Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ben artık dayanamıyorum.
dün kavga ettik bana ev adresini atmıştı zaten.
ama ben bekleyemiyorum
dış görünüş yüzünden yüzleşmekten korkuyorum.
bana ne önerirsiniz acaba?
şu an gece 2.30 ben kaş bıyık alıyorum
Yok artık mevzu sadece kaş bıyıksa iyi yani. Nasıl bi cesaret

ama ben bekleyemiyorum
Hic tanimadigin bir insanin evine gidecek kadar kendine guveniyorsun oyle mi? Kendi kendine kasiniyosun resmen.Ayrica tartistin diye sen niye gidiyosun adakin erkek misin sen.En basindan adamlara bu tavizi verip sonrasinda arsa cikmis egosuyla ugrasiliyor. Su hayatta bisey ogrendiysem oda kimseye yaranmak icin ugrasmiycaksin.Mantigini nerde biraktin ya

Ya arkadaşlar kaçırdığınız bi nokta var adam eve çağırmamış ki vanessa araları bozuk diye çat kapı gidiyor, kendisini olduğundan farklı biri gibi tanıttığı için kapıdan gönderilme eve alınmama ihtimali bana göre daha güçlü 🤓 Çat kapı gidip önce sarılıp sonra sevişcekler vanesaya göre romantik komedilerde öyle oluyor ya 🤓 Adam vanesayı tanımayadabilir yürü git yalancı diyedebilir herşey olabilir 🤔
Adam da gercekten evin ogluysa tabii.

Behlul beklerken Besir veya Süleyman Efendi cikmasin da.
Ya da matmazel :KK57:

ama ben bekleyemiyorum
vay be ne yurek yemıs ınsanlar var aramızda.. katıl mı sapık mı ertesı gun basına ne gelcek uyanabılcek mı bellı degıl ask mıs :KK51: ne bıcım saglıksız ılıskı ???? bıle dıyemedım o aranızdakı sey her neyse. dıs gorunus sen onu bılme o senı bılmesın suprz yumurta:KK70: bıyık mıyık dert degıl de. bu kadar sır gız ıcınde kım sevgılı olmayı kabul eder . evıne ta daaaaaa dıye gıdılır mı :KK51: hay allahım akıl fıkır versın... bazen burda deneme kıtap yazıyolar heralde heveslerını kırmayım dıyorum bu ne sacmalık falan yazmıyorum.. hayali bı sevgılı mı ürettin kendıne? zengın vılla mılla. öf.. sen kendın kendıne gelın guvey mı oluyosun acep. kafamda fildir fildir donen bısıler bısıler.....

Aman gidin koşa koşa,adam katil mi,sapık mı ne olduğunu bilmeden.
Yani bu devirde ne cesaret bu.
Hic mi haber izlemiyorsunuz?
Tecavüze uğrayıp camdan atılan,intihar süsü verilen kac kadın oldu farkında mı değilsiniz?
Çıkın oturun bir yerlerde,birşeyler için, adamın gözünün içine bakın bir,tanımaya çalışın,sonra evine mi gideceksiniz ne yapacaksanız yapın ama yüzünü dahi görmediğiniz bir adamın evine öylece gitmeyin. Ha illaki gideceğim diyorsanız da yakınınıza haber verin,adresi verin,haber alamazsa polisi arasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X