi olan anlatsın
kuaföre gitseydi garibim yaMuhtemelen daha ağdayi bitiremedi.
Giderken falan yazardi yoksa simdi ciktim gidiyorum diye.
Kesinlikle, yaz günü 2 saat kendi başına uğraşılmıyor cart cartkuaföre gitseydi garibim ya
Bende sessız sedasız uzaktan ızleyenlerdenım beklıyorumKonuya hiç yorum yazmadım yorumların bazılarını okudum
Meraklanma tarafı bana düştü acaba ne oldu
Neler oldu
Yazsa bari
Offfff yaaa yine gece 2 demi yazicak acaba aman yaaa
Ayol Maske takiyoz diye bende salmistim kışin puhahahahahaBıyık mı? Bıyığını kendin için alsan daha iyi sanki
Gitsin ayol okadar biyik kas aldi bosa gitmesinBende sessız sedasız uzaktan ızleyenlerdenım beklıyorumgittimi acep.. Seste cıkmıyor umarım basına bırsey gelmemıstır, ülke de sapık kaynıyor, katliamlar arşı aşmış ama mubarek korkmadan yüzünü görmediği adamın evine gıtsemmi dıyor. Gittiysede korkusuzluguna hayran kaldım önünde eğiliyorum. Tüm Hislerim birbirine karıstı
KıskanmayınnAilesi unlu ayrica
Bizim bugune kdr aldığımız kaş bıyık boşa gitti desenize kızlarGitsin ayol okadar biyik kas aldi bosa gitmesin